Tulokset 1 - 11 / 11

Aihe: Green Smoke

 1. #1
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  04/2011
  Viestit
  10

  Green Smoke

  Tervehdys kaikille.
  Uutena ja omaa höyrytintä enklannista odottavana törmäsin ROSKALINKKI POISTETTU sivustoon... Onkos kyseessä sama idea? Vai jokin saman tyyppinen. Kenelläkään kokemusta...?

  T:Tuukka

   
   
 2. #2
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Green Smoke

  Tuo on Joye 510 eri nimelle brändättynä. Aika kova hinta... 65€

   
   
 3. #3

  Vs: Green Smoke

  Joo on kyllä aikamoiset hinnat. Atomisoijien hinta kuusinkertainen esim. kiinan hintoihin verrattuna ja näppärästi vielä postikulutkin kalliimmat kuin kiinasta tilattaessa.

   
   
 4. #4
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  04/2011
  Viestit
  1

  Vs: Green Smoke

  Tälläistä vastattiin Brittien Green Smokelta:

  Dear ****,

  From the product images on the website, I can tell you that the items for sale are not ours, although the logo is an exact match.

  Thank you for bringing this to our attention.

  If you would like, you can order the product from our UK website and have the product shipped to you in Finland.

  Here is the link for your convenience:

  http://www.greensmoke.co.uk/

  Please do not hesitate to contact us should you require further assistance.


  Thanks,
  Natasha Williams
  Customer Service
  GreenSmoke, Inc.

  service@greensmoke.com
  www.greensmoke.com/support
  1-305-851-5795
  _______________________
  Green Smoke truly values and acts upon all customer feedback. For all inquiries please respond to this email. If you have any comment that you would like to make regarding Green Smoke customer experience or about my performance please feel free to contact my manager, at csmanager@greensmoke.com.  Hyvä Suomi !!!

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: Green Smoke

  "Patruunoidemme imukapasiteetti on noin 3-5 tippaa josta irtoaa hönkäisyjä yhden perinteisen savukkeen verran..." Aika vähän...suoratiputuksellakin jo ton 3 tippaa tiputtelee ilman vanua.

  Nikotiiniton neste maksaa euron per millilitra...huh huh!

  Ja viimeistään tämän lauseen kohdalla juoksisin jo kauas:
  " Green Smoke on saavuttanut euroopassa jo miljoonien ihmisten suosion"

   
   
 6. #6
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  04/2011
  Viestit
  1

  Vs: Green Smoke

  Näin mainoksen jossain interkelenetissä ja tilasin aloituspaketin. Vaikka tilasin selvästi automaattiakulla olevan mallin, niin lähettivät kylmästi manuaaliakulla olevan. Asiakaspalvelun selitys jälkeenpäin oli "parempi höyryntuotto". Hassu juttu, valitsivat käyttäjän puolesta kokonaan toisen tuotteen, vaikka manuaaliset versiot olivat saatavina erikseen samalta sivustolta. Lupasivat ottaa yhteyttä myynnin puolelta hyvityksen järjestämiseksi, mutta yllättäen mitään ei ole kuulunut.

  Lähetys oli asiallisesti pakattu, mutta ei tainnut tulla Suomen rajojen sisältä. Väittivät tilauksen lähtevän samana päivänä, jos tilaus tulee perille ajoissa. Taisi kestää viisi päivää tilaushetkestä, että tavara tuli perille. Samaan tahtiin tuli UK:sta TotallyWickedistä tavaraa.

  Hinnat ovat korkeat joka tuotteella. Jos olisin tiennyt esim TotallyWickedistä tilaushetkellä, ei olisi tarvinnut arpoa tilauspaikkaa. Valikoimakin laajenee huomattavasti UK:n kaupassa.

  Asiakaspalvelu vastaa ainakin sähköpostiin täysin suomeksi.

  Patruunoiden kapasiteetti on kolme tippaa nestettä, jos tiputtaa suoraan kuivan vanun päälle. Kestää ikuisuuden imeytyä. Vanu irti, patruunaan tippa tai pari nestettä, kyllästetään vanu nesteellä sivuilta ja päältä ja asetellaan takaisin patruunaan. Menee siis enemmän kuin 5 tippaa tarvittaessa.

   
   
 7. #7
  HöyryGuru overflow's Avatar

  Liittynyt
  09/2009
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  1,403

  Vs: Green Smoke

  Minä täytän tavalliset patruunat ja vanukartomizerit nykyään injektioruiskuilla. Tulee tasainen ja täydellinen täyttö helposti, eikä katromizerin kanssa tarvitse "taryn-spinniä" eikä korkin kanssa lähräämistä. Lisäksi täyttömäärän näkee tarkasti. Pitää vaan olla ainakin 18G neula etenkin VG nesteen kanssa.

   
   
 8. #8
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Green Smoke

  Kartomizeri täyttyy näppärästi myös kortsulla. Eli se silikonisuoja missä ei ole sitä tappia pohjassa. 8 tippaa sinne, kartomizer päälle ja antaa "mehustua" puolisen tuntia. Pitää vaan ensin imailla melko tyhjäksi tuo ensin. Ei kannata nakata kartomizerin suojia pois, noilla on näppärä täytellä setti valmiiksi reissua varten. Kortsu pois, pyyhitään ylimääräiset ja... oho tulipa kaksimielinen

   
   
 9. #9
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  04/2011
  Viestit
  10

  Vs: Green Smoke

  En siis tilannut/ollut tuolta tilaamassa mitn. Kävi vain mielessä että onko vehje periaatteesta sama.. ilmeisesti aika läheltä liippasee.

  Oma 510 genesikseltä tuli tänään. Pirulauta tää on mun juttu!!!! Pirun pähee vehje. Kohta on koko yläkroppa kipiä kun jatkuvasti tulee imeskeltyä pitänee tilata ilman nicoa joku pullo niin pystyy siemailee rauhassa.

  Mielenkiinto ja kipnä lähti Detroit sarjasta jossa joku daami veti e-spaddua (olin toki kuullut aikaisemminkin mutta...) siis kiitos TV:lle-tietoa etsimään kiitos esavuke.com:ille ja kaikille täällä kirjoittaneille!!!!

   
   
 10. #10
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Green Smoke

  Just töissä esittelin 302:sta eli samaa kuin detroit sarjassa niin olihan joku bongannu sen sieltä

   
   
 11. #11

  Vs: Green Smoke

  Sitten tohon voi vielä tilata Valkee korvavalot 199 egee

   
   
Keskustelu Kaupat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •