[glow=blue,2,300]S-Dog[/glow]. Heti alkuun pakko sanoa, että en saanut tätä ensimmäisten joukossa. Jos olisin, niin olisin varmasti itkenyt krokotiilin kyyneleitä. Dog Poo olisi ollut melkein osuvampi nimitys ainakin valmistuksen laadun suhteen. Ja omani ei ole edes pahimmasta päästä. Ja en olisi ihan heti uskonut. Itsellä kuitenkin ollut kolme lineä ja yksi genesis maxi.
Purseita silleä täällä ja viilaa tätä ja tota. Ei näin. Ei tämän hintaluokan laitteissa! Olisin ihan hyvin voinut odottaa vaikka 3 viikkoa lisää ja saanut viimeistellyn version.Ehkä hauskinta tässä laitteessa on, että kolme suosituinta akkuputkea tulee samassa paketissa (18350, 18500, 18650).
Oma suosikko on ylläri pylläri tuo 18500. Kuitenkin jos nyt unohdetaan hetkeksi tuo minun fanattisuus tuota akkukokoa kohtaan, niin tämä laite on tuolla akkuputkella jopa lyhyempi kuin 18350 modessa oleva Diablo.Tankki on aivan onnettoman kokoinen joku 2.5ml arviolta. Tälläinen himo höyryttäjä imasee tuon hetkessä. Ja lisäksi mun mielestä täyttö on hankalaa. Laitoin tankin ja tuon setuppi osan ilmareijät kohdalleen ja yritin ruiskulla... Toivotonta, ei mitään hajua koska se olisi täynnä.
On toinenkin tapa. Ota hattu irti, ruuvaa tuo setuppi + tankki osa pois. Tankin pohja lähtee kynnellä nostamalla irti. Ei tosin kovin herkäsi. Muista peittää sormella ilmareikä setupin vierestä ja ruuttaa liemet sisään. Ja sitten vain pohja paikalleen. Ja squirt, se ruikkaa meshin kautta kuin porno elokuvissa konsanaan. Plussaa tuolla tavalla on, että ei tartte neulapulloa käyttää. Mutta kovin on hankalaa mielestäni, varsinkin kun sen saa tehdä 30min välein.Jokaista osaa saa asetella kohdilleen, että kierteet lähtee vetämään. Ja niitähän sitten riittää, kuten kuvasta voi jokainen todeta. Ideana tämähän on ihan hyvä, ei siinä mitään. Ja totta tosiaan tämä ei juurikaan vuoda. Aika pitkään saa pitää ylösalaisin ennenkuin muodostuu tippa meshin päähän. Tosin todella pieni keskireikäinen mesh mulla tuossa.
Vähän huti aiheesta, mutta naurattaa kun porukka on puhunut reijättömästä meshistä varsinkin tämän laitteen yhteydessä. Mutta jos meshissä ei ole reikiä, niin eikäs se ole jo peltiä?
Okei huono läppä.Kytkin oi kytkin, miksi olet niin huono? Oisko käynyt nyt, niin, että kaikki suunnittelu on laittettu tuohon ato / tankki osastoon? Sen lisäksi, että se takkuaa. Niin hyi helvetti, että se on ruma kun erehdyt ruuvaamaan näppäinlukon auki. Neliön muotoinen palikka loistaa ja antaa jotenkin todella huteran vaikutelman. Kuin olisi rakennettu pilvenpiirtäjä jonkin helvetin tolpan nokkaan!?!?!
Ja mua ei yleensä edes häiritse nämä asiat. Jos vähän kierrettä näkyy tai vastaavaa. Mutta tämä on jotain todella surullista.

Logo napin pohjassa on ihan hauska joskaan ei kovin omaperäinen. Ja siitäkin sai viilata terävän reunan pois, perkl...
No sentään kaikki akut sopii tuon jousen ansiosta, eikä hölsky. Mitään mainittavaa jännite katoa en ole huomannut, en tosin ole mitannutkaan. Mutta kyllä nuo ihan suullakin jo tuntee.
Seuraava kuva ei ole heikkohermoisille...Ihan hyvät höyryt kyllä tästäkin irtoaa, ei siinä mitään. Mutta kyllä esim. Diablo tai iHybrid tämän pieksee joka suhteessa. Paitsi tuon vuotamattomuuden ja 18500 putken suhteen. Tosi ahdas tuo mesin ympäristö. Saa tosi tarkasti asetella jos käyttää 0.30 kanthalia, ettei osuisi + tai - tolppaan. Ilmareikä tosin tässäkin sai kasvaa 1.5mm kokoon.

Miten sen sanoisi kivasti... Jos haluat jotain pikkupuuhasteltavaa ja tunteen, että olet ollut mukana tämän laitteen teossa, niin tämä on juuri sinulle. Tai jos haluat vuotamattoman (varauksin) gensis tyylisen laitteen (tosin tankki on, niin pieni että ei sitä edes huomaa jos se olisi taskuun vuotanut ).
Mutta jos laatu ei parane, niin jättäkää ihmeessä ostamatta! Mun kautta on kiertänyt aika monta laitetta, mutta tämä on ensimmäinen oikea pettymys. Luultavasti lähtee myyntiin tai vaihtoon. Ulkomaille tosin, Suomeen tätä en kehtaa jättää.
Annan nyt viikon tai kaksi kuitenkin armon aikaa ja lupaan mainita jos mieli muuttuu (blogissani).