Valmistaja: Elda
Kotisivu: http://elda-croatia.eu/
Hinta ostohetkellä: 2,5€/10ml
Ostopaikka: http://ebnferro.com/
Nikotiinipitoisuus: 11mg/ml
PG / VG: 80% PG / 20% VG

-----

@37 Banana

Arvostelu:

Erittäin tiukassa ja vaikeasti avattavassa 10 ml:n pullossa tullut neste on väriltään jotain todella haalean oranssin ja pinkin väliltä. Putelista mainittakoon erikseen, että sen korkki on kokonaan sileä joten ensinarautuksen täytyy olla napakka mutta varovainen.

Kun korkin viimein saa auki, pullosta leviää hyvinkin voimakas tuoksu. Banaaniksi sitä en kutsuisi, sillä mielessäni sähköistyivät lähinnä muistitaskut hammaslääkärikäynneistä ja jonkinnäköisestä makeisesta. Tippojen pudottelun kartomisaattorin yläpäästä voit unohtaa heti alkuunsa, sillä tämä ei suostu imeytymään täytteisiin tällä tavalla laisinkaan. Tykkyä tavaraa. Kortonkimetodi siis käyttöön ja nesteet kartoon akkupään puolelta.

Varsinaiseen höyryttelyyn käytettiin normaalia täyteen ladattua ego-akkua sekä XL LR-bogea.

Ensimmäinen imaisu ja ihmettelen että missäs sen banaanin maku oikein piilottelee. Toinen imaisu ja sitä ei kyllä vieläkään ole havaittavissa. Kyllä tässä jokin maistuu, mutta ei se puhdas banaani ole. Sen sijaan makuhermoni ovat havaitsevinaan vivahteita suklaalla päällystetyistä banaanivaahtomakeisista. Sekin on tosin vain hyvin nopea ja ohimenevä maku. Minkäänlaista jälkimakua tästä ei jää ainakaan itselleni.

Kurkkutuntuma tästä jää myös lähes kokonaan uupumaan. Höyryntuotto samalla tasolla muiden tämän PG/VG-sekoitussuhteen nesteiden kanssa.

Hintaansa nähden ihan ok neste. En tältä kummoisia odottanutkaan. Kyllä tämä varmasti tulee pois höyryteltyä, mutta uutta putelia en tod.näk. tilaa.

Maku: 6
Kurkkutuntuma: 5
Höyry: 8
Kokonaisuus: 6½

-----

@37 Honey Melon

Arvostelu:

Pakkaus tässä on samanmoinen kuin Bananassa, mutta neste on väritöntä.

Tuoksun puolesta tästä tulee ainakin mieleen hunajameloni, mutta eipä näitä litkuja haisteltavaksi ole ostettu, joten aletaanpas höyryttelemään.

Höyrystelyyn käytettiin samaa settiä kuin ylempänä.

Höyrystä löytyy kyllä hienoinen hunajamelonin maku, mutta ulos hengittäessä mukaan tulee ajoittain jonkin teollinen kemikaalin mieleen tuova tuoksu/maku. Tämä jääkin sitten jälkimauksi, joka onneksi häviää nopeasti.

Höyryntuotto ja kurkkutuntuma ovat lähes identtiset Bananan kanssa.

Näistä kahdesta @37-nesteestä odotin hunajamelonilta ehkä vähiten, sillä en edes muuten pidä hunajamelonista erityisemmin. Aika hajuton ja mautonhan se on myös oikeastikin. Kyllä tämänkin varmasti pois höyryttelee, mutta toiste ei tule tilattua.

Maku: 5
Kurkkutuntuma: 5
Höyry: 8
Kokonaisuus: 5½

-----

Mikäli halvat höyryt kiinnostavat, osta pois ja kokeile. @37-sarjassa on ainakin valinnan varaa makujen suhteen. Tästä saisi esimerkiksi laajan makuskaalan kokoelman jonkun aloittelevan höyryttelijän settiin. Mutta premium-nesteisiin tottuneille nämä eivät tarjoa sitten minkäänlaista makuelämystä.