Tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: NikKen tarinat - Savusta höyryyn!

 1. #1
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Tku
  Viestit
  82

  NikKen tarinat - Savusta höyryyn!

  NikKen tarinat - Savusta höyryyn!

  Jep...minäkin kuuluin niihin jotka aloitti tupakoinnin nuorena...taisin olla 12-13vuotias. Tulihan siitä nopeasti jäätyä vanhemmille kiinni...harmi vaan kun eivät tehneet asialle mitään. Tosin vaikka olisivat tupakat multa vieneet niin olisin hommannut kuitenkin uudet, jääräpää kun olin

  Sen pidemmittä puheitta kun täytin 25vuotta, mieleeni juolahti yhtenä iltana että pitäisi päästä analogisista eroon kun keuhkotkin vinkuu ja henkihän siinä meinaa mennä kun kaskenmäkeä ylös kävelee useasti kavereiden luo Tietokone päälle ja googlettamaan sähkötupakasta asiaa. Löysin tämän foorumin ja aikani sitä lueskellessa päädyin finnvapen sivuille ja eGo-c aloituspaketti ja vähän litkuja tilaukseen! Tästä on siis reilu viikko aikaa ja kun vermeet saapui nopeasti perille niin eipä ole ainuttakaan analogista palanut...perhana tää on hienoo!

  Ajatuksena on ollut etten hirveästi rahaa laittaisi kalustoon. Tyytyväinen ollut ihan tuohon aloituspakkaukseen ja sen sisältöön. Ehkä hiukan tekisi mieli kokeilla http://www.esmoke.fi/product/103/5-k...-kartomisoijia linkin takaa löytyviä Mega dual coil kartoja. Onko niistä mihinkään? Paraneeko höyryt paljonkin moisilla vermeillä? Litkujen osalta varmaan seuraava tilaus onkin sitten DIY osastoa...tuleehan se vissiin vähän halvemmaksi vielä...kuhan oppii muutamat hyvän makuset sopat tekemään?

  Ei tästä mennä kuin ylöspäin! Kiitän kaikkia foorumilaisia informaatiosta ja innostuksesta höyryttelyä kohtaan! Peace & One Love O0

   
   
 2. #2

  Vs: NikKen tarinat - Savusta höyryyn!

  Noi ego mega dual coilit on (MDCC) on ihan hyviä. Höyry on mun mielestä hiukan kuivahkoa. Ne on olleet simppeleitä ja suht varmatoimisia. Tietty ne ovat "kertakäyttöisiä". Tarkoittaen että ne voi muutaman kerran täyttää, mutta eivät kestä ikuisuuksia. Ovat ne ihan kokeilemisen arvoinen juttu kummiskin.

  Tervetuloa höyryn ihmeellisen maailmaan, ja pidä ego kuumana ja pää kylmänä. Ettei tää homma karkaa käsistä niin kuin monilla


  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 3. #3
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Tku
  Viestit
  82

  Vs: NikKen tarinat - Savusta höyryyn!

  Oukei...tuskinpa toi kuiva höyry tee mulle pahaa...on toi kurkku jo sen verran kaikkea perkelettä kestänyt Tuskinpa nyt vähään aikaan ainakaan lähe käsistä kun työttömänä olen niin eipä ole rahaakaan laittaa ylimääräseen...mitenkäs sitten kun toi ei ole läpinäkyvä niin huomaako sen helposti että se vanu on melkein kuiva ja tarvis lisätä nestettä...höyryn määrä ja maku varmaankin rupee loppumaan niin siitä huomaa?

   
   
 4. #4
  HöyryGuru Jalippo's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  5,380

  Vs: NikKen tarinat - Savusta höyryyn!

  Kirkas on siitä hyvä, että huomaa orastavan täyttötarpeen jo ennen kun höyryn määrä alkaa hiipua, tai palanutta makua rupeaa tulemaan.
  Vanu kuivaa ulkoreunoilta nopeammin, vaikka olisi vielä keskemmältä kostea.

  Lisäksi 4 - 5 ml tilavuus on aika juhlaa pidemmänkin (työ)päivän aikana.

   
   
 5. #5
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Tku
  Viestit
  82

  Vs: NikKen tarinat - Savusta höyryyn!

  Jeps jeps...no mutta täytynee tänne sitten päivitellä kun saan MDCC käyttöön ja sitten tulevaisuudessa kun DIY tavarat on koossa että tuleeko niistä höyryteltäviä ^^ mutta kiitos vastauksista!

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •