Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Joye 302 käyttökokemuksia

 1. #1
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Joye 302 käyttökokemuksia

  Terve!
  Ihan eka viesti foorumille. Tuollainen 302 tuli tänään perille (HG). Molemmat akut onkin jo ladattu ja mukana tulleeseen mallumiksiin lisäilin dr.pepper -makua. Koko ajan höyryntuotto paranee kuten myös automaattiakun reaktioherkkyys. Aluksi piti imeä kuin venäläläistä ladaa pakoputkesta että lähtee käyntiin, nyt jo siis parempi.

  Mukana tuli 5 patruunaa, höyrystin, kaksi akkua, laturi ja johto. Ohjeetkin oli. Ihan nätti rasia ja kaikki oli tiiviisti pakattu.

  Oikeastaan ainoa syy tämän tilaukseen oli hieman isompi akkukapasiteetti ja muita starttikittejä ei tilaushetkellä oikein ollut.

  Keskustelua kehiin ja kuviakin saatan laittaa kunhan tämä nuha alkaa hellittää.

   
   
 2. #2
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Joye 302 käyttökokemuksia

  Ja toinen päivä menossa Joye 510 kanssa. Pakko myöntää, tämä on parempi. Moarr vapor!

   
   
 3. #3
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Joye 302 käyttökokemuksia

  Jatketaan käyttökokemuksia. 302 akku on erittäin hyvä! Siis akunkesto. Tuosta akun mikrofoniaktivoinnista voi sanoa että 80% se toimii ok. Kun akku alkaa olla lopussa niin ledi hiipuu kesken imaisun. Välillä tulee imettyä ja saa vain 25% normaalihöyrystä irti - akku lataukseen. Akku hyytyy ennen kuin ledi alkaa vilkuttaan lataustarvetta. Pari kertaa käynyt niin että on tullut lisättyä makua vaikka syyllinen oli melkein tyhjä akku.

  Kovasti kun imailee niin atomisaattori on kuuma! Siinä rajoilla, että haluaa kättä pitää tuossa. Höyryntuotto on vähintään yhtä hyvä kuin 510:lla. Makua ei irtoa niin paljon, koska tuossa on pitempi matka atomisaattorista suuhun. Myös höyry on aina kylmää. Lämmin höyry korostaa makua, tuossa siis syy maun "karkaamiseen".

  Akku ja höyryn tuotta on priimaa tässä. Maku jää mutulla 30% laihemmaksi kuin 510:lla.

  Ensiviikolla tähän tulee lisäystä kun saa 510 ja 302:een drip tip:n. 9. päivä ilman analogista ja tuntuu hyvältä =)

   
   
 4. #4
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Joye 302 käyttökokemuksia

  Kipasin postista usb-passthrough (ei patteria välissä) setin tähän sekä 4-reikäisen atomisaattorin. Tuosta irtoaa 4,72V!!! Pesin atomisaattorin kuumassa vedessä ja kuivailin tuossa.

  Aikaisemmin Totally Wickedin RY4# mehusta ei irronnut mitään makua, tällä setillä irtoaa. Siinä on tosiaan caramel makua. Oikein makoinen laite ja maku.

  Joye 801 lisäpalikat on tosiaan yhteensopivia, akut ja atomisaattorit. Tosin 302 patruuna on hitusen liian isot halkaisijaltaan 801:seen. Menee se sinne jos survoo, reuna viistää palan muovi irti noista 302 patruunoista. Ja toisinpäin sitten hieman väljyyttä, toimii kyllä ok.

   
   
Keskustelu Muut peruslaitteet

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •