Mint Chocolate

Valmistaja: Totally Wicked
Kotisivu: http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/
Hinta ostohetkellä: 8.90€ (10ml)
Ostopaikka: http://www.totallywicked-eliquid.co.uk/
Alennuskoodi: BFC81 (-7.5%)
Nikotiinipitoisuus: 18mg (High)
PG / VG: PG
Pakkaus: Lasipullo + erillinen pipetti
Muita nimiä: Mint Choc Chip

Minttusuklaa e-neste kuulostaa ideana ainakin hyvältä ja itsekin tästä makuyhdistelmästä pidän mutta e-nesteenä tämä ei valitettavasti toimi kovin hyvin.

Minttusulkaa e-neste tuoksuu todella hyvältä mutta ainakaan minä en huomaa juurikaan eroa pelkkään mentoli-nesteeseen. Mentoli/minttu ei ehkä aivan niin voimakkaasti tässä tuoksu mutta sulkaata taustalta on todella vaikea erottaa.

Maun kanssa on vähän sama ongelma. Minttu maistuu niin voimakkaasti että suklaata ei juurikaan erota. Minttu taitaa tosin olla sekoitus minttua ja mentolia. Tällä on sama vaikutus kuin tavallisilla mentoli-nesteilläkin eli mentoli saa aikaan viilentävän tunteen suuhun. Mentolia on käytetty niin reilusti että tunne peittää kohtuullisen tehokkaasti kaikki muut maut. Jos maisteluun oikein keskittyy niin suklaatakin seasta löytyy mutta maku on niin olematon että ei tätä minttusuklaaksi voi kutsua. Jos pidät mentoli-nesteistä niin ei tässä mitään vikaa ole mutta koska pullossa lukee minttusuklaa niin pisteet jäävät näinkin matalaksi.

Kurkkutuntuma 18mg nesteellä on riittävä ja bonuksena tulee mentolin viilentävä vaikutus sekä suussa että kurkussa. Höyryntuotto on keskitasoa.

Arvosana: 7 / 10