Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: Nikotiinia ja makua nesteeseen kotikonstein

 1. #1

  Nikotiinia ja makua nesteeseen kotikonstein

  Oli tilanne kun nikkisneste loppui ja suominestettä ilman nikkaa oli hyllyssä. Kotikokkina tartuin tuumasta toimeen ja leikkasin hemmetin hyvää kuubalaista siggeä puruiksi ja laitoin sikarilastut ja nesteet isoon struuttaan. Vuorokaudessa neste oli tullut keltaiseksi ja entinen nollaneste siis sisälsi nyt nikkaa ja loistavia aromeja. Siitä lähtien olen pössäytellyt e-tupakissa vain näitä kotona vahvistettuja öljyjä.
  Huippunikat irtosivat kun leikkasin ulkovarastosta löytämäni puoliksi poltetun pitkän sikarin imupäästä pala pois ja pätkäisin sen jälkeen noin pari senttiä sitä ruuttaan. Siinähän oli siis polton aikana kerääntynyt alkupään nikka ja tupakkalehden norminikka yhdistettynä.

  Kokeilin juuri tiputtaa pulloon vielä pikkuisen Havana Club rommia. Muutama tippa antoi lisää hyvää makua ja ennenkaikkea fiilistä.

  Onko muilla kokemusta vastaavista nikotiinin ja aromien siirtämisistä analogiselta puolelta e-tupakin öljyihin? Mitä mieltä olette tälläisestä kokkaamisesta? Ei todellakaan tietoa loputuloksen nikotiinipitoisuudesta mutta tippa kieleen kertoo, että nikkaa on.

   
   
 2. #2
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Nikotiinia ja makua nesteeseen kotikonstein

  Toro-nesteet tietääkseni tehdään samalla tavalla. Ja nesteissä ei ole öljyä, joko PG tai VG.

   
   
 3. #3

  Vs: Nikotiinia ja makua nesteeseen kotikonstein

  Itse tein kyseisellä menetelmällä "bonusta". Haudutin kuukauden huoneenlämmössä ja siivilöi. Maun tunnistaa tupakka peräiseksi, eikä tuki kartoja nopsaan. Kaverit on antaneet kehuja. Suosittelen kokeilemaan, mutta käyttäkää lisäaineetonta rötöksiä esim. Manitou.
  Huom kyseisellä menetelmälläni tuli tiivistettä jonka sekoitussuhde on noin~5-10%

   
   
Keskustelu Täyttönesteet (e-Neste)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •