Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 56

Aihe: Opiskelija elämää höyryn keskellä

 1. #1
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Voisin tällaista blogia alkaa kirjottelee aikani kuluksi. Kattoo ny mitä tästäkin tulee ja kauanko muistaa edes jollain aikavälillä päivitellä. Teenpä tästä ekasta merkinnästä lyhyehkön (?) tiivistelmän menneestä.

  Eli ekat laitteet tuli ostettua kesäkuussa kaverilta 30 eunukilla. Vaikuttivat hintansa väärtiltä ja kuulemma uutena maksaneet 95 eunukkia. Pari 900mAh eGo-C akkua (steel+black), molempien väreihin sopivat eGo-C-tyyliset ato+tankki osat ja paljon vara tankkeja ja kartoja, pari kartoa, laturi ja seinäsovitin. Ei mielestäni silloin huonompi diili, nyt jälkeenpäin vähän kyllä kaduttaa. Kesä, teranssit ja huono rahatilanne, eli normaali opiskelijan kesä, joten ei tullut kuin vasta elokuussa ostettua nesteitä.

  Nesteet tulivat ja ongelmat alkoivat. Molemmis akuissa oli aluksi vähän ongelmia osien kontaktien kanssa ja sai molemmilla jatkuvasti olla vähän ruuvaamassa headejä auki päin kun halusi tuprutella. Ekana meni metallin värinen käyttökelvottomaksi ja lopulta myös musta, molemmat alle viikon sisään vapottelun aloittamisesta ja täysin samalla tavalla (ilmeisesti kaverini säilyttänyt akkuja tyhjinä ja täydessä latingissa pikkuhiljaa heittäneet sen verran ylivirtaa, että piirit kärähtivät). Ei siinä muuta kuin uudet kamat tilaukseen puffilta. Yhden maksi askin punaista mallua siinä välissä ehti polttaa (oli kyllä karmein aski, jonka olen 7 vuoden polttelun aikana polttanut ) ja eGo Dragon, pari CE5 clearoa ja uusi laturi kotiutuivat ja vapottelu jatkuu.

  Syyskuu ja koulu alkavat ja parin päivän vapottelulla uusilla vehkeillä kouluun ja vähän kaverit katsovat, että mitä vittua. Nälkä kasvaa syödessä, niinkuin sanotaan, ja ekan koulupäivän jälkeen käymään elektrosauhun putiikissa katsastamassa täkäläistä tarjontaa ja saamassa hieman parempaa tietoutta. Mukaan tuolloin tarttui drippailu ato ja drip tip ja minut oli myyty täysin sähkötupakkaan. Clearojen jälkeen drippailu oli kuin taivas, mahtavat maut ja höyryt, mutta opintotuki on erikoinen asia. Pari päivää ja takaisin samaiseen putiikkiin, jota varmaan tulen pääsääntöisesti käyttämään, ja kyselemään parempia tankki-tyylisiä polttimia kuin clearo. Aina ei mene niinkuin alussa uskoisi ja hyvän asiakaspalvelun ja opastuksen jälkeen hymyissä suin (ja melkein 30 eukkoa köyhempänä) takaisin koulunpenkille eGo-C Twist 1000mAh ja pari Boge-kartoa taskussa. Clearoissa ei muuta vikaa ollut kuin, että Dragonista vain loppui puhti kesken, mutta ei niistä vieläkään oikein makuja irti saa, mutta parempi kuin ennen. Eka clearo meni myös paskaksi, puhdistaessa imulangat liikahtivat sen verran, että vastuslanka katkesi (tämän huomattuaan allekirjoittajan kommentti itselleen oli "Oma vika, vitun kääpiö!")

  Nyt takana ekat opiskelijabileet höyrytellen eikä tehnyt ees mieli analogista roskaa ja mikä parasta sai samaan aikaan höyrytellä ja juoda eikä tarvinut mennä ulos tai savuiseen koppiin O0 Vaikuttaisi siltä, että tämä on se mun juttu, vieläkun vähän hioo pelivälineitä. En ole tosin varma mihin tästä menisi, omasta mielestäni nykyinen settini on todella hyvä (tälle tyhjätaskun budjetille), mutta vähän pelottaa, että koulussa on vaara harhautua pummaamaan analogista roskaa tuon clearon huonon maun vuoksi. Varmaan seuraavaksi kun budjetti sallii jotain Boge+tankki härveleitä ostamaan tai sitten vain eGo-C-tyyppinen tankkijärjestelmä. Toivon todellakin, että nämä akut nyt kestäisivät pitkään, koska uusiin akkuihin ei ihan heti ole varaa, ei edes hamassa tulevaisuudessa, eikä varsinkaan mihinkään yhtä hyviin kuin tämä eGo-C Twist saatika sit parempiin, vaikka jokin modi-akku kiinnostaisi kovin vaihdettavan akkunsa ansiosta. No, toivotaan että eGot kestävät siihen saakka, että on varaa uusiin.

  Tässä suurinpiirtein koko mennyt. Yli viikko ilman punaista mallua eikä mitään niksuja tai haluja palata takaisin yhteen. Olisi mukava jos joku tähän voisi ehdotella jotain hyviä jatko hankintoja (mieluusti halpoja, mutta hyvällä hinta-laatu-suhteella), mutta eri asia on milloin niitä saan hankittua.

  IcedForce kiittää, kuittaa ja palaa asiaan jossain vaiheessa, kun on jotain kirjoitettavaa, ja laittaa höyryämään.

   
   
 2. #2
  Höyrykone

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Manchesteri
  Viestit
  2,496

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Tervetuloa foorumille ja höyryntäyteiseen elämään!
  ps. Jos on ollut varaa polttaa tupakkaa, niin ei tämä siitä jää kiinni. Laita vaikka päivittäin se vitonen, joka ennen meni siihen marlboroaskiin, sivuun, ja saat niillä rahoilla ostettua viikottain uuden twist-akun ja muutaman karton

   
   
 3. #3
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Itsellä tuo tahti oli juurikin rahapulan takia vakiintunut reiluun pariin maxi-askiin viikossa, mutta kyllä siitäkin jo säästöjä tulee jonkin verran. Tosin aikaisemmin olen paljolti elännyt opintovelalla, jota onkin kertynyt jo aivan liikaa.

   
   
 4. #4
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Kirjoitettavaa tulikin nopeammin kuin uskoin. Meni viimeisetkin hermot tuohon clearoon ja viimeisillä rahoilla lähti tilaukseen pari Bogen LR XXL kartoja ja 3ml eGo DCT-tankki puffilta. Toivottavasti eräs "asiakas" maksaa 100 eukkoaan tuossa 15. päivän tienoilla, ettei loppukuuta tarvitse kynsiä pureskella. No, ei 9.99 eukolla pitkälle olisi muutenkaan pötkitty, mutta menivätpä "toivottavasti" hyvään tarkoitukseen.

  Ekat ToscanaMallista tilattu 10ml nesteputeli tyhjentyi sitten tänään ja sai tarkistamaan nestetilannetta ja niitäkin vielä pitäisi tässä lisää tilailla. Neljästä 10ml putelista 2 tyhjiä, 1 pari tippaa ja viimeinen alle puolillaan ja 7ml Halo Cool Mistissä vähän yli puolet pulloa. No, täytyy siirtyä säästö linjalle ja laittaa tilausta menemään heti kun rahaa on. Jotenkin tuntuu että noiden clearojen kanssa nestettä kuluu enemmän, toivottavasti tuolla DCT-tankilla pärjäisi pari päivää täyttämättä, niin ehkä pärjäisi siihen saakka kunnes saa lisää tavaraa.

  Mutta elän hetkessä ja nyt höyryjen läpi katsomaan Total Recallia vuodelta 1990.

  PS. miten vaikuttaa, että näin alkuunsa tulee vain huonoja uutisia rahatilanteesta. No, toivottavasti ei vähään aikaan tarvitse tilata uusia laitteita, niin saisi jonkinlaisen neste varaston kerättyä.

   
   
 5. #5
  Höyrykone

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Manchesteri
  Viestit
  2,496

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Alussa se ottaakin vähän enemmän kun pitää tehdä laitehankintoja. Sitten kun laitteet on ajan tasalla, riittää nesteiden ostaminen, ja on halpaa. Tai näin me kaikki itellemme joskus uskoteltiin

   
   
 6. #6
  Höyrykone jasso's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  kokkola
  Viestit
  13,801

  Re: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Aina tulee jotain kivaa ja koukuttavaa
  höyryä 17.1.2012 alkaen.

   
   
 7. #7
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Toivottavasti nyt olis hyvät ja kestävät laitteet ja riittäisi vain nesteistä huolehtiminen.

  Ja niinhän se on, että jotain kivaa löytyy ja hauskaa kestää kunnes lompakko tyhjenee.

   
   
 8. #8

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Se on ihan itsestä kiinni. Perus egolla ja bogeilla/mega dual coileilla pärjäisi ihan hyvin. Mutta jos hairahtuu helposti, niin kyllähän tähän rahaa saa uppoamaan. Tiukan budjetin kanssa suosittelen pysymään noissa egoissa pitkään, paitsi jos olet kolvaustaitoinen ja tykkäät viettää iltasi näperrellen pienen pienen elektroniikan kanssa.

  Nesteet, ne on toinen ongelma. Kun kerran löydät suosikkisi elämä on helpompaa. Siihen saakka saattaa kertyä kaiken näköisiä epämääräisiä pulloja, joita sitten ihmettelet minkä kanssa niistä saisi höyryttelykelpoista. Käyttämällä luovaa mielikuvitusta ja yhdistelemällä useimmista nesteistä saa vähintään kelvollisia.

  Mä aloitin menthol-tupakka-yhdistelmällä. Mutta nyt ei ole viimeiseen kolmeen kuukauteen menthol uponnut. Ei huvita edes koskea siihen. Ja mulla on valmista menthol-nestettä ja tiivistettä molempia varastossa. :P

  (käytetty rahaa 1201,66 e-savukkeisiin)

   
   
 9. #9
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Äsken kopsahti DCT-tankki postiluukusta ja eilen tuli hommattua 50ml nikotiinitonta Maxx Blend nestettä. Vähän "mautonta" tämä neste ilman nikotiinia, mutta omien pikku-aloittelija-ajatuksieni mukaan vaikuttaisi tulevan helpommaksi ja halvemmaksi tilata nikotiinillista pohjanestettä ja ostaa nikotiinittomia Suomesta ja aloittaa kemistin puuhat. Katsoo nyt miten lähtee käyntiin. Pari tippaa Halon Cool Mistiä (24mg) sekotettuna tohon nikotiinittomaan Maxx Blendiin tekee jo ihmeitä maulle (tehtynä clearoon, DCT:llä en vielä ole kokeillut, vaikka mauttomuuden ekan kerran huomasin Bogella).

  Vaikka kolvaustaitoa löytyy jonkin verran, niin en kyllä tämmöistä elektroniikkaa ala itse rakentelemaan, tulee vaan oikosulkuja ja palaneita osia Ei tuo elektroniikka kumminkaan oma alani ole ja pakolliset elektroniikan inssi kurssitkin meni niin kauniisti penkin alle, että mietityttää pääseekö edes tietotekniikan inssiksi koskaan. Katsoo nyt jos säästöpossu täyttyisi sen verran, että joskus sen Lavatuben tai vastaavan pääsisi ostamaan, mutta itseni tuntien sitä ennen tulee jo niin paljon sähellettyä nesteiden, kartojen ja tankkien sum muiden kanssa, että vierähtää pitkä aika ennen kuin budjetti sallii Lavatuben (puhumattakaan hallituksesta, joka nyt on jo vähän nyrpeänä kun tähän on mennyt niin paljon enemmän rahaa kuin analogiseen).

  Eilinen päivä meni kokonaan nikotiinittomalla, kun mukana ei sattunut olemaan kuin nikotiiniton näytepakkaus ja tuo pullo Maxx Blendiä. Ihmeellistä ettei mitään niksuja ole tullut, mutta kaipa sitten vaan ole ollut riippuvainen tavasta

   
   
 10. #10
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Jaaha, kaipa tätä blogiakin voisi päivitellä ku kerran lauantai-sunnuntai yö, Johnny Cash soimassa, viski paukku nenän alla (Jameson) ja kämppä niin höyryssä, että voisi uskoa baariksi, hyväksi baariksi. Pari viikkoa ilman analoogista ja siitä melkein viikko ilman nikotiinia, ei pahempi suoritus, olisi sen kunniaksi voinut tämän halvan viskin sijaan ottaa vähän arvokkaampaa, mutta säästetään sitä nyt vähän tärkeämpiin tapahtumiin. Kyllähän tuota nikotiinitonta nestettä tulee enemmän imeskeltyä kitusiin kuin nikotiinillista, mutta ei minkäänlaisia niksuja tai muitakaan ongelmia. O0

  DCT-tankki on löytänyt paikkansa Twistin nokasta ja clearoilla heitetty vesilintuja. Eli olen todella tyytyväinen, että hankin tankin. No, ei sekään tietenkään ilman kommelluksia käynyt, mutta tekemällä oppii, vaikka vieläkin ongelmia on. Drip tipin päässä vielä vähän ongelmaa ja välillä tulee imaistua vahingossa sen verran kovaa, että tippa tulvahtaa ja Twistin oikosulkusuoja laukeaa, mutta kyllä se tästä pikku hiljaa.

  Ensi kuusta lähtien saan toivon mukaan aloitettua pienen säästöpossun täyttö projektin, jonka tarkoitus olisi kerätä rahat Lavatubeen. Sen verran kädet syyhyää kyseiseen laitteeseen, eetä sen pari kymppiä kuukaudessa voi sukan varteen laittaa. http://www.elektrosavu.fi/ltube-21t-kit-p-848.html tuo taitaa olla tällä hetkellä kaikkein aloittelija ystävällisin paketti turkulaiselle? Ainakin hinta mielestäni kohdallaan ja kivijalkakauppa Turussa vaan plussaa (on apu ja takuu lähellä). ???

  Eikai tässä muuta. Höyryä, hyvää musiikkia ja viskiä yön pimeydessä: IcedForce

   
   
 11. #11
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Ja taas tuli kirjoitettavaa.

  Tänään FedExin kusti toi Texas Instrumentsilta paketillisen modeihin sopivia (?) piirejä (3x erillaisia PTN04050, PTR08100WVD ja PTR08060WVD). Toivottavasti noista nyt ainakin yksi modi syntyisi, jonka lähtökohta tässä.  PItäisi tuota varten vielä hommata muut osat (eli 2x 10V 100μF konkkaa, 3A kytkin, 3k ja 15k vastukset, 50k trimmeri ja 510-liitin ja tietty pari akkua). Tietty "kotelossa" olisi paljon tilaa volttinäytölle ja vastaaville, mutta olen ainakin tässä vaiheessa liian laiska ja epäilevä kyvyistäni, että sellaisen laittaisin. Tietty ehdotuksia ja vinkkejä saa antaa, jos vaikka tuo osa luettelo on jollain tapaa virheellinen tai jos sen volttinäytön laittaminen ei mikään ylitsepursuavan vaikea homma ole (itse olen ajatellut, että jos sellaisen laitan niin se olisi kotelon sisällä ilman, että näkyy ulos). Osien hankinta kumminkin tulee menemään ensi kuun puolelle rahatilanteen takia, mutta sitten kun ne on hankittu niin alkaa varsinainen rakentelu. Katsoo sitten mitä tulee, vaikka itse epäilen, että kyllä se siitä päin honkia menee ja onneksi kotelo on alumiinia, niin se tuskin muodottomaksi kärähtää muiden osien kanssa.

   
   
 12. #12
  Höyrykone hesekiel's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Tamperehan se
  Viestit
  2,762

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä


  Itsekin opiskelijana voi helposti jakaa rahahuolet, vaikkeivat ne omalla kohdallani aivan katastrofaaliset olekaan. Harmittaa vain kuin ei uutta laitteistoa voi ostella joka käänteessä, vaikka mieli tekisi
  Halvalla voi päästä, jos siihen on tarvetta, eikä hifistelylle ja harrastamiselle löydy suurta intohimoa. (minulta löytyy, joten säästöä ei ole kertynyt markkaakaan)
  Esimerkiksi 1000mah twistillä pärjää erinomaisesti.
  Ei muuta kuin tervetuloa foorumille, keep on vapeing!

   
   
 13. #13
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Hienoa, etten ole ainoa kenellä on budjetti tiukilla ja innostus katossa
  Tuo tonninen Twisti on jo hankittu ja tämän hatkisenä päälaitteena. Varmaan seuraavaksi ostan lavatuben, ku ilmeisesti hintaansa nähden hyvä. Ajattelin nyt kokeilla oman modin rakentamista tällä välin kun säästelen rahaa tuohon lavatubeen, katsoo nyt mitä siitäkin tulee. Ei varmaan itselleni pitkään käyttöön (jos tulee toimiva), mut jos tulee toimiva ja hyvä ja edes joku sen ulkomuodosta pitäisi niin voisin myydä pois ja kerryttää lavatube-rahastoa (tiedä sitten montako euroa tuollaisesta yrityksestä voi saada, mutta eurokin on jo eteenpäin varsinkin opiskelijalle)

   
   
 14. #14
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  09/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  24

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Varovainen ilmoittautuminen offtopicin uhalla. Budjetti tiukka, höyryttelyssä vasta-alkaja, intoa piisaa niin että paukkuu mutta siitä opiskelijasta en mee vannomaan. Tai jos Avoin Yliopisto lasketaan niin sitten.

  Minulla kanssa em. 1000mAh Twisti tuli tänään postissa. Latausjohto on vaan hukkunut jonnekin toisaalle, joten vielä ei pääse höyrytteleen mutta kohta kohta. Tuntuu, että kun netissä käy kattelemassa niin ostoskoriin kertyy aina muutamien kymppien arvosta tavaraa ihan yks kaks vikkelään. Vielä olen malttanut pidättäytyä lisätilauksista...

   
   
 15. #15
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Ei täällä mitään offtopicia ole O0

  Itse suosittelen Twistin nokkaan LR bogeja (halpoja ja ainakin omasta mielestäni sopivat kuin nyrkki silmään) ja sitten puffilta eGo 3ml DCT (riittää itselleni hyvin koulupäiväksi). Pari valmiiksi rei'itettyä bogea ja toi tankki makso tasan 9,99€ eli tiukan budjetin ostos. Suurempi ongelma itselläni budjetin osalta tällä hetkellä on nesteet (yhteensä varmaan jotain 50ml jäljellä ja 4. päivään pitäisi riittää ja päivässä menee jokin 3-8ml, kotona kun tulee drippailtua ja käytettyä bogea ilman tankkia).

  Tervetuloa foorumille, vaikka itsekkin vasta muutaman viikon täällä pyörinyt

   
   
 16. #16
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Jaahas, herätellääs tätä taas pikkasen.

  Päälle kuukaus ku viimeksi kirjoitellu, ku ollu hiukan kiireitä siellä sun täällä ja eipä ollu kummostakaan kirjoitettavaa. Modi projekti jäänyt vähän teloilleen, kun ei sen suurempaa tarvetta ja aikaa ole ollut, mutta kyllä tuosta vielä jotakin tulee joskus. Suurin kirjoittamisen juttu varmaan on se, että seuraava opintotuki kun kilahtaa, niin laite kassassa on 80€ kasassa ja toivon mukaan Elektrosavulla on sikseen tullut lisää Lavatubeja (http://www.elektrosavu.fi/ltube-21t-kit-p-848.html), jotta voi ostaa hallitukselta piilossa ja laittaa valkoisena valheena hiukan halvempaa hintaa jos kysymyksiä tulee Toivon mukaan tuo on ostoksena loistava ja toimii hyvin ykkösvehkeenä, Twisti saa siirtyä vara-akuksi ja tuo omaan makuuni liian heikkotehoinen Ego Dragon siirtyy vara-akun vara-akuksi. Kova hinku olisi alkaa kokeilemaan jotain rebuildable kamoja tuon Lavatuben kanssa, mutta niihin tuskin ihan heti budjettia löytyy.

  Mutta eipä tässä kai muuta. Kotipelto & Liimatainen soi taustalla ja World of Tanksissä leuka rintaan ja kohti uusia tappioita. Kiitos, kuittaus ja seuraavaan kertaan

   
   
 17. #17
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,240

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Lainaus Alkuperäinen postaaja IcedForce Näytä viesti
  toivon mukaan Elektrosavulla on sikseen tullut lisää Lavatubeja (http://www.elektrosavu.fi/ltube-21t-kit-p-848.html), jotta voi ostaa hallitukselta piilossa ja laittaa valkoisena valheena hiukan halvempaa hintaa jos kysymyksiä tulee Toivon mukaan tuo on ostoksena loistava ja toimii hyvin ykkösvehkeenä
  Foorumilla olleiden keskustelujen perusteella suosittelisin ennemmin Lambo 4:ää (tai mahdollisesti Robustia), kuin tuota 2.1:tä.. Kierre ja kestävyysongelmia tuntunut olevan jatkuvasti porukalla ja onhan se ikävää, jos pienellä budjetilla tulee paskaa ostettua. Nuo L-Riderin laitteet ovat olleet melko paljon laadukkaampia, kuin Young Junen tekeleet.
  Myös rebuildablejen maailmaan pääsee edullisesti tutustumaan Bully/Phoenix (orginal) RDA:lla, jolla on hintaa ~10€ ja siihen sitten vastuslangat ja silicanyörit ~14€ pidemmäksikin aikaa.

   
   
 18. #18
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Charun Näytä viesti
  Foorumilla olleiden keskustelujen perusteella suosittelisin ennemmin Lambo 4:ää (tai mahdollisesti Robustia), kuin tuota 2.1:tä.. Kierre ja kestävyysongelmia tuntunut olevan jatkuvasti porukalla ja onhan se ikävää, jos pienellä budjetilla tulee paskaa ostettua. Nuo L-Riderin laitteet ovat olleet melko paljon laadukkaampia, kuin Young Junen tekeleet.
  Myös rebuildablejen maailmaan pääsee edullisesti tutustumaan Bully/Phoenix (orginal) RDA:lla, jolla on hintaa ~10€ ja siihen sitten vastuslangat ja silicanyörit ~14€ pidemmäksikin aikaa.
  Olen kyllä miettinyt tuota Lamboa, mutta ongelmaksi muodostuu vaimokkeen kanssa yhteinen tili (vaimokkeen tili molempien käyttötilinä ja oma tilini lomasäästötilinä) ja tällaisten omien "harrasteostojen" "turhuus", jota vaimoke ei niin hyvällä silmällä katso. Kaikki kaveritkin sen verran PA-tyyppisiä ihmisiä, ettei voi niiden kautta tilata ja maksaa käteisellä takaisin. Ja näyttäisi, ettei Puffilta tilatessa Lambo-paketin hinnaksi tule sen erikoisempi: Lambo 4.0 + 2x AW IMR + TR001-laturi + 6ml Boge-tankki paketti olisi noin 88€ ja kun vaihtaa akut EFestin IMR -akkuihin niin noin 78€. Mitä katsoin niin Turussa kukaan ei myy Lamboa vaan ainoastaan noita Tornadoja löytyy ja nekin kaikki tällä hetkellä loppu. Mutta pitää katella mitä tässä tulee, kumminkin yli viikko aikaa ennen opintotukea.

   
   
 19. #19
  Höyrykonkari Jarno's Avatar

  Liittynyt
  06/2012
  Sijainti
  Espoon Erityistalousalue
  Viestit
  373

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Lainaus Alkuperäinen postaaja IcedForce Näytä viesti
  ongelmaksi muodostuu vaimokkeen kanssa yhteinen tili (vaimokkeen tili molempien käyttötilinä ja oma tilini lomasäästötilinä)
  Nyt hyvä mies, elämä järjestykseen! Vai meinaatko loppuelämäs viettää siten, että eukko ostelee omilla rahoillaan mitä huvittaa ja sun rahat on yhteisiä ja valvottuja?

   
   
 20. #20
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,240

  Vs: Opiskelija elämää höyryn keskellä

  Lainaus Alkuperäinen postaaja IcedForce Näytä viesti
  näyttäisi, ettei Puffilta tilatessa Lambo-paketin hinnaksi tule sen erikoisempi
  Juu, en mä sulle halvempaa hintaa tarjonnutkaan, vaan samalla rahalla (todennäköisesti) huomattavasti laadukkaampaa tekelettä.

  Sen verran paska maku jäänyt noista Young Junen laitteiden laadusta, että luulisin varsinkin budjettitietoisen vapottelijan ennemmin hankkivan laadukkaampaa(=kestävämpää) tavaraa, varsinkin jos hinnassa ei ole käytännössä eroa.

   
   
Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •