Tulokset 1 - 12 / 12

Aihe: Joye510 (Manual)

 1. #1

  Joye510 (Manual)

  Joye510 (Manual)

  Valmistaja: Joye Technology
  Kotisivu: http://www.joyetech.com/
  Ostopaikka: http://www.heaven-gifts.com/
  Hinta ostohetkellä: 28€
  Malli: Supermini
  Kokonaispituus / halkaisija: 112mm / 9.3mm
  Paino: 15g
  Kytkimen tyyppi: Manuaali
  Max. imaisu / Jäähtymisaika: Rajoittamaton
  Akkujen kapasiteetti: 180mAh
  Pakkauksen sisältö: 2 akkua, 2 atomisoijaa, 1 laturi ja johto, ohjekirja, 5 patruunaa
  Takuu: 6kk
  Yhteensopivia malleja: Dura, Titan, Yeti, Zenith

  Pitkän odottelun jälkeen suosikkimyyjäni sai himoitsemani Joye510 Manual-mallin myyntiin. Tilaus lähti heti kun valkoinen malli oli tilattavissa ja ilman yllätyksiä Heaven Gifts toimitti paketin reilussa viikossa. Halusin nimenomaan valkoisen mallin koska kaikki aiemmat e-savukkeeni ovat mustia, pientä vaihtelua siis. Savukkeesta on olemassa myös automaattimalli mutta siitä en ole kuullut niin paljon hyvää kuin tästä manuaalimallista. Atomisoijat ja patruunat ovat yhteensopivia joten manuaaliversiosta saa automaattisen yksinkertaisesti vaihtamalla savukkeeseen automaattiakun.

  Valkoinen Joye510 on mattapintainen, siinä on punainen led-valo ja myös patruunat ovat mattavalkoisia. Ensisilmäyksellä koottuna höyrystin näyttää kuitenkin hieman oudolta. Kullattu atomisoijan ja akun liitos on lähellä savukkeen keskiosaa ja manuaalikytkimen musta nappi on lähempänä savukkeen akkupäätä. Eli vaikka pinta onkin valkoinen, ei tätä läheltä katsottuna voi erehtyä luulemaan tupakaksi. 510 on myös yllättävän paksu. Vaikka 510 onkin aavistuksen DSE-901:ä lyhyempi, on se huomattavasti paksumpi. Tämä ei minua juurikaan häiritse mutta tupakkaan tottuneelle voi tuntua hieman oudolta. Tosin tätä ei voisikaan käyttää tai pitää kädessä kuten perinteistä tupakkaa manuaalinapin takia. Nyt, savuketta pitempään käyttäneenä olen alkanut tottua ulkonäköön ja itseassa alkanut pitää siitä. Kaikenkaikkiaan 510 on todella laadukkaan oloinen. Liitokset näyttävät paljaalla silmällä täysin suorilta, osat istuvat patruuna mukaan lukien hyvin yhteen, nappi on jämäkkä ja täysin pyöreä patruuna tuntuu hyvältä suussa.

  Vaivaisella 28€:n hintalapulla varustettu aloituspakkaus sisältää normaaleista aloituspakkauksista poiketen 2 atomisoijaa sekä perusosat eli 2 akkua, laturin, ohjekirjan ja 5 eri vahvuista (2 high, 1 med, 1 low, 1 none) MLB patruunaa. Osat toimitetaan todella pienessä neliön muotoisessa kotelossa. Tavarat on pakattu niin tiiviisti että itseasiassa ensin pelästyin että sieltä puuttuu osia. Todella lyhyttä laturin johtoa lukuunottamatta ei muita yllätyksiä tullut.

  Ohjekirja mukaan ensilataus suoritetaan ensin lataamalla akkua 8 tuntia, sen jälkeen 20 minuuttia käyttöä ja vielä 1 tunti latailua. Tämän piinaavan odottelun jälkeen pääsin testaamaan itse laitetta. Heti ensipainalluksella atomisoijan kuulee käynnistyvän. Se pitää huomattavasti kovempaa pärinää kuin muut omistamani mallit. Paketista otettu uusi atomisoija alkaa lähes välittömästi tuottaa runsaasti höyryä ja kurkkutuntuma on heti voimakas. Yleensä atomisoijat tarvitsevat muutaman patruunallisen käyttöä ennen kuin alkavat toimia kunnolla mutta tämä laite on poikkeus. Manuaalikytkimen nappi toimii juuri niin kuin pitääkin, led-valo syttyy ja atomisoija käynnistyy heti kun napin painaa pohjaan ja laite sammuu kun napista päästää irti. Nappi tuntuu olevan jopa hieman liian jämäkkä koska välillä kun painoin nappia liian hellästi, se nousi vahingossa liian ylös ja lopetti lämmittämisen. Toisaalta taas tuntumaltaan se on kumisena parempi kuin muut kovamuoviset kokeilemani manuaalinapit.

  Kuten totesin, höyryntuotto ja kurkkutuntuma ovat heti ensihenkosista lähtien kohdillaan ja tämä ei muuttunut ennen nesteen tai akun loppumista. Suoritus ylittää jopa DSE901:n jossa on juuri ladattu akku, uusi patruuna ja hyvä atomisoija. 510:n suoritus on tasainen joka imaisulla niin kauan kun atomisoija on kostea ja akussa riittää virtaa. Välillä ainakin tupakanmakuiset e-nesteeni tuntuivat jopa liian rankalta vaikka muissa laitteissani ne ovat juuri sopivan vahvuisia. Suorituksessa huomasi heikkenemistä vasta viidellä viimeisellä imaisulla ennen akun tyhjenemistä. Hyvällä höyryn määrällä ja kurkkutuntumalla on kuitenkin hintansa. E-nesteiden maut tuntuvat 510:ssä heikkenevän ja joillain nesteillä maku katoaa lähes kokonaan. Tämä korostuu kun laitteesta on ottanut usean peräkkäisen imaisun ja atomisoija alkaa käydä todella kuumana. Imu 510:n läpi on helppoa kuten manuaalilta voi odottaakin mutta ei aivan pärjää esimerkiksi Janty Classic Kissboxille tai passthrough-johdoille. Imaisu suoraan keuhkoihin onnistuu vaivattomasti mutta näin käytettynä kurkkutuntuma on jo liian vahva. Ilmanottoreiät ovat akun ja atomisoijan liitoskohdassa M401:n tapaan mutta 401:stä poiketen 510 ei pidä minkäänlaista ylimääräistä ininää, ainoastaan tasaista suhinaa joka ei juuri häiritse.

  Kuten aina, tässäkin mallissa on puutteensa. Suurin ongelma on akku joka kestää yhtään valehtelematta vain suurinpiirtein 70 pitkää 4-5sekunnin henkosta eli 5 tupakkaa vastaavan ajan. Ei siis olla lähelläkään ohjekirjan lupaamaa 200-250 imaisua. Tämä on ylivoimaisesti heikoin tulos kokeilemistani e-savukkeista. Tyhjään patruunaan sain mahtumaan n. 15 tippaa e-nestettä joka on hieman vähemmän kuin 901-patruunaan. Tästä täyttämästäni patruunasta ja paketin mukana tulleesta valmiiksi täytetystä patruunasta sain vain n. 30 henkosta eli selvästi vähemmän kuin 901:n patruunasta. 510 kuluttaa siis nestetta reilusti nopeammin. Patruunan käyttö tuntui välillä jopa työläämmältä kuin suoratiputus. Jo 10 imaisun jälkeen täytteen pinta on rutikuiva ja nesteet piti pöyhiä patruunan pohjalta käyttöön. Lisäksi noin kolmen uudelleentäytön jälkeen vanu ei tunnu enää imevän nestettä ollenkaan vaan se jää kellumaan pinnalle. Puolustukseksi voidaan sanoa että sama ongelma on melkein kaikkien mallien patruunoiden kanssa. Patruunan paras ominaisuus on se että se ei juuri koskaan vuoda. Suosittelen siis suoratiputusta tai suoratiputusta JA patruunaa tämänkin laitteen kanssa. 510 on kuin tehty tälle käyttötavalle sillä akussa ei ole ollenkaan ilmanottoreikää eli sen sisälle ei voi päästä nestettä vaikka atomisoija vuotaisikin. Vuotamista siis tapahtuu yleensä suoratiputtaessa useammin kuin patruunaa käyttäessä mutta ole vielä kertaakaan saanut 510 atomisoijaa kunnolla vuotamaan kummallakaan käyttötavalla.

  510:n käyttäminen voi tuntua aluksi hankalalta napin ja sen sijoittelun takia. Kuukauden käytön jälkeen laite istuu kuitenkin ainakin minun käteeni hyvin. Isoimmaksi ongelmaksi akun lisäksi on muodostunut laitteen kuljettaminen mukana. Napin takia savuketta ei voi laittaa koottuna kuin korkeintaan väljään takintaskuun, housujen taskussa nappi saattaa vahingossa painua pohjaan. Olen säilyttänyt 510:ä 901:lle suunnitellussa kotelossa mutta vaikka osat sisälle mahtuvatkin niin nappi on aseteltava tarkasti jottei kotelon kansi paina sitä pohjaan. Usein mainittu 510:n atomisoijan ylikuumeneminen ei ainakaan minua häirinnyt, atomisoijan ulkopinta kyllä kuumenee huomattavasti mutta ei vaarallisen paljon ainakaan minun käyttötyylilläni. Ainut todellinen haitta tästä oli tuo mainitsemani makujen heikentyminen. Maalipinta tuntuu olevan todella kestävää laatua sillä kuukauden ankaran käytön jälkeen pinnassa ei näy minkäänlaisia naarmuja tai kolhuja.

  510:n saamisesta lähtien se on korvannut 901:n joka oli siihen asti mukana kulkeva höyrystäjäni. Pidän laitteesta edelleen yhtä paljon kuin alkuinnostuksissanikin. Huonon akkukeston kanssa pystyy elämään mutta loppupisteisiin se vaikuttaa selvästi.

  Höyryn määrä: 10 / 10
  Kurkkutuntuma: 10 / 10
  Imu: 8 / 10
  Kytkin: 10 / 10
  Akkukesto: 4 / 10
  Ulkonäkö: 9 / 10
  Patruuna: 7 / 10
  Hinta/laatu: 9 / 10

  Kokonaisarvosana: 8.5 / 10

   
   
 2. #2

  Vs: e-Savuke - Joye510 (Manual)

  omasta kokemuksesta voin kertoo sen että, tästä tuotteesta en saanut minkäänlaista kurkutuntumaa (aivan kuin ilmaa olisi vetänyt).
  kokeilin 0-18mg vahvuuksia nesteitä, mutta ei millään minkäänlaista tuntumaa. vastaavasti NJOY Pro:lla saa paljon paremmman kurkkutuntuman jopa 0mg e-nesteellä...

  ainut hyvä oli tässä tuotteessa hinta ja hyöryn määrä.
  Suomi hyvinvointi valtio saatana!

   
   
 3. #3

  Vs: e-Savuke - Joye510 (Manual)

  Aika oudolta kuulostaa jos ei edes 18mg nesteellä irtoa mitään. Jos nyt usean kuukauden käytön jälkeen arvostelisin laitteen uudestaan niin höyry- ja kurkkutuntuma arvosanat voisivat pykälällä tippua mutta pidän silti edelleen laitteen kurkkutuntumaa erittäin hyvänä.

   
   
 4. #4

  Vs: e-Savuke - Joye510 (Manual)

  Lainaus Alkuperäinen postaaja ViZi Näytä viesti
  Aika oudolta kuulostaa jos ei edes 18mg nesteellä irtoa mitään. Jos nyt usean kuukauden käytön jälkeen arvostelisin laitteen uudestaan niin höyry- ja kurkkutuntuma arvosanat voisivat pykälällä tippua mutta pidän silti edelleen laitteen kurkkutuntumaa erittäin hyvänä.
  no piti vielä kokeilla uudestaan niin kyllä siitä nyt sai ihan ok kurkkutuntuman, mutta silti todella huono verrattuna njoy pro malliin. muuta mitä pistin huomiolle oli se että tämä vie 3-4 kertasen määrän nestettä verrattuna njoy malliin suoratiputuksella. lisäksi tästä tulee jotenkin kuivat hyoryt ja tästä tulee oksettava olo ja suuhun myos jää epämiellyttävä maku. eikä tässä akutkaan ole hyviä pitää ladata 2 kertaa päivässa kun vastaavasti njoy mallisssa uutena akku riitti kononaisen päivän.

  Höyryn määrä: 9 / 10
  Kurkkutuntuma: 4 / 10
  Imu: 9 / 10
  Akkukesto: 3 / 10
  Ulkonäkö: 7 / 10
  Patruuna: 7 / 10
  Hinta/laatu: 3 / 10  njoy pro / RN 4081

  Höyryn määrä: 10 / 10
  Kurkkutuntuma: 10 / 10
  Imu: 6 / 10
  Akkukesto: 7 / 10
  Ulkonäkö: 10 / 10
  Patruuna: 9 / 10
  Hinta/laatu: 10 / 10

  Suomi hyvinvointi valtio saatana!

   
   
 5. #5
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  11/2009
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  98

  Vs: Joye510 (Manual)

  Minä olen kyllä pärjäillyt n. päivän verran yhdellä akulla ja yhteen höyryttelyhetkeen olen pudotellut 2 tippaa, jolla olen sen normaalin tupakan verran saanut höyrytellä. (polttelen useimmiten kavereiden kanssa ja hieman pitempään joudun istuskelemaan, kuin he).


   
   
 6. #6
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2009
  Viestit
  160

  Vs: Joye510 (Manual)

  Jos akunkesto on ongelma, niin HG:lta saa nykyää noita isompia 280mAh akkuja. Tilasinkin jo kokeeksi, kun tuo 510 on ollut testattavien listalla ja muiden puheista päätellen akun kesto on helposti ongelma.

   
   
 7. #7
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  02/2010
  Viestit
  3

  Vs: Joye510 (Manual)

  Jooh, ostin juuri pari päivää sitten aloittelijana kyseisen mallin. Hyvin toimii tuntuvan, mutta ihmettelen kahden ostamani akun välistä kestävyyseroa: toinen tuntuu kestävän ylikin tuon 5 savukkeen määrän. Lisäksi ihmetyttää usb-laturi, joka vilkkuu ymmärtääkseni suoritetun latauksen jälkeenkin toisinaan punaista valoa.

   
   
 8. #8
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2009
  Viestit
  160

  Vs: Joye510 (Manual)

  No nyt on kokeiltu jonkun aikaa 510-manuaalia isommalla akulla. Ymmärrän noiden suosion. Pitkäaikaiseen suosikkiini (M401) nähden höyry on selvästi kuumempaa ja sitä tulee paljon. Toisaalta tiputtelu ei ole yhtä helppoa, kuin avoimemmalla höyrystimellä.

  Yllättävän iso makuero osassa nesteitä eli härvelillä on siis väliä selvästi.

  Ehdottomasti paras piirre on akulta tuleva täysi teho ilman turhia pwm-virityksiä. Lisäksi katkottomalla manuaalisella napilla saa säätää pituuden ja lämmön mieleisekseen. Ei myöskään samanlaisia vuotoja kuin vaikka mun 801:n riesana on. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen peli.

  Akun kestoa en osaa vertailla, kun on vain noita isoja akkuja. Kestoon vaikuttanee paljon myös oma käyttötapa nappulan painelun osalta.

   
   
 9. #9

  Vs: Joye510 (Manual)

  Onko muilla ollut tämän kanssa semmoisia ongelmia, että tuo suuosa sulaa? Atomisoija tuntuu käyvän todella kuumana välillä, varsinkin nyt kun hommasin tuon little gem -modin (joka ei kyllä kuulu tämän laitteen alle), mutta ihan perus 510:n manuaalisilla akuillakin käy kyllä todella lämpöisänä ja neste maistuu myös usein palaneelta.

  Tuntuu että sulamista hillitsee se, jos käyttää patruunoita. Olen kuitenkin edelleen aika pettynyt noihin perus patruunaratkaisuihin, etten ole lähtenyt sille linjalle.

   
   
 10. #10
  Höyrypää

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tuusula
  Viestit
  634

  Vs: Joye510 (Manual)

  Omat kokemukset Genesiksen vastaavasta: toimii hyvin kostealla patruunalla ja täydellä akulla. Kun jompikumpi alkaa olla vajaa, ei oikein irtoa. Hyvä perussetti ja helppo ottaa mukaan, mutta kaipaa rinnalleen jotain pidempikestoista/tasaisempaa.

   
   
 11. #11

  Vs: Joye510 (Manual)

  Itselläni tuo Zenith. Kurkkutuntuma taivaallisen hyvä. Akkukestoa itselläni noin päivän verran.. Atomisoija tosiaan kuumenee suht nopeasti.. Pari tippaa suoraan asoijaan niin johan irtoaa höyryjä

   
   
 12. #12
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  111

  Vs: Joye510 (Manual)

  Genesis (510) on kallis, kurkkutuntumaa ei ole oikein yhtään (ei edes makua) ja vanupatruunoitten käyttö yleensäkkin on aika suolesta. Viimeisenä temppunaan atomisaattori vielä hajosi. Muijan 12e maksava ecigwizard 510 starter kitti tarjosi paljon parempia höyryhetkiä, aivan kuin Genesiksen vastakohta. Saattaa tosin olla, että Genesis oli maanantaikappale.

  Egon akun ja low resistance (1.5ohm) aton jälkeen analogisten poltto loppui kuin seinään, genesiksen lelua testanneena ehdin melkein jo luovuttaa tämän harrastuksen suhteen. Pakko kait sitä on tankki tilata...

   
   
Keskustelu Sähkötupakka arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •