Tulokset 1 - 16 / 16

Aihe: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

 1. #1

  Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Heips,

  Tilanteeni on se, että poltin tossa 6kk pelkkää sähötupakkaa ja sit tuli vähä semmonen elämän tilanne, että alkoi normaali tupakka maistumaan ja nyt 1kk tupakkia polttaneena haluaisi taas siirtyä takas sähköröökiin... Nyt vähä ihmetyttää, että aina ku savustelen esavuketta tulee ihme pöhnä olo, tuntuu ku ei veri kiertäisi päässä ja on jotenki vähä ahdistava olokin. Onko kellään muulla ollu samanlaisia oireita? Ennen ei minulla ollu mitää ongelmia tuprutella esavuketta, nyt jopa laimentanu 18mg nestettä 0mg nesteellä, että ei oisi niin vahvaa, mut silti tuntuu tämä sama vaivautunut olo jotenki tulisi...

  En oikein tiedä mikä neuvoksi.. Ja kokonaan en olisi vielä valmis luopumaan kummastakaan, mutta pelottaa et toi ei ihan hyvästäkään ole toi sähköröökin tuottama olotila.

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  253

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Oireen perusteella voisi kuulostaa että nikotiinia on kuitenkin liikaa ja/tai liian paljon höyryttelyä. Kokeile laskea nesteen nikotiinipitoisuutta reilusti ja katso tuleeko sama efekti vs lähteekö nikkis kuitenkin ok.

  Vapetteluun mennyt 1429,16€

   
   
 3. #3
  Höyrykone

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Manchesteri
  Viestit
  2,496

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Kokemuksia vastaavasta ei ole mutta näin valelääkärinä heittäisin että syynä on tupakan monien muiden koukuttavien aineiden vieroitusoireet. Vai onko tätä jatkunut kauankin?

   
   
 4. #4

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Pitää kokeilla laskee vielä enemmän, tosin oon kokeillu nyt laittaa puolet 0mg ja puolet 18mg nii ei luulis, että ois liian vahvaa...

  En sanoisi oireilu, vaan enemmänki ku tänää oli taas SE päivä, ku luopuisin tupakasta, eilen vielä polttelin illalla viimeisen tupakan ja tänää oli tarkotus alottaa esavuke tuppruttelu, mut tosiaa ku tässä pitäs töitä yrittää tehä ja kirjotella, nii toi "vammanen olo" ei oikein edes auta ajatuksen kulkua... Lieneekö sit joku tottumus kysymys tjsp. mut tätä ongelmaa ei ollu ku viimeksi siirryin esavukkeeseen, ehkä tää ongelma lähtisi pois jos vaan maltillisesti siirtyis esavukkeeseen, mut tässä ku kirjotus töitä kotona tekee, nii ainoa tekosyy pidellä taukoja on tuppruttelu ja ajatuksen pitäisi kulkea

   
   
 5. #5

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Mutu tuntumalta heitettynä voisiko kyseessä olla enemmänkin henkinen kuin fyysinen vieroitusoire, kun kerran olet tottunut kirjoitellessa pitämään tupakoinnin verukkeella taukoja. Todennäköisesti kävit ulkona tupakalla jossa sait rauhassa pohtia maailman menoa ja nyt höyryttelet sisällä ilman minkäänlaista siirtymää ja samalla edessä pönöttää työt jolloin et saa rauhaa, niin mitäs jos tekisit kaikki samat rutiinit kuin tupakoidessa, mutta tupakka e-savukkeella korvattuna.

  Mitään mistään en tiedä, mutta toivottavasti löydät ratkaisun ongelmaan joka ei johda analogisen käyttöön.

   
   
 6. #6

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Tiputin tänää nikotiini pitoisuuden olemattomiin, toivotaan, että se auttaa, ainaki näyttää toimivan Toi oli hyvä teoria, mut jyrkästi kumoan sen, koska just noin oikeastaan olen toiminut, polttanut esavuketta, niinku se ois oikea rööki, käyny parvekkelleea jne. Ja seki on vähä tota vastaan, että tossa viikko sit ku poltin ulkonaki, nii en esim. ennen salia en viittinyt esavuketta polttakkaan koska tuli toi ahistava ja pöperö olo.

  Olen myös miettinyt, jos musta ois tullu yhtäkkiä jotenki allerginen tai toi höyry jotenki vaikuttaisi eritavalla ku ennen, mut aika outoa se olisi.... Saman valmistajan nesteet ollu käytössä kuitenki kaiken aikaa.

  Katsotaan jos tää tästä nyt

   
   
 7. #7
  Höyrykone

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  1,150

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  kokeile pelkkäää VG-pohjaista e-nestettä.

  Itelläkin ajan kanssa tuli vasta yliherkkyys PG-nesteeseen
  "Siis mitä saavutetaan 4,4 Voltin jälkeen? Ei yhtään mitään." - hulluhöyrypää

   
   
 8. #8

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Lainaus Alkuperäinen postaaja kalma Näytä viesti
  kokeile pelkkäää VG-pohjaista e-nestettä.

  Itelläkin ajan kanssa tuli vasta yliherkkyys PG-nesteeseen
  Mitä tämä yliherkkyys aiheutti sulle?

   
   
 9. #9
  Höyrykone hesekiel's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Tamperehan se
  Viestit
  2,762

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Mikillä tuskin allergiaa, se aiheuttaisi allergisen rektion eikä ahdistuneisuutta tai vastaavaa.
  Veikkaisin mylismon tavoin, ettei kyseessä ole mitään fyysistä ongelmaa, vaan henkisiä vieroitusoireita, jotka nyt esiintyvät tyhjänä olona ja... lievänä aneemisuutena? Että ei oikein tiiä mitä tekis ja miksi tekis, eikä loppujen lopuks tee tai saa aikaan yhtään mitään?
  Ainakin minulla oli tuollaista, ja melko suurta, oikein fyysistä ahdistusta. Hunovointisuus plussana sun muuta. Ei ollu kiva. Ne voi kestää pahimillaan parikin kk, mutta menevät kyllä ohi.
  Jos kyse ei ole tästä niin kerroinpa ainakin omia kokemuksia

   
   
 10. #10
  Höyrykone Ignorant's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Mikkeli
  Viestit
  1,238

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Lainaus Alkuperäinen postaaja hesekiel Näytä viesti
  ? Että ei oikein tiiä mitä tekis ja miksi tekis, eikä loppujen lopuks tee tai saa aikaan yhtään mitään?
  Vähän tämän tapaista toisinaan höyrytellessä. Varsinkin jos ei oikein toimi. Tulee kyseinalastettua koko homman mielekkyys, mutta kun taas toimii ja maut on hyviä, niin mielellään möllöttää iltaisin sohvalla pilli suussa.

  Tuommoinen tyhjä olo tms. väheni jollei ole jo loppunutkin kun lopetin ulkona ravaamisen ja aloin höyrytellä sisällä. Toisinaan tulee käytyä parvekkeella, kyttäämässä naapureita.
  Sisällä en höyrytä samassa huoneessa kuin muut perheestä.
  Vessassa on hyvä ilmanvaihto niin voi kokeilla voimakkaampiakin makuja :P
  | DIY Box mods | #008 Diablo | Igo-L | RSST | EVOD |


   
   
 11. #11

  Re: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Itselläni tuli sellainen omituisen pöhnäinen huono olo, kun siirryin takaisin sähköiseen pari kuukautta taaksepäin. Tulkitsin tämän tupakan muiden aineiden vieroitusoireiksi, koska olo katosi viikon höyryttelyn jälkeen.

  Nyt sitten saattaa mennä useitakin millejä yleensä 18mg/ml -nesteitä päivässä ilman mitään oloja.

   
   
 12. #12
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Varkaus
  Viestit
  124

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  En nyt muista tarkkaan minkälaista se olo oli kun pikkusikarit lopetin, kerralla tammikuusssa.
  Mutta kaikki mahdolliset olot meni läpi, se auttoi kun tämmösenä teknisenä kaverina alkoi nää vermeet kiinnostaa niin se oli jo etukäteen tehty henkinen päätös siirtyä lopullisesti.

  Mutta sen muistan että ainakin kuukauden ajan oli vieroitusoireita, ihan samanlaisia kuin kokonaan lopettaessa.
  Emäntäkin mainitsi jokuseen otteeseen että painu sinne ulos vähäks aikaa välillä
  Nämä tietysti on jokaisella erilaiset ja en yhtään ihmettele jos eri loputusyrityskerroilla ne olis täysin erilaiset...

   
   
 13. #13

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  kuullostaa luulosairaudelta

   
   
 14. #14
  Höyrykone

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Manchesteri
  Viestit
  2,496

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Se on vaan sitä eron tuskaa

   
   
 15. #15
  Höyrykone tripleA's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  1,612

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Mikimies Näytä viesti
  ku savustelen esavuketta tulee ihme pöhnä olo, tuntuu ku ei veri kiertäisi päässä ja on jotenki vähä ahdistava olokin. Onko kellään muulla ollu samanlaisia oireita?
  tunnistan tuosta oman alkutaipaleeni kyllä. Varsinkin aamukahvin ja aterian jälkeiset savut, eikun siis höyryt tuntuivat lähinnä typerryttäviltä ja riittämättömiltä. Pääsin tuosta pikkuhiljaa yli kun laitoin vahvempaa 24mg aivan kammottavaa tupakan makuista halpisnestettä tankkiin. Taisi olla jokin oma sekoitus. Kun sitä tuhkakupin makua siemaili innokkaasti sen 5 minuuttia niin olo muuttui vähitellen siedettäväksi. Sittemmin on onneksi löytynyt hyviäkin tupakkamakuja joilla hommat hoituu inhimillisemmin mutta ihan alkuvaiheessa piti oikeasti olla sellaista hyönteismyrkkyä tankissa että päässä rupesi heivaamaan. Tsemppiä vaan!

   
   
 16. #16

  Vs: Sähkötupakka ja vaivautunut olo

  Je, kiitos paljon hyviä vastuksia tullu! Tuskin tosiaan allergiasta kyse, VG nestettä polttanu alusta asti, välillä vähä kokeillu blandaa PG nesteitä sekaa jne., mutta pääsääntöisesti pysyny VG nesteessä.

  Toi vieroitusoire on aika pätevä syy, jännää vaan ku tossa tuli venkslattua edes takaisian analoogisen ja esavukkeen välilä nii ei uskoisi, että oireet olisivat vieroitusoireita koska normaali tupakkaa tullu poltettua välissä. No en tiedä, vieläki saa laittaa 0mg puolet ja puolet 18mg, että uskaltaisi poltella esavuketta, todella omituista. Enkä muista, että olisi silloin viime tammikuussa kun lopetin seinään, ollu mitää vieroitus oireita tai tämän kaltaista siirtyessä esavukkeeseen, tosin sillo oli ihan normaali ego-t LR poltin, nyt on Vision ego clear, joka höyrystää aika paljon jytevemmin.

   
   
Keskustelu Sähkötupakka (e-Savuke) yleisesti

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •