Dew

Valmistaja: Vapor Station (UK)
Kotisivu: http://www.vaporstation.co.uk/
Hinta ostohetkellä: 3.90€ (10ml)
Ostopaikka: http://www.vaporstation.co.uk/
Nikotiinipitoisuus: 16mg
PG / VG: PG
Pakkaus: Lasipullo

Virvoitusjuomien makuisista e-nesteistä ei ole tähän mennessä ollut kovin hyviä kokemuksia. Lähimpänä aitoa tavaraa ovat olleet energiajuomilta maistuvat e-nesteet mutta ensi-innostuksen jälkeen nekin ovat olleet pitkään käyttämättömänä. VS Dew:n pitäisi siis maistua Mountaind Dew-juomalta joka on sirtuunan makuista limonadia. Neste tuoksuu miedosti sitruunaiselta mutta minulle ensimmäisenä tuli mieleen astionpesuaine virvoitusjuoman sijaan. Tässä vielä kuvaus myyjän sivulta:

One of the new VS favorites, this refreshing lemon-lime soda flavor will blow you away! Caffeine-free and only trivial caloric content, guaranteed to bring a sense of nostalgia to those of you familiar with the Dew. Highly recommended!

Höyry kyllä maistuu jokseenkin samalta kuin oikea Mountain Dew mutta maun pilaa saippuinen sivumaku joka minua ainakin häiritsee koko ajan. Kuten tuoksustakin, mausta tulee mieleen astianpesuaine. Voi olla että tunne on ihan käyttäjästä kiinni mutta minun ei ainakaan tee mieli tätä höyrytellä.

Arvosana: 5 / 10