Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Oma suosittelu sähkötupakoinnin aloittamiseksi 70€ budjetilla.

 1. #1
  Höyrykone popilo's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,852

  Oma suosittelu sähkötupakoinnin aloittamiseksi 70€ budjetilla.

  Hei vaan. Eräs uusi foorumilainen kyseli minulta sähköpostitse suositteluja laitteiden, sekä nesteiden suhteen. Kysyjällä pitkä tupakointikokemus (37v), ja haussa nikotiiniton tupakanmakuinen neste ja tupakanomainen laite. Tässä oma vastaukseni, joka pohjautuu omiin kokemuksiini ja sisältää siis OMIA MIELIPITEITÄNI, ei yhtä ja oikeaa vastausta. Jos tästä joku jotain vinkkiä saa niin hyvä sitten. Gurut puuttuvat sitten jos olen valehdellut jotain todella räikeästi.


  Heipä hei!

  Ihan ensinnäkin, en usko että noin pitkällä tupakointikokemuksella on tarkoituksenmukaista lopettaa nikotiininkäyttöä kuin seinään. Sähkötupakan avulla on kuitenkin valtavan helppo pudottaa nikotiinimääriä pikkuhiljaa. Itse aloitin 9kk sitten 24mg nesteellä ja nykyään menee 12mg. Itselläni tosin ei ole ollut aikomusta lopettaa höyryttelyä, mutta jos olisi, olisi ollut äärimmäisen helppo laskea nikotiini hiljalleen nolliin. Suosittelenkin siis että lähdet liikkeelle ihan reilulla nikotiinimäärällä, ja pudotat pitoisuudet pikkuhiljaa.
  Valitettavasti se on kyllä niin, ettei nikotiinittomalla nesteellä saa minkäänlaista kurkkutuntumaa. Juurikin kurkkutuntuma oli alussa itselleni hyvin tärkeää, jotta se tuntui mahdollisimman paljon tupakansavun keuhkoon vetämiseltä. Uskoisin että 12mg on ihan hyvä nikotiinimäärä aloittamiseen, sitä voi myöhemmin sitten laskea.
  Ymmärsin että haet siis tupakanmakuista nestettä? Autenttista tupakkamakua ei valitettavasti ole olemassakaan, tosin suurin osa hoksaa muutaman viikon höyryttelyn jälkeen, että tupakka maistuu itseasiassa todella, todella pahalta. Jos kuitenkin haluat tupakkamakua ottaa, niin foorumilta löytyy ketju "täydellistä tupakkamakua etsimässä", tuossa linkki siihen http://www.e-savuke.com/forum/index.php?topic=1389.0 Omat mieltymykset eivät ihan vastaa tuota aloituksen listaa, jos haluat, voin antaa omat suositukseni nesteiden osalta.

  Sitten laitteistosta. Savukkeenomainen ja hyvä eivät mahdu samaan lauseeseen. Savukkeenomaisilla ja näköisillä saa varmasti vain hermot menemään ja uskon kadotettua koko touhuun. Tärkein askel homman aloittamisessa minun mielestäni on se, että yrität päästä yli siitä laitteen ulkonäöstä. Ajattele sitä lääkkeenä tupakoinnin lopettamiseen, eikä tyylikkäänä ja eleganttina laitteena. Oletkin varmaan huomannut että nuo edistyneimmät laitteet alkavat olemaan jo kalanuijan kokoisia, mutta on niissä myös laatu ja käyttökokemus kohdallaan.
  Vasta-alkajalle löytyy kuitenkin simppeleitä ja erittäinkin toimivia välineitä. Itselläni on kuitenkin yksi ja ainoa laite ollut melkein alusta saakka ja sitä en pois vaihtaisi. Laite on SMOK Woo.. Tuo lukeutuu "modeihin", eli laitteisiin jossa on erillinen putki ja akut. Tuossa ei kuitenkaan ole mitään "hienouksia", vaan toimii nappi pohjaan ja höyryä ilmaan -menetelmällä. Erittäin helppokäyttöinen siis. Tuon itse laitteen lisäksi tarvitset jotakin johon neste imeytetään, ja joka höyrystää nesteen. Tähän tarkoitukseen tuo Woon kanssa soveltuu loistavasti suurikokoinen cartomisaattori (carto). Voin antaa myöhemmin tarkempaa ohjetta cartomisaattorin käyttöön, jos tähän vaihtoehtoon päädyt. Älä kuitenkaan pelästy, se ei ole tähtitiedettä. Cartomisaattori kestää ehkä viikosta kolmeen, nesteestä riippuen. Tönkömpi neste tukkeuttaa cartomisaattorin helpommin.
  Woon ja cartomisaattoreiden lisäksi tarvitsetkin enää akut, laturin ja nesteet.
  Tuossa foorumilainen Sib77 esittelee Woon, kyseisessä kohdassa käyttää laitetta tuon cartomisaattorin kanssa jota sinulle meinasin suositella http://www.youtube.com/watch?v=_Jmew...ailpage#t=276s.
  Voit toki katsoa koko videon, mutta siinä käydään paljon läpi jännitteitä ja eri cartomisaattoreita, joten aloittelijalle ehkä hämmentävää informaatiota.

  Tuossa linkki tuohon laitteeseen: http://www.puff.fi/smok-woo-mod-body-p-799.html
  Ja tuossa cartomisaattoriin: http://www.puff.fi/smok-ego-mega-dua...kpl-p-933.html

  Eli cartomisaattori ruuvataan laitteen nokkaan ja annetaan höyrytä.

  Tuossa vielä linkki laitetta käsittelevään ketjuun: http://www.e-savuke.com/forum/index.php?topic=2442.0

  Omasta mielestäni tämä yhdistelmä on hintaan nähden loistava vaihtoeho. Tietty jos olet valmis sijoittamaan enemmänkin, niin voidaan katsella muitakin vaihtoehtoja. Yhteishinta tämän touhun aloittamiseen näillä laitteilla olisi noin 70€. Voidaan katsella halvempaakin vaihtoehtoa, jos tuo tuntuu kohtuuttomalta. Muista kuitenkin että vain aloittaminen maksaa paljon, ja sen jälkeen onkin pelkkää säästöä. 70€ tulee nopeasti takaisin kun jää tupakat ostamatta. Hintaan on nyt laskettu markkinoiden laadukkaimmat akut, jotka ovat huomattavasti kalliimpia kuin muut akut. En tosin suosittelisi säästämään akuissa, turvallisuuden ja käyttövarmuuden takaamiseksi.

  Tällä erää ei muuta, mietiskele ja kysele ihmeessä jos ja KUN tulee kysyttävää. Mietitään yhdessä myöhemmin miten jatketaan.

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  08/2012
  Viestit
  385

  Vs: Oma suosittelu sähkötupakoinnin aloittamiseksi 70€ budjetilla.

  Pitää tähänkin nyt tulla pätemään.


  Linkit akkuihin. http://www.puff.fi/akku-imr-16340-37v-550mah-p-996.html
  ja laturiin. http://www.puff.fi/akkulaturi-tr001-...650-p-825.html


  Akkuja on hyvä hankkia 4kpl joloin toisilla voi höyrytellä kun toiset latautuu.


   
   
 3. #3
  Höyrykone popilo's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,852

  Vs: Oma suosittelu sähkötupakoinnin aloittamiseksi 70€ budjetilla.

  Juurikin kyseiset vermeet on laskettu tuohon 70€ mukaan, akkuja tosin 2kpl. Itse ainakin pärjännyt yhdellä parilla hyvin. Päivän kestää komiasti akut ja yöksi lataukseen. Koitin vain pitää viestin mahdollisimman simppelinä, jotin jätin nämä tässä vaiheessa kertomatta.

   
   
 4. #4

  Vs: Oma suosittelu sähkötupakoinnin aloittamiseksi 70€ budjetilla.

  Tää oli musta tosi hyvä Jotain tällästä olisin kaivannut silloin, kun itse aloitin höyryämisen. Laita vaan ne omat tupakkamaut/mieltymykset, koska jollain top äänestys linkillä ainakin minä menin ihan metsään. Jägeri puistattaa vieläkin
  Se ei kyllä maistu edes tupakalle mutta jos alkoholin mausta tykkää niin..

  Tosta tupakan näköisestä laitteesta sen verran, että mä ostin sellasen halpis 510 setin egon-t rinnalle. Sen otan aina kaupungille, asioille jne. mukaan. Välillä käytän sitä kotonakin. Se on niin tutun ja turvallisen oloinen, eli mallia analoginen tupakka : On aika hyvä ollut.

   
   
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •