Sivu 1 / 21 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 407

Aihe: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

 1. #1
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2011
  Sijainti
  kokkola
  Viestit
  119

  paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  sorke taas typerä kysymys mutta tilauksissa tupakit ja neste viel pitää hommata.poltan n 20-30 per päivä siis normi terva sontaa niin paljonko noin tilais nestettä ettei se heti eka viikolla lopu.vahvinta meinasin siis 36 mutta kuinkas paljon ois soppeli määrä sitten?ja jos jokin hyvä edullinen kauppa tms neste jossain(hyväks todettu) niin kertokaas.sätkiä itse polttelen.mikähän tuohon ois sopiva neste sitten?kiitos jo etukäteen.
  Life's one choice after another,
  then you live them, choose wisely.
  life's a bitch, then you die.

   
   
 2. #2

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Mun mielestä 36mg on liioittelua oli sitten polttanut miten vahvaa tupakkia tahansa. Sätkänpolttelijalle vois lähteä etsimään sopivaa 18mg - 24mg välistä. Jos sitä 36mg tilaat niin laita nyt mukaan ainakin jotain millä laimentaa sitä jos osoittautuukin liian tujuksi. En kuitenkaan suosittele omien sekoitusten tekemistä kenellekään koska silloin ei voi olla täysin varma todellisesta vahvuudesta ja hygieniasta. Mulla kuluu e-nestettä n. 1.5ml päivässä mutta sekin vaihtelee suuresti ihmisestä, laitteistosta ja käyttötavasta riippuen. Hyväksi todettuja kauppoja löytyy tuolta http://www.e-savuke.com/kaupat.htm.

  Paras valikoima on Totally Wickedillä, näillä on sellaisia nesteitä joita ei suurinta osaa muualta saa. Liberty-Flightsilla on laaja valikoima mm. Dekangia joka on hyvä "perusneste". Muista alennuskoodit MisteLiquidia en enää voi suositella, ongelmatapauksissa ja tuntuu ettei muutenkaan saa puljuun mitenkään yhteyttä..

   
   
 3. #3

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Vizi: miten niin ei voi olla varma todellisesta vahvuudesta? Jos perusneste on esimerkiksi 24mg:sta niin 1/2 tuosta on 12mg tai 3/4 -osaa on 18mg. Perusmatematiikkaa.
  Hygieniakaan ei ole ongelma varsinkin kun esimerkiksi propyleeniglykoli tappaa bakteerit varsin tehokkaasti :-)

  Samoin MistEliquidista itselläni on ollut pelkästään positiivisia kokemuksia, esimerkiksi heidän toimittamansa neste(dekangin ry4) oli valitettavasti maun puolesta pilalla, joten otin yhteyttä heidän sivujensa kautta (rekisteröityneille käyttäjille) olevalla lomakkeella ja sain vastauksen hyvin nopeasti ja jopa täyden refundin vaikken edes pyytänyt sitä.
  Lisäksi heille voi myös soittaa ongelma tapauksissa.

   
   
 4. #4
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2011
  Viestit
  116

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  mulla menee analogisia aski päivässä jos ei ole nesteitä, 24-28mg mehuja menee about 3ml päivässä.
  36mg on omalle kurkulle/päälle liikaa ja sekoittelen yleensä noi 36mg mehut joko saman valmistajan / saman maun 18mg mehuihin 50/50 seoksella tai 0mg mentholiin 66/34 seoksella.

  "E-cigs are not "quit smoking" devices - they are an alternative way to smoke, but with a much reduced risk profile. Believe this - it's true. E-cig users are NOT quitters."

   
   
 5. #5

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Itse poltin punaista askin päivässä ja kun aloitin sähkökessuttelun avasin pelin 18mg ja 24mg nesteillä. Noin viikossa siirryin 11mg nesteeseen kun tuntui itselle turhan vahvoilta. Nyt menee 6-9mg nesteitä. Tosin höyryttelen päivässä suhteellisen paljon 3-5ml päivästä riippuen.

   
   
 6. #6

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  itse höyryttelen n 60ml/kk 18-24mg nestettä ja jos oikeen rupee korpeemaan niin sitä varten on 36mg puteli hätätapauksia varten jääkaapissa, mistä höyryttelen kun sille tuntuu höyrytellyt olen kohta1,5v kukin tavallaan toisilla toleranssi toisellainen kuin toisilla. luotan enemmän tuntumaan kuin numeroihin pulloissa..

   
   
 7. #7
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2010
  Viestit
  41

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Menee semmoset 2-3ml 16-18mg:sta päivässä, lisäks nuuskaa muutama kerta päivässä. Tupakkia tuli poltettua 1,5 askia/pvä. Itsellä huomasin, kun tiputin vahvuudet 12-13mg:n että homma meinas karata käsistä kun tuli höyryteltyä koko ajan.
  (Haittaohjelman sisältävä linkki poistettu)

   
   
 8. #8

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja blow Näytä viesti
  Menee semmoset 2-3ml 16-18mg:sta päivässä, lisäks nuuskaa muutama kerta päivässä. Tupakkia tuli poltettua 1,5 askia/pvä. Itsellä huomasin, kun tiputin vahvuudet 12-13mg:n että homma meinas karata käsistä kun tuli höyryteltyä koko ajan.
  Itsekin mietin yhdessä vaiheessa siirtymistä taas vahvempiin nesteisiin jotta höyryttely vähenisi mutta tajusin sitten että pidän höyryttelystä suunnattoman paljon. En siis nähnyt mitään syytä vähentää höyryttelyn määrää. Mutta juu näähän on kyllä makuasioita kuinka paljon haluaa röyhytellä ja jokaiselle se oma nesteen vahvuus ja määrä taitaa löytyä vaan kokeilemalla.

   
   
 9. #9
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  06/2010
  Viestit
  1

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Itsellä menee about 30ml 2 viikossa. TotallyWickedin platinum ice 54mg, maustettuna mentholilla

  Ei tartte vetää kun pari henkosta niin kyllä nousee päähän
  Tuota 54mg ei siis ole tarkoitettu suoraan käytettäväksi, vaan sitä voi laimennella ja maustella miten haluaa. En siis suosittele kokeilemaan raakana, jos ei ole toleranssia tarpeeksi.

   
   
 10. #10
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  12/2009
  Viestit
  14

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  on se röyhyttely mukava harrastus..
  ite oon sauhutellu e-röökiä nyt n.1,5v eikä tee normiröökiä mieli enää pätkääkää.

  Mukava huomata, että muillakin kuluu suurinpiirtein saman verran nestettä, minulla se on vakiintunut täysin tuohon 60ml/kk.
  Huomasin jossain vaihees, että se on ihan sama onko se liemi 24mg, 18mg vai 12mg, poltan silti aikalailla saman verran.
  Joten oon suosista tiputtanu nikotiinit 12mg.
  Seuraavaksi vois koittaa jos elimistö tottuis 8mg, sitte täytyy jo varmaan kurkkutuntumaa alkaa ettimään väkevämmistä mausteista.

  Flavourartin DIY matskuille isot plussat!

   
   
 11. #11
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  04/2011
  Viestit
  3

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Morienttes, tässä nyt on ekoja savuja vedelty ja homma toimii, tuli nyt vaan kysymys että koska tätä nestettä pitää lisätä? Loppuuko savu vai miten homma toimii että tietää laittaa lisää nestettä.

   
   
 12. #12

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Kyllä sen huomaa Ei välttämättä ensimmäisenä höyryn määrästä mutta polttavasta/kuivasta tunteesta kurkussa. Tuossa vaiheessa myös maku katoaa.

   
   
 13. #13
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  06/2011
  Viestit
  67

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Tuli itsekin laitettua alkuviikolla tilaus sähkötupakasta menemään lyhyen mietinnän jälkeen, joten ensi viikolla toivottavasti pääsee laitetta kokeilemaan. Ensimmäiseksi malliksi tuli hankittua 510-T aloituspaketti, jonka sai ECigWizardilta vielä 280mAh akuilla. Akkuhan käsitykseni mukaan tuossa 510:ssa on perinteisesti ollut selkeästi suurin heikkous. Tuolla ilmeisesti pitäisi päästä hyvin alkuun, varaosia en vielä tullut hankkineeksi. Lisäksi tilasin samasta paikasta vielä 30ml pullon 18mg-nestettä, ja lisäksi vielä Liberty Flightsilta tuli tilattua puolen tusinaa 5ml 8mg -nesteitä. Tuli "vahingossa" tilattua vain PG-nesteitä, mutta toivottavasti noistakin nyt sitten tulee tarpeeksi höyryä.

  Mutta sitten asiaan. Itseäni jäi myös tuo kulutuspuoli hieman mietityttämään. Aski päivässä on mennyt itselläni, ja askin päivässä polttaneilla tuo kulutus on ilmeisesti ollut nesteen osalta 2-3ml päivässä. Onko teillä kulutustottumukset pysyneet ennallaan, eli käytte tupakalla 20x päivässä sen 10 imaisun verran, vai onko tuo käyttäytyminen tuosta muuttunut olennaisesti. Tuleeko "poltettua" aikaisempaa enemmän/vähemmän?

  Itsellänihän tarkoitus on aluksi pitää sähköversion kanssa tupakointi entisenlaisena, ja käydä about tunnin välein ulkona sauhuttelemassa. Tapariippuvuus kuitenkin on itselläni vähintään nikotiinin veroinen koukuttaja (ja ilmeisesti monella muullakin täällä on samanlaiset aatokset, kun nikotiinipurkka ei ole riittänyt). Saa nähdä, miten etenkin noilla miedoimmilla nesteillä pärjään, mutta ainakaan analogisessa tupakassa myrkkyjen määrällä ei ole omaan tupakointikäyttäymiseen juuri vaikutusta. Juhannusta silmällä pitäen nuo miedommat saattavat olla hyvä vaihtoehto, kun ulkona ollessa ainakin analogista tupakkaa kuluu huomaamatta merkittävästi enemmän kuin tuo askillinen.

  Jatketaan off-topicia vielä sen verran, että tarkoituksena olisi laittaa vielä tuosta 510-T:stä "arvostelua" juhannuksen jälkeen. Näkökulma kyseiseen sähkötupakkaan on varmasti huomattavasti erilainen kuin kokeneemmilla käyttäjillä, mutta tuosta voisi varmasti olla jonkinlaista iloa ainakin nillle sähkötupakasta kiinnostuneille, jotka eivät ole vielä ensimmäistä laitetta hankkineet.

   
   
 14. #14
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  06/2011
  Viestit
  67

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Jatketaan monologia edellisen viestin perään, kun en viitsi uuttakaan topicia aiheelle laittaa (vaikka tekstiä on taas vaikka blogin perustamiseen ja suurin osa siitä ei liity mitenkään otsikkoon). Sähkösavuke on ollut käytössä lähes 50 päivää, ja yhtä monta päivää on myös takana ilman tupakkaa.

  Kuten edellisessä viestissä jo mainitsinkin, aiemmin tupakkaa meni kymmenen vuoden ajan askin verran päivässä 0,5-0,8mg laatuja. Vaikka höyryttelyn alussa kädet hakivat tupakka-askia ja sytkäriä parvekkeelle mennessä, niin itse tupakkaa ei ole varsinaisesti tehnyt mieli. Hieman jouduin aivan ensimmäisten kertojen jälkeen itseäni vakuuttelemaan siitä, että kyllä äsken tuli juuri parvekkeella käytyä, ei nyt tarvitse heti taas mennä. Totesin aiemmin, että tapariippuvuus on luultavasti itselleni se vaikein vihollinen tupakan polton lopettamisessa. Näin puolentoista kuukauden savuttomuuden jälkeen täytyy todeta, että selkeää yksittäistä syytä tupakan riippuvuuteen ei ainakaan omalla kohdallani ole tainnut olla. Eli kyseessä on kuitenkin monien tekijöiden summa.

  Aluksi käytössä ollut 16mg tuntui sopivalta vahvuudelta. Hieman harmittelinkin, että tuli lisäksi hankittua vain 8mg nesteitä, jotka tuntuivat aluksi turhan heppoisilta. Kuitenkin viikon-kahden höyryttelyn jälkeen nuo 8mg nesteet alkoivatkin tuntumaan huomattavasti sopivammalta vaihtoehdolta kuin tuo 16mg:n neste. Näin jälkeenpäin ajatellen voimakkaampi neste oli hyvä alun totuttelussa/tupakan myrkyistä irroittautuessa, mutta omaan makuun kuitenkin turhan vahvaa. Itse asiassa tuosta 30ml pullosta on vieläkin kaksi kolmasosaa jäljellä, vaikka neste ihan hyvän makuista onkin.

  Kuten jo sanottua, niin 8mg nesteillä on tullut hyvin pärjättyä. Aluksi noita nesteitä sai luonnollisesti muutaman imun ottaa enemmän kuin 16mg nestettä, mutta aika pian nuo "ylimääräiset" imut jäivät kuitenkin pois. Itseasiassa viimeisen parin viikon aikana olen huomannut, että höyryttelymäärät ovat selkeästi laskeneet. Varsinkin kotona ollessa on saattanut havahtua siihen, että edellisistä höyryistä onkin jo neljä tuntia aikaa. Tupakkaa poltellessa tuollaista "vahinkoa" ei kyllä päässyt tapahtumaan. Viimeisen parin viikon aikana höyryttelymäärät ovat jääneet yleisesti valtaosin alle kymmeneen kertaan päivässä. Mainittava asia on myös se, että sekä aamusauhut, että varsinkin ruokasauhut, ovat itselleni olleet aina tärkeitä. Hyvä että on malttanut syödä loppuun, jotta pääsee tupakalle. Eipä ole vastaavanlaista kiirettä ollut enää...

  Muutama päivä sitten tuli laitettua tankkiin kokeilumielessä nikotiinitonta 0mg nestettä. Ja jumaliste, ei ollut mitään ongelmaa höyrytellä ilman nikotiinia!!! No okei, täysin nikotiinitta en ole yhtään kokonaista vuorokautta kuitenkaan ollut. Kymmenet käyttäjät ovat täälläkin toistelleet jo, että sähkösavukkeeseen siirtymisen jälkeen tupakkaa ei ole tehnyt lainkaan mieli. Sehän on jo sitä kautta ihan fakta homma. Mutta eihän kukaan täysjärkinen ole täällä vakuutellut, että nikotiiniton neste toimii yhtä hyvin kuin nikotiinillinen, eihän? Sen takia itsekin on "varmuuden vuoksi" tullut otettua myös nikotiinia sisältävää nestettä välillä, vaikka mitään sen suurempaa tarvetta ei kyllä ole ollut. Eilen tosin ekat nikotiinihöyryt taisin ottaa illalla. Valitettavasti tuota nikotiinitonta litkua on enää pari ml jäljellä.

  Joten ei tuo nikotiinitonkaan vaihtoehto ole lainkaan mahdoton. Jos alle 10mg nesteillä pärjää hyvin, niin suosittelen kyllä kokeilemaan. Nesteen kulutus on samalla vähentynyt n. kahden millilitran päivittäisestä määrästä reilusti alle yhden millilitran päiväannokseen (tietysti esim. illanvietto yms. heilauttaa helposti määrän huomattavasti suuremmaksi). Kovin moni tuntuu täälläkin vannovan 18-24mg nikotiinimääriin, mutta itse olen pärjännyt huomattavasti vähemmällä, vaikka tummanvihreää (=nikotiinimäärältään punaista) tulikin pääasiassa poltettua tuo aski päivässä.

  Kurkkutuntumaa ei tietysti nikotiinittomassa vaihtoehdossa ole (tai no, FlavourArtsin FLASH E Liquidissa mainostetaan olevan, en ole testannut). Se ei ole kuitenkaan juuri häirinnyt, toki tuo vaatii hieman totuttelemista. Kuitenkin maku tuntuu olevan hieman voimakkaampi kuin nikotiinillisessä nesteessä. Itselläni vertailukohtana on siis Dekangin valmistama vihreän teen makuinen neste. Kun maku on 8mg -nesteessä on hyvin mieto (mikä sopii tälle maulle todella hyvin, tämä myös maistuu puhtaasti esikuvaltaan), on 0mg-versio liian makea, selkeästi esanssinen.

   
   
 15. #15

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  kuukauden höyryttelyn jälkeen, joista vajaa kolme viikkoa ilman analoogisia on nestekulutus tasaantunut omalla kohdalla 2-2.5ml per päivä. Tosin jos juhlistaa työviikon päättymistä muutamalla oluella saa tuohon määrään lisätä heti yhden millilitran lisää.

  ja 16-24mg nikotiinimäärällä vielä mennään, 36mg on jo itelle liian väkevää, mutta vielä ei 11mg saa nikotiinituskia poistettua.
  Laitteet millä mennään : Ego-t | Bombshell | E-power 18650 + suuri kasa bogen lr kartoja.
  Mehut mitkä höyryää : fsusa: jagerbomb | ps: pink spot | DV: absinthe

   
   
 16. #16
  Höyrykone True Puffin's Avatar

  Liittynyt
  06/2011
  Sijainti
  Rauma
  Viestit
  2,463

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Mulla menee n. 10-15 ml (14mg) viikossa...siis jos ei ole mitään kummempia menoja esim. olusten nauttiminen hyvässä seurassa. Analogisia meni aikaisemmin n. 20-25 päivässä. Höyryttely tasaantuu huomattavasti 3 viikon jälkeen aloituksesta..ainakin omalla kohdallani näin kävi. Höyryttely on melkein suoraan verrannollinen, kuinka paljon tällä sivustolla viettää aikaa Siinä vaiheessa kun lukee muiden löylyttelyistä niin alkaa tekemään niin perkeleesti mieli kunnon höyryjä...tietenkin kahvin kera.
  Vape since 30/05/2011

  Westcoast Vape Squad still rollin'

   
   
 17. #17
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  05/2011
  Viestit
  14

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Itsellä nestettä kuluu reilusti. Aikaisemmin poltin n. 25 analogista/päivä. Nyt 4kk pelkkää e-savuketta ja nestettä kuluu 4-6ml/päivä, vahvuutena todella mieto 5mg. Taidan tykätä höyryttelystä : )

   
   
 18. #18
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2011
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  146

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja True Puffin Näytä viesti
  Höyryttely on melkein suoraan verrannollinen, kuinka paljon tällä sivustolla viettää aikaa Siinä vaiheessa kun lukee muiden löylyttelyistä niin alkaa tekemään niin perkeleesti mieli kunnon höyryjä...tietenkin kahvin kera.
  Tää on muuten totta. Aina kun selailee sähkötupakkikauppojen sivustoja tai lukee sähkötupakkiaiheisia foorumeita, niin höyrynhimo kasvaa ihan sietämättömäksi Muuten kyllä menis vähemmälläkin höyryttelyllä. Oma kulutus on päivästä riippuen 1-4ml/päivä, kuukaudessa menee sellainen 50-60ml. Tykkään, enkä ole ajatellut höyryttelystä kokonaan luopua.


  Nyt: Smok Vape Pen Plus
  Menneet: 510, eGo-T, eGo-VV, Megalodon, Oval V6, Bolt, eGo Twist, Lavatube Mini V1, SD Keyring, Buzz Pro, Sentinel, Vamo V5, eGo AIO, Vaporesso Swag, Eleaf iStick

   
   
 19. #19

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  "Kurkkutuntumaa ei tietysti nikotiinittomassa vaihtoehdossa ole"

  Itte en sitä kurkkutuntumaa saanu edes nikotiini nesteistä, ja kokeilin 36mg asti vahvalla menthol maulla. Joten päädyin sit nikotiinittomiin nesteisiin vahvalla mentholilla koska eroa en huomannu nikotiinillisessa ja nikotiinittomassa.

   
   
 20. #20
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2011
  Sijainti
  kokkola
  Viestit
  119

  Vs: paljonkos sitä e nestettä kuluu?

  no huh..oisko vikaa atomisoijassa jos ei kurkkua tuntumaa tule..36 aika potku värkkiä..
  Life's one choice after another,
  then you live them, choose wisely.
  life's a bitch, then you die.

   
   
Sivu 1 / 21 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu Täyttönesteet (e-Neste)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •