Tulokset 1 - 6 / 6

Aihe: Joyetech eCab

 1. #1
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  5

  Joyetech eCab

  En löytänyt laitteesta ketjua, joten aloitin sellaisen.
  Käsittääkseni eGo-C atomisaattorit sopivat tähän laitteeseen?
  On muuten tyylikäs ja hieno laite tämä eCab..

   
   
 2. #2

  Vs: Joyetech eCab

  Jonkun näköistä tuntumaa tähän tullu.

  Laite tuntuu laadukkaalta, ei ainuttakaan vuotoa tapahtunu. Kokosekseen hyvät höyryt lähtee (näin ainakin 50/50 sekotuksella, pelkällä pg:llä en oo kokeillu). Ato kestää yllättävän pitkään, keittämällä sai kuin uudeks. Tää on hyvä matkan varrelle - bolttia imuttaessa tulee jostain syystä kummaksuvia katseita. Akkujahan voi tietty hommata useemmankin mukaan, ei kuitenkaan kannata tilata "kiinaihmeitä" (lue trustfire...) - alkuperäset antaa enemmän virtaa.. tai siis sen verran kun pitääkin, nää halpisakut ei vaan jaksa vaikka tilais suojaamattomia. Säiliö on turhan pieni, riippuu tietysti paljon höyryttelee. Itteni puolesta toi sais olla tuplat tosta - voihan noita tietty täyttää mukaan ja korkki päälle.


  tiivistetysti:

  + yllättävän hyvät höyryt kokosekseen
  + mahtuu taskuun
  + ei vuotoja
  + kestävä ato (samahan tuo kuin ego-c:ssä, ei kokemusta siitä)

  - liian pieni tankki

  +/- akkukesto (kokosekseen hyvä, muuten... onneks noita on 2 ja voi ostaa lisää, ainaki noita menee taskuun useempi)


  Suosittelen lämpimästi niille jotka haluaa taskuun menevän sähköröökin. Hiton hyvä alotussetti jos ei kiinnosta sikarin kokosta hommata ja jos ei muutenkaan kovin paljoa oo polttanu analogista.

  edit: ihan hyvin tuntuu pg:lläkin höyryyvän

   
   
 3. #3

  Vs: Joyetech eCab

  Melkeen oisin pistäny tän tonne Ego-T/C... osastolle - vaikka tää nyt varsinaisesti sinne kuulukkaan

  Esa, juu käy samat atot. Suosittelen pitäytymään noissa alkuperäsissä - ne vaan toimii

   
   
 4. #4

  Vs: Joyetech eCab

  Laitetaas vähän omiakin kokemuksia nyt kun viimein sain laitteen käyttöön. Ostin siis bodyn joskus kesällä mutta koska yllätyksekseni siihen ei käynytkään 510 cartot niin jäi laatikkoon pölyttymään.

  Viimeviikolla kuitenkin huomasin peleonilla olevan edullisesti ecab-510 adapteria myynnissä niin ostin sitten sellaisen. Siistin näköinen ja jämäkkä tämä tuntuu olevan. 1.7 ohminen smokin shorty cartolla saa todella hyvät höyryt. Akun kesto on sellanen 2-3 tuntia ja tollaseen shorty kartoon nyt ei paljoa nestettä mene mutta hyvä laite esimerkiksi kaljotteluiltoihin kunhan muistaa ottaa varalle yhden tai useamman akun ja pikkupullon nestettä josta välillä täyttelee.

  Elektroniikka tuntuu pelaavan todella hyvin tässä, sillä höyryä tuli tosi tasasesti eikä höyryn heikentymistä oikeastaan huomannut ennenkuin alkoi välkyttelemään akun loppumista.

  Tässä vielä kuva josta saa käsitystä laitteen koosta:
  http://imageshack.us/f/834/devices.jpg/

   
   
 5. #5

  Vs: Joyetech eCab

  Semi-lisäys, on ollu ato jo käytössä 2kk, vielä pöhisee. parin viikon välein oon keittäny 20min about. selkeestikki pelittää jos jaksaa häslää hieman. pakko kyl uus laittaa käyttöön mut kestävii on

   
   
 6. #6
  Onko tänä vuonna tullut enempää kokemusta eCabeistä? Olisiko tuossa mahdollinen 510-korvaaja...

  eRoll on kiva ja käytössä mutta joku siinä mättää. Onko sitten automaattiakku vai todella pienin nestesäiliö? En tiedä. Käytössä on ja pysyy mutta pikkuinen vehjes manuaaliakulla omaisi paikan omassa kalustossa. Kokoluokka asettunee johonkin 510:n ja eGo:n väliin...

   
   
Keskustelu Muut peruslaitteet

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •