Honey Dew Melon

Valmistaja: Ei ilmoitettu
Hinta ostohetkellä: 7.90€ (10ml)
Ostopaikka: http://www.jantyshop.com
Nikotiinipitoisuus: 11mg (Medium)
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

Aiemmista tilauksistani poiketen Janty toimitti e-nesteet tällä kertaa matalemmassa ja leveämmässä pullossa kuin ennen. En tiedä onko tämä uusi vakiopullo vai jokin koe-erä mutta pidin vanhasta pullosta enemmän. Myös etiketti on todella köyhän näköinen. Pelkkä paperinpalaan nuhruisesti printattu teksti. Sisältö on onneksi ennallaan.

Jo pulloa avatessa huomaa todella karkkimaisen melonin tuoksun. En ole viimeaikoina haistellut tai maistellut oikeaa hunajamelonia mutta uskoisin että tuoksu on sitä mitä pitääkin, paljon "tiivistetympi" kuin aito asia kuitenkin. Höyrytellessä maku on yllättävän voimakas ja tunnistettavissa. Ehkä hieman keinotekoinen, todella makea ja hedelmäisen tai jopa hajuvesimäisen "raikas". Todellakin aivan jotain muuta kuin tunkkaiset (hyvässä mielessä) tupakanmakuiset e-nesteet. Heti ensimmäisellä kerralla kun nestettä kokeilin tuli tunne että olin jossain ennenkin maistanut jotain täsmälleen samanlaista. En ole näitä syönyt todella pitkään aikaan mutta voisin vaikka vannoa että Hot&sour Turkinpippuri-pussissa on karkki joka maistuu juuri samalta kuin tämä e-neste.

Testaamani Honey Dew Melon on vahvuudeltaan medium jossa on Jantyn skaalalla 11mg nikotiinia millilitraa kohden. Kurkkutuntuma on sellainen kuin tältä vahvuudelta odotinkin eli huomattava muttei liian raju. Höyryä neste tuottaa hyvin kuten kaikki muutkin kokeilemani Jantyn e-nesteet.

Honey Dew Melon (Hunajameloni) kuvaillaan myyjän sivulla jokseenkin näin: "Raikkaan hedelmäinen herkku". En todellakaan käytä tätä päivittäin sillä maku käy äkkiä ällömakeaksi mutta kuumana kesäpäivänä HDM on oikeasti virkistävä kokemus. Ranta, aurinko, kylmä juoma ja Honey Dew Melon sopivat täydellisesti yhteen.

Arvosana: 7 / 10