Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: Höyryämistalakoot

 1. #1
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  11/2012
  Viestit
  6

  Höyryämistalakoot

  Johan tuo oli aika itekkii foorumille rekisteröityä ja jotain pölistä. Muitten juttuja täällä on tullut seurailtua jotakuinnii vuon päivät yhtä pitkää taukoa lukuunottamatta ja foorumin arvostelut ym. ovat vaikuttaneet ostopäätöksiini ja hankintoihini suuresti. Vähä taustoja jos tässä ensin.

  Tupakkia tuli vejettyä semmoset kymmenkunta vuotta enemmän ja vähemmän. Keskivertokulutus 5-10 sätkää päivässä, viihteellä reilusti enemmän . Riippuvuus oli kuitenkin selvä ja lopettamisyrityksiä on takana useita huonolla menestyksellä.

  Ensimmäisen sähkissetin tilasin tämän vuoden alussa ja se oli (surkea) 510-t aloituspakkaus+muutama pikku puteli nesteitä. Tuolloin mietin, että en todellakaan aio alkaa hifistelemään tässä asiassa, vaan tarkoituksena oli vaan saada laite, joka pitää tupakasta erossa mahdollisimman halvalla. 510-t setti pelasi ihan hyvin, eihän minulla tuolloin ollut paremmasta tietoakaan. Annoin itselleni kuitenkin valitettavasti "luvan" poltella analogisia ryyppyreissuilla. Ainahan ne topan viimeiset tuli sitten seuraavien päivien aikana pössyteltyä. No eihän sitä juontihommissa tullut ihan joka viikonloppu oltua, joten arki kului pääsääntöisesti höyryämällä ja analogiset alkoi jäädä kokonaan pois. Tilasin jopa uuden hienon 280 mah manuaaliakun ja uusia nesteitä ja päätin, että näillä mennään vaikka mikä olisi Normitupakka sitä paitsi maistui pahalta höyryttelyn jälkeen. Jes, pääsin eroon tupakasta!...Kunnes kevättalvella koitti parin viikon ulkomaan reissu. En halunnut raahata mukaan sähkisvehkeitä vaan päätin että reissu mennään analogisilla ja palattua höyryke takas ruotuun. Paha virhe. Stressaavalla ulkomaan matkalla tupakkaa kului reilusti normaalia enemmän ja se oli halpaa. Tuomisinakin oli kartongin verran syöpäkääryleitä. Näin normaali tupakointi teki paluun. Sähkistäkin koitin ulkomaan tupakan loputtua taas alkaa käyttää, mutta tuntui ettei höyryt enää antaneet samanlaista tyydytystä (laitteetkin olivat jo kuluneita). Näihin aikoihin aloitin myös uuden työn, joka lisäsi stressitasoa ja tupakoinnin tarvetta. Sähkötupakkavermeet jäi lopulta kokonaan komeroon pölyttymään.

  Kesä meni kepeästi analogisilla kunnes syksyn tullen koitti sähkiksen uusi tuleminen. Olin lopen kyllästynyt tupakkaköhään ja pahan hajuisiin vaatteisiin ym. Selailin pitkästä aikaa tuttua ecigwizardia ja sieltä silmään sattui ego ce4 starter bundle tarjous. Tämä siis tilaukseen ja pakettia odotellessa kaapista kaivelin vanhat setit esille ja käyttöön. Kun usko tupakoinnin lopettamiseen oli kova niin 510 pötkö ajoi asiansa kunnes postia wizardilta viimein saapui. Mukana tuli myös terva (terve) neste jolla innoissani täytin clearon ja eikun kokeiluun! Tunne oli mahtava. Höyryä piisasi ja makua löytyi, varsinkin kun vertasi vanhaan 510 pötkyyn. Tästä alkoi uusi sähkisaikakausi, päätin. Samantien lähti uusi egoakku ja litkuja tilaukseen.

  Syvennyin yhä enemmän tähän foorumiin ja erilaisiin laitteisiin. Ego+clearo höyrystely sujui rattoisasti, mutta mieleen hiipi tunne että jotain puuttui ja näin piti saada taas parempaa. Seuraavaksi tutustuin boge+tankki yhdistelmään, mutta jostain syystä tämä variaatio ei iskenyt. Maku jää vajaaksi, ei voi mitään. Seuraavaksi alkoivat modit kiinnostaa ja pitkällisen harkinnan jälkeen tilaukseen lähti lavatube lambo v2+akut ja laturi. Laite toimii hienosti, mutta vielä on hakusessa toimiva karto/atomisaattoriviritys. Viimeisin hankinta lukuisten litkujen lisäksi on vivi nova tankkisysteemi, mutta ei tämäkään täysin vakuuta.

  E-nesteistä parhaiten uppoaa menthol/minttu maut. Olenhan entinen menthol savukkeiden röyhyyttäjä. Vielä kuitenkin on hakusessa täydellinen menthol maku, mutta jospa helpotusta asiaan tuovat tällä viikolla saapuvat halon litkut. Pettymyksiä paljon hehkutetuista mauista ovat olleet FSUSA:n nallekarkki, jekkupommi ja premium ultra menthol. Tuossa ultra mentholissa ei itse asiassa maistunut menthol ollenkaan, josta päätellen kyseessä täytyy olla valmistusvirhe. Parhaita nesteitä ovat olleet tähän mennessä nordic vaporsin pätkis sekä vr:n litkut.

  Se, mikä höyryttelyssä mietityttää on terveysasiat. Toki höyryttelyn täytyy olla ihan maalaisjärjellä ajateltuna "terveellisempää" kuin tupakointi, mutta... Ei ole vielä tiedossa, mitä kuonaa sähkötupakointi kerää elimistöön pitkällä aikavälillä harrastuksen ollessa niin nuori. Sen olen huomannut että median uutisointi sähkötupakasta on harhaanjohtavaa ja sensaatiohakuista. Itse olen kyllä huomannut olon kohentuneen tupakoinnin jäädessä pois ja aion jatkaa hyvillä mielin höyryttelyn tiellä. Toivon, että arvon höyryttelytoverit raportoivat mahdollisista vaikutuksista terveyteen totuudenmukaisesti ja rehellisesti.

  Mutta joo... Viimeisimmästä analogisesta on nyt aikaa pari kuukautta ja olen vakaasti päättänyt ettei edes ryyppyreissut ym. kissanristiäiset/matkat aiheuta syöpäkääryleen paluuta edes hetkeksi. Niille, ketkä ovat vasta astumassa höyryttelyn maailmaan, kehotan heti kerralla ostamaan kunnon laitteet ja tykötarpeet. Näin säästyy aikaa ja rahaa sekä houkutus palata analogisiin on pienempi. Nesteitä kannattaa tilata pikkuputeleissa, jotta oma suosikkimaku löytyy. Itse sitä edelleen etsiskelen.

  Mulla ois pari pikku kysymystä, jotka varmaan voisi laittaa foorumille myös omiin osioihinsa, mutta kokeilenpa onneani Edelleen on siis hakusessa toimiva höyrynmuodostamisosa (voiko noin sanoa?) Sen tiedän, että kartot on osaltani nähty. Drippailuato vaikuttaa myös siltä, ettei taida olla minun juttu (paitsi jos siinä on toimiva tankkisysteemi?) Viimeisin kokemus on vivi novasta, jonka tyyppinen systeemi olisi kiva. Vivi nova itsessään on mielestäni kovin epäluotettava. Uusi saa olla hieman hintavampi ja korjailtavuus olisi plussaa. Seuraava askel höyryttelyuralla olisikin ehkä itse värkättävät atot?

  Sitten semmonen, että Kuopiossahan ei ole sähkis kivijalkamyymälää? Tiiättekö savolaiset myykö joku taho (kioski tms.) tarvikkeita/osia Kuopiossa? Jos ei niin perustetaan moinen Kyllä täällä luulis asiakkaita olevan :

   
   
 2. #2
  Höyrypää E-Ferret's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  569

  Re: Vs: Höyryämistalakoot

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Toby
  Sitten semmonen, että Kuopiossahan ei ole sähkis kivijalkamyymälää? Tiiättekö savolaiset myykö joku taho (kioski tms.) tarvikkeita/osia Kuopiossa? Jos ei niin perustetaan moinen Kyllä täällä luulis asiakkaita olevan :
  Tervetulloo! :P
  En oo kyllä kuullu, huomannu tahi nähny.
  Maxiin piti olla tulossa jotain testijuttuja, en oo nyt siellä(kään) käyny.
  Niinhän tuo näyttäs, että täälläkin päin kiinnostus alkaa hyvää vauhtia kasvamaan...

   
   
 3. #3
  Höyrypää

  Liittynyt
  04/2012
  Sijainti
  Ylivieska
  Viestit
  431

  Vs: Höyryämistalakoot

  Eipä ole ei kivijalkamyymälää. Tervetuloa joukkoon allekirjoittanut myöskin Kuopiosta.
  Elämä ei ole aina vain vanhoja autoja. Se on joskus myös vanhoja moottoripyöriä.

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •