Hilton

Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
Kotisivu: http://www.yndekang.com/
Hinta ostohetkellä: 6.80€ (30ml)
Ostopaikka: http://www.heaven-gifts.com/ - HUOM! Nikotiinisäännösten tarkennuttua emme suosittele tilaamaan ETA-alueen ulkopuolelta. Katso vaihtoehtoiset Dekang-nesteiden jälleenmyyjät täältä.
Nikotiinipitoisuus: 11mg (Low)
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

Kuten aina, Kiinassa majaileva Heaven Gifts lähetti pakettini nopeasti ja se oli perillä vähän reilussa viikossa. Pullo on iso 30ml muovinen tippapullo eli vähän liian iso taskussa kuljetettavaksi. Yksittäisten tippojen annostelu kuitenkin onnistuu vaikka välillä suutin hiukan sotkeekin. Näistä on kuitenkin turha valittaa kun hinta on näin hyvä. Tämä on halvinta e-nestettä mitä olen tähän mennessä löytänyt. Laadusta ei silti ole tingitty ja luulenkin että tämä on täsmälleen samaa tavaraa mitä useat tunnetut jälleenmyyjät käyttävät. Myyjän sivulla valmistaja kohdassa lukee "DK" ja veikkaan että tämä viittaa Dekangiin (http://www.yndekang.com/English/index.html) joka on maailman suurin e-neste valmistaja. Osasyy halpaan hintaan on se että Heaven Gifts tarjoaa vain 30ml pullokokoa ja neljää eri vahvuutta (24mg, 18mg, 11mg ja 0mg). Vertailun helpottamiseksi: 10ml HeavenGiftsin e-nestettä maksaa vain 2.30€!

Hilton nimi viittaa savukemerkkiin jota itse en ainakaan ole suomessa nähnyt. Hilton e-neste on tummahkoa ruskehtavan oranssin väristä. Neste on kuitenkin "puhdasta" eli pullossa ei näy lillumassa hiukkasia tai muuta roskaa, tämä on tietenkin hyvä asia. Tummuus johtunee nesteessä käytetystä runsaasta tupakka-aromista. Tätä vahvistaa tuoksu josta tulee mieleen juuri avattu tuore irtotupakkapussi.

Neste maistuu todella voimakkaasti tupakalta, lähes sikarimaiselta. Aavistuksen makeutta voi huomata mutta kokonaisuudessaan maku on kuiva, pelkkää tupakkaa ilman sivumakuja. Tietenkään tämä ei maistu samalta kuin polttaisit tupakkaa, maku on enemmänkin sama kuin miltä tupakanlehti tuoksuu/haisee. Tulet siis varmasti pettymään jos odotat samaa makua kuin tupakkaa polttaessa. En usko että markkinoilla on ainuttakaan e-nestettä joka pääsee edes lähelle palavasta tupakasta syntyvää makua. Itse kuitenkin pidän tästä tupakanlehden tuoksusta/mausta ja vaikka en käytäkkään tätä nestettä päivittäin niin tämä on silti yksi suosikkimaustani johon aina palaan silloin tällöin.

Höyryä nesteestä lähtee kiitettävästi. Olen kokeillut parempiakin mutta tämä on aivan riittävä. Kurkkutuntuma 11mg nesteellä on juuri sopiva, hieman voimakkaampi ja kuivempi kuin muilla saman vahvuisilla kokeilemillani e-nesteillä. Voin suositella Hilton e-nestettä jos pidät tupakanpurun tuoksusta

Arvosana: 8 / 10