Vamo tuli hommattua reissumodiksi ja pääsi yllättämään. En ole näin laadukkaan oloista laitetta tuohon hintaan vielä tavannut. Ja toimiikin vielä yli odotusten. Vmax:in kanssa en saanut yhtään mesh vehjettä toimimaan, huonolaatuisen sähkön takia. Mutta tällä onnistuu ihan hyvin. Tosin kahta akkua käyttämällä polttaa kyllä kanthalin poikki saman tien.

Kahdella 18350 tai yhdellä 18650 akulla pituutta on kiitettävät 13.5cm, mutta yhdellä 18350 akulla kohtuullisempi 10.5cm. Ulko näkökin on ihan jees, ei mikään kaunein, mutta sellainen mukiin menevä naapurin tyttö. Painikkeet on hyvän tuntuiset eikä ollenkaan sellaiset rimpulat kuten Vmaxin nappula on. Joku kumi pinnoite noissa on, mutta se tuo hyvän pidon. Ei sormi lipsu päältä pieniä nappuloita hiplatessa.

Näyttö on asiallinen ja sininen on kiva väri. Kierteet on myös ihan asialliset. Pohja jousi on onneton, mutta siihen kaivoin rojulootasta pidemmän ja vahvemman vanhan ympärille. Ja tässä on ns. falt top ja se on kiva. Sonmiun ja AC9 näyttää ihan suht hyvältä tuon nokassa.

Yhellä akulla, kun akun jännite tippuu tuonne 3.6V tuntumaan, niin huomaa ettei tuo jaksa oikein enää työntää pyydettyä watti määrää. Mutta eipä tuo juuri haittaa. Niin se tippuu pelkissä putkissakin. Eli tuttu juttu.
Toiminnot on mielestäni selkeät ja tykkään tuosta useamman napin systeemistä. Yhdellä napilla valikoiden selailu on jotenkin rasittavaa.

Hyvin voisi tuota suositella ekaksi modiksi tai sitten juuri reissuun. Itse en ainakaan viitsi ulkomaille ottaa kalliita putkia. Halvemmilla pärjää sen aikaa, varsinkin tällä.

18650 / 2x 18350 mode:


18350 mode:


Vieressä GGTS 18500 akulla ja AC9 atolla.

Jos kuvat näyttää hassulta, niin klikkaa niitä... :-\