Tulokset 1 - 7 / 7

Aihe: Mistä VG-arominesteitä?

 1. #1

  Mistä VG-arominesteitä?

  Ihottumaongelmien vuoksi olen siirtynyt käyttämään (vesiohenteista!) VG-basea. Pelkkää basea ei viitsisi kiskottaa ja sekaan olen yrittänyt varastostani löytää puhtaita VG-arominesteitä, monesti kokeilun jälkeen iho alkanut pahasti punoittaa ja säiliöt pikaisesti pesuun;-( Harvassa makunestepullossa eikä edes kauppojen sivuilla ole merkintää onko kyseessä PG- vai VG-neste. Ihmetyttää.

  T-Juicesta kysyin aineiden pohjasta ja kertoivat, että lähiaikoina vasta on tulossa VG-pohjaisia makuja, Höyrypäästä kerrottiin keväästä lähtien makunesteiden olevan VG-pohjaisia ja Libertyn pulloissa, ainakin tilaamistani, löytyy merkintä.

  Kertokaa mikä liike myy VG-arominesteitä, minkä firman pulloissa on merkintä pohjanesteestä, kokemuksia VG-aromien saannista...?

   
   
 2. #2
  Höyrypää DS3Finland's Avatar

  Liittynyt
  04/2012
  Sijainti
  Vantaa/tuusula
  Viestit
  760

  Vs: Mistä VG-arominesteitä?

  toscanamall ainakin antaa tiettyjen nesteiden tapauksessa valita basen, tiedä sitten onko suhde mikä. Liberty flightsin nesteissä on kanssa selkeä merkintä.
  Sähköllä 2012->2017, sikareilla 2017->2019, sähköllä taas jatketaan.

   
   
 3. #3
  HöyryGuru Jalippo's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  5,380

  Vs: Mistä VG-arominesteitä?

  Noi : on vissiin valmiita nesteitä, mutta makutiivisteitä pitääkin kaivaa vähän enemmän, jos ihan puhtaana VG:nä haluaa.
  Muistan nähneeni täällä foorumilla vinkin, mistä sai jotain makutiivisteitä VG:nä, mutta en kuollaksenikaan muista enää paikkaa - pitänee yrittää käyttää vähän hakua.

  Osa makunesteistä on tehty alkoholiin (makuaineet liukenee sinne paremmin kuin puhtaaseen VG nesteeseen ja tekee kokonaisuudesta juoksevampaa), tosin nyt en osaa lonkalta sanoa mistä tollasia sais, mutta ihan vinkkinä jos tulee vastaan, niin nekin vois olla ratkaisu sun ongelmaan - kunhan on PG vapaata.

  Jos valmiit nesteet kelpaa, niin Paradisevape on sellainen paikka jossa järjetön valikoima ja (lähes?) kaikki saa 100 % VG:nä.

   
   
 4. #4
  HöyryGuru Jalippo's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  5,380

  Vs: Mistä VG-arominesteitä?

  Pari minsaa googlessa ja tuolta saa ainakin noita alkoholipohjaisia makuaineita: http://www.vapingzone.com/DIY-Flavor.../cid-59-1.html
  Kovasti jengi kehuu ainakin ECF foorumilla ja seossuhteeksi riittää 2,5 % joten varsin riittoisia tuntuvat olevan!

   
   
 5. #5
  Höyrykone Hellraiser's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Blashyrkh
  Viestit
  3,336

  Vs: Mistä VG-arominesteitä?

  ”...kädet eivät kutsu meitä, vaan halu...”

   
   
 6. #6

  Vs: Mistä VG-arominesteitä?

  Tuo Jalippon Vapingzonen alkoholipohjaisia nesteitä olisi kiinnostava kokeilla. Mitäs tullissa tuumaavat, eihän näissä arominesteissä taida tuota nikotiinia olla? Mutta jos tulli kovastikin kurlailee alkoholisisällön tähden? Uskaltaisiko sitä kokeilla...?=)

   
   
 7. #7

  Mistä VG-arominesteitä?

  Ne on elintarvikkeita

   
   
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •