Tulokset 1 - 8 / 8

Aihe: Savuverhon takaa täyttä höyryä eteenpäin

 1. #1

  Savuverhon takaa täyttä höyryä eteenpäin

  Hei vaan kaikille uusille tuttavuuksille!

  Tältä puolelta näppistä naputtelee tällänen justiinsa kolmenkympin rajapyykin vuodella ylittävä tytön tyllerö, joka totes tänään kesäloman alun kunniaks, et terveempi elämä saa alkaa. Niin eikä se vääjäämätön vanhemisesta muistuttava syntymäpäiväkään huomenna ainakaan vaikeuttanu päätöksen tekoa

  No jos ihan totta puhutaan, niin ajatus analogisten tupakkien vaihtamisesta e-malliin alko itään jo tuossa vajaat vuosi takaperin parin kaverin vaihtaessa savuttelut höyryttelyyn. Itse vain ei vielä sillon innostunu ihan niin paljoa aiheesta, että muutos ois tullu kyseeseen.
  Pari viikkoa sitten perheeseemme iski astetta järeämpi kesä/syysflunssa, joka sai muutenkin rääkätyt keuhkot aivan palasiksi ja jo ajatus tupakasta tuppasi tekemään huonoa, mutta minkäs niksoissas teet. Varsinkin ukko-kulta, nickillä Moppi täälläkin sivuilla, tuli siihen tulokseen, että nyt jos koskaan on hyvä hetki tumpata viimeisen kerran ja alkaa ennemmin lutraamaan e-nesteiden kanssa.

  Kavereiden kehujen seurauksena herralle Lamboa ja tykötarpeita tilaukseen FinnVapelta ja rouva esittämään syntymäpäivätoiveita suvulle ja kylänmiehille, jotta sais itsellekin höyrykoneen. Kun herran pakettia odoteltiin, tuli youtuubista kattottua vissiin liki kaikki SiB77:n arvostelu/testivideot ja joka ehtoo notkuttua täällä foorumeilla imemässä tietoa. Herran Lambo kun tuli, aloin itse punnita Ego start kitin ja Lambon välillä, lähinnä koon vuoksi. Mutta lopulta tulin siihen tulokseen, että sen verran hifistelijän vikaa itsessä on, että Ego alkaisi nopeasti tuntua riittämättömälta. Ja kun sopiva lahjan antaja ilmoittautui, lähti mini-Lambo, pari DC-tankkia vaihto-cartoineen ja kasa Bogeja FinnVapelta ja pullotolkulla nesteitä Liberty Flightsilta tilaukseen. Ja eikun odottamaan. Herran paketin toimitusajan kun tiesi, niin osas odottaa toimitusta viikon kuluessa jona aikana sit taiteiltiinkiin yhden Lambon voimin kotioloissa ja minä poltin vanhanaikaisia tupakkeja töissä.

  Ja tänään, viimeisenä työpäivänä ennen kesälomaa, tuli aamulla kaivattu tekstiviesti ukko-kullalta: "Sun pakettis on postissa", tuntu muuten työpäivä tooosi pitkältä, ei oikein tienny kumpaa odotti enemmän, alkavaa lomaa vai sitä että sais hakee oman koneen postisetältä.
  Ja kyllähän se oma Lambo vaan on oma Lambo, ei jatkuvaa säätämistä tankkien vaihdossa, kun herra haluaa eri makua kun rouva ja toinen vetää 4V:lla ja toinen 3,5V no onneks on sentään säädettävä... Nyt vaan odotellaan Royal Mailin postikuskia, et sais vähän vaihtelua tähän marjasekotuksen ja vihreän omenan makuiseen höyryttelyyn.

  Oon ollu aina enemmän tapapolttaja kuin varsinainen sananmukainen tervakeuhko-tupakanhimoonsa polttava tapaus, joten nyt onkin pari pientä ongelmaa tuon höyryttelyn kanssa tai lähinnä e-nestemakujen kanssa: tällä hetkellä tankissa on omenaa ja toisessa cartossa marjamixiä, mutta kumpikaan ei oikein toimi kahvin kanssa pössytellessä, on vähän turhan raikasta tavaraa siihen vaik muuten hyvin potkiikin. Eli te kokeneemmat voisitte vähän vinkkailla mitkä olis sellasia makuja, jotka sopis hyvän tuohon tarkotukseen. Oon antanu itteni ymmärtää, ettei esim. kunnollista suklaamakua tahdo löytyä, tuppaavat kait maistuun enemmän tai vähemmän palaneelle sokerille. Libertyltä tuli tilattua nippu pikkupulloja sellasia makuja, joita täällä on kehuttu, kuten PS G-spot, XO Blackcurrant & Licorice ja DV Café Brasiliano ja jokunen muu. Mutta lisävinkkejä tietenkin otetaan vastaan.

  Ja tietenkin pistelen sitten mielipiteitä, kunhan tuo Libertyn puketti saapuu, jos niistä sitten olisi apua vaikka muillekin aloittelijoille. Ja koitan päivitellä fiiliksiä, kuinka siirtyminen savukoneesta täyspäiväiseksi höyryveturiksi sujuu.
  Kiitos ja kumarrus, jos jaksoitte lukea jaarittelun loppuun asti

   
   
 2. #2

  Vs: Savuverhon takaa täyttä höyryä eteenpäin

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Pikkuloisto Näytä viesti
  Hei vaan kaikille uusille tuttavuuksille!

  Tältä puolelta näppistä naputtelee tällänen justiinsa kolmenkympin rajapyykin vuodella ylittävä tytön tyllerö, joka totes tänään kesäloman alun kunniaks, et terveempi elämä saa alkaa. Niin eikä se vääjäämätön vanhemisesta muistuttava syntymäpäiväkään huomenna ainakaan vaikeuttanu päätöksen tekoa  Ja tietenkin pistelen sitten mielipiteitä, kunhan tuo Libertyn puketti saapuu, jos niistä sitten olisi apua vaikka muillekin aloittelijoille. Ja koitan päivitellä fiiliksiä, kuinka siirtyminen savukoneesta täyspäiväiseksi höyryveturiksi sujuu.
  Kiitos ja kumarrus, jos jaksoitte lukea jaarittelun loppuun asti
  Vanhuus ei tule yksin, se tulee vitun isolla sakilla, purjehduskengillä ja kansitakilla Onnea ja tervetuloa! Muista jatkaa kirjoittelua, näitä on ihan mukava lukea!

   
   
 3. #3

  Vs: Savuverhon takaa täyttä höyryä eteenpäin

  Nonnii.. Muutama päivä vierähtäny hörytellessä eikä tosiaankaan ole tehnyt edes mieli analogisia. Kauhee yskä iskee varsinkin iltasin, kun terva lähtee kunnolla liikkeelle. Ja ne maut ja hajut Kuinka näin nopeesti voikaan huomata eron entiseen. Kauppaan mennessä kävelin tupakoivan joukkion ohi ja totesin riemukseni, et analogisen käry haisi aikas kauheelta. Näillä havainnoilla vois päätellä, ettei tästä tule vaan lakko vaan oikeesti lopetus noiden syöpäkääryleiden kiskomiseen.
  Muutaman päivän tosiaan tässä höyrytelly ja lähes pelkästään Liquan Marjamixiä, joka omaan suuhun on tuosta rajallisesta kokoelmastamme istunu parhaiten. Liquan vihreetä omenaa tuli höyryteltyä alkuun, kun marjamixi maistu jotenkin tunkkaselle. Pieni volttien tiputus Lambosta ja vot, johan rupes marjat maistuun marjoille eikä marjapiirakalle. 3.5-4 ihan maksimi ittellä. Sen jälkeen maku muuttuu tosiaan tunkkaseks. Ja omposta taas ei saa enää hyvänmakusta vaik kuinka yrittäis. Tökkää vaan niin perhanasti.

  Eilen sitten onneksi napsahti "pitkään" odotettu puketti Libertyltä, tasan viikko meni Royal Mailin ja Itellan toimituksiin, ja eikun testaamaan. Mutta eih ja voih, nuo 5ml pullothan on ihan onnettoman kokosia, varsinkin jos käytössä on XL Boget tai DCT-cartot. Cartoon hupenee yhtäkkiä se puoli pulloo Noh testereiks nuo olikin tarkotettu, mut äkillisestä budjetin vajauksesta johtuen, niillä+entisellä varastolla pitäiskin pärjätä ainakin se pari viikkoa :/

  Onneks PSV:n G-spottia tuli otettua iso pullo, 30 ml, ja vaikkei se ainakaan alkuun ihan lempparilta maistunu, niin kyllä sitä höyryttelee ihan mielikseen. Pieni ajatuskömmähdys pään sisäisessä englanti-suomi-sanakirjassa toki vaikutti ensivaikutelmaan. Ihmettelin tovin, että mikä on, kun ei ainakaan omaan suuhun maistu greippi ollenkaan vaikka sivuilla mainostetaan "grape based", kunnes ukko-kullan avustuksella tuli korjattua moka, grape ja grapefruithan ovat tietenkin kaksi ihan eri asiaa.. ja tosiaan, kyllä sitä viinirypalettä tuossa maussa on enemmän

  Pienemmässä pullossa, 5 ml, tuli Decadent Vapoursin Premium Café Brasilianoo ja pojat, sehän vasta hyvää olikin. Ei ehkä koko päiväseen höyryttelyyn, ainakaan kun on tuohon marjamixiin tottunu, mut nyt löyty ainakin yks niistä mauista, joita voi pössytellä kahvin kanssa. Aikas makeatahan tuo on, mutta kun muutenkin lykkää puoli kiloa sokeria kahviinsa, niin juuri sopivaa itselle. Kiitokset tästäkin kuuluu kyllä foorumille, tuota kahvimakua kun aika moni kehui hyväksi ja siltä pohjalta uskalsi tilata itsekin.

  Toinen pikkupullo, 5 ml, oli XO:n Blackcurrant & Licorice VG:nä ja se ainakin tällä hetkellä tuntuu pahimmalta flopilta. Odotin tältäkin aika paljon juuri kahvin kanssa höyryteltäväksi nesteeksi, mutta.... Maku pyörii jossain ällömakean ja poltetun sokerin välimaastossa, välillä töki pöllähtää suuhun mustaherukan maku, mutta tuo lakritsi, yök. Tuosta nesteestä tuli ihan fyysisesti paha olo vähäksi aikaa, sen verran voimakas tuo "lakritsin" (lue: poltetun sokerin) maku oli. Jos jollakulla on ollut samanlainen ensikosketus kyseiseen nesteeseen ja saanut jotenkin korjattua asian, niin vinkkejä otetaan vastaan.

  Lisäksi tuli kaksi 5 ml pulloa.Toisessa PSV Outlaw, joka omaan nenään haisee ja itseasiassa vähän maistuukin kiinalaiselta ruualta. Tämä ei ole missään nimessä huono asia vannoutuneelle aasialaisen ruuan ystävälle, mutta ehkä vähän outo mielleyhtymä. Toisessa taas PSV Snowman's Kiss, joka on kyllä niin raikas, niin raikas, ihan kuten luvattiinkin.
  Ja siis kaikissa uusissa nesteissä oli nikotiiniä 11mg-14mg riippuen valmistajasta eli medium-luokkaan tiputettiin

  Olen myöskin havainnut jännittävän seikan kotieläimissä tässä tupakoinnin vaihduttua höyryttelyyn. Asustelemme viiden kollikissan kanssa kerrostalokaksiossa, joten tilanne, ettei ainakin yksi kissa olisi kosketusetäisyydellä on aika harvinainen. Oikeastaan mahdollinen ainoastaan juuri, kun ovat saaneet ruokaa ja menee itse lukaalin toiseen päätyyn Mutta siirryttyämme höyryttelyyn, on näitä tilanteita ollut vieläkin vähemmän, jos mahdollista. Kissat änkeävät väkisinkin nuuskuttelemaan höyryjä, vissiin se haisee eläimenkin nenään paremmalta kuin analogisen savu. Sibin videoita katsoessa ajattelin Pete-kissan olevan vain linssilude, kunnes omat kissat osoittivat miksi Petekin on aina Sibin videoissa mukana. Se höyry, se höyry... ja ennenkaikkean sen haju

  Lisää kuulumisia taas, kun on jotain kerrottavaa. Höyryttelemisiin!

   
   
 4. #4
  HöyryGuru

  Liittynyt
  04/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  4,126

  Vs: Savuverhon takaa täyttä höyryä eteenpäin

  Mukava lukea hyvin kirjoitettua tekstiä. Tervetuloa mukaan rrrremmiin. Tuo G-Spot tosiaan vaatii makuhermojen/nesteen kypsymisen ja sitä tulee helposti ikävä kun putelin viimeiset pisarat on menossa.

  Terveiset kissoille. Oliskohan myynnissä kissanmintun hajusta höyrynestettä...

   
   
 5. #5

  Vs: Savuverhon takaa täyttä höyryä eteenpäin

  Terveiset välitetty Pete-kissalle kans terkkuja ja rapsuja.
  Meille on kaverilta eksyny pullo 0mg Easyn Bublegum Minttiä ja se tuntuu tehoovan lähes kissanmintun lailla. Yks kissoista meinaa lähes varastaa Lambon käsistä jos sitä alkaa höyryttelemään.

   
   
 6. #6
  Höyrykonkari mrco's Avatar

  Liittynyt
  03/2012
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  322

  Savuverhon takaa täyttä höyryä eteenpäin

  Jaksoinpas lukea Tsemppiä ja myöhästyneet onnittelut! Eikö ookkin aika raikas se bubblegum mint! Mulle tais pari putelia sitä jäädä, aattelin säästää seuraavan flunssan tms varalle, avaa röörit tehokkaasti!!

   
   
 7. #7

  Vs: Savuverhon takaa täyttä höyryä eteenpäin

  Pikku päivitystä taasen... Reilu viikko vapottelua takana, eikä ainakaan toistaiseksi tee tiukkaa todeta: Vanhaan ole paluuta
  Yllättävän paljon joutuu vastailemaan kysymyksiin, kun tuon kaivaa baarin terassilla esiin ja itseasiassa kertaalleen jo joutunut oikein puolustelemaan kantaansa vaihtaa analoginen sähköiseen. Mikä hauskinta, vastaväittelijä veti kessua minkä ehti ja yritti hieman kännin sumentamilla aivoillaan keksiä perusteita väitteelleen: Tupakka on terveellisempää kuin sähkötupakka Kuulemma sähkötupakoinnin on todettu aiheuttavan enemmän syöpää kuin tupakan. Yllättäen kyseistä tutkimusta ei pystynyt nimeämään, vetosi vain sukulaiseensa, joka työskentelee farmaseutin assistenttina ja täten tietää asiasta varmasti enemmän kuin minä ja ukko-kulta. Sen verran innostuin väittelystä, että päädyin tämän jälkeen tutkimaan noita uutis/tutkimusketjuja täältä foorumilta ja päätin jatkossa vastaavissa tilanteissa vedota siihen 40-luvulla tehtyyn tutkimukseen propyleeniglykolin käytöstä hengitysilman desinfioimisessa.

  Sitten ihan muita henkilökohtaisia ongelmia...
  Tuossa edellisessä makuarvostelussa ei tullut mainittua tuon G-spotin ehkä oudointa ominaisuutta.. Ensimmäinen carto, johon sitä pistettiin kusi ihan tyystin alleen. Tankkailtiin siis tippa kerrallaan cartoon ja sitten tankkiin ja makustumaan. Ekat höyryt kun sai imettyä alkoi sen päiväinen kurlutus ja kun otti carton irti lambosta, oli se kussut alleen oikein kunnolla ja jatkoi läpi päästämistä edelleen.
  Noh ei sitä pienistä pelästytä vaan uutta kolmireikäistä DC-cartoa (lue: kertaalleen pesty, aiemmin täysin ongelmitta toiminut) kehiin ja uudelleen tiputtelemaan. Pitempi makustumisaika ja taas testiin. Maku oli parempi kuin ekalla kokeilulla mutta taas pissi alleen. Ukko-armas ilmoitti siinä kohtaa luovuttavansa kyseisen nesteen kohdalla, mutta mulla se maku iski jotenkin, joten päätin jatkaa yritystä. Puhaltelin varovaisesti carton keskireiän puhtaaksi ja uudelleen koneeseen kiinni. Nyt sai höyrytellä vähän pidempään ja sitten taas sama kurlutus ja alleen laskeminen.
  Päädyin palaamaan takaisin Liquan marjamixin pariin, kunnes keksisin jotain apua. Asiantuntevampi kaveri sitten auttoi sen verran, että kun voltit nosti 4,5:een ei samanlaista kurlutusta tullut pitkiin aikoihin. Itseasiassa niin pitkään aikaan kunnes piti tankata. Tankin täytön jälkeen laski taas alleen hetken aikaa ja sitten rauhoittui ja nesteet pysyvät siellä missä pitääkin. En keksi muuta kuin sen, että neste on niin juoksevaa, että kolmireikäisestä pääsee liikaa kerralla cartoon. Tätä testatakseni onkin nyt uusi (siis ihan pakasta revitty) yksireikäinen DC-carto makustumassa ja odottelemassa tankin tyhjenemistä.
  Onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa? Jos on, ja apu on löytynyt, olisin kiitollinen tiedosta Kun tuohon makuun on nyt jo sen verran tykästynyt, että siitä voisi jopa tulla oma suosikki, mutta tuon pissimisen takia ei voi oikein ottaa minnekään mukaan, vaan on vaihdettava tankkia ja nestettä aina kun lähtee ovesta ulos.
  Jatkoa taas, kun jotain ilmenee, höyryttelemisiin!

   
   
 8. #8

  Vs: Savuverhon takaa täyttä höyryä eteenpäin

  JOULU!!!!
  Pitkän (lue: viikonlopun mittaisen) odottelun jälkeen perjantaina Vapeonilta tilatut PSV tiivisteet ja Libertyltä pikana tilatut PG ja VG pohjat, Boget ja parit valmiit PSV nesteet kotiutuivat eilen. Eikä hetkeäkään liian aikaisin, ukko-armaalta oli viimeiset nesteet menossa, kun DHL:n kuskipoika koputti ovelle ja toi LF:n puketin. 30ml 18mg Snowman's Kissiä ukon käyttöön ja itselle odotettu 12mg Blu spot. Ja onhan se piru vie hyvää

  Vapeonilla oli kiireessä käynyt pikku kämmi ja tilatuista 2 pullosta Snowman's Kiss aromia oli toinen jäänyt varastoon, ihan ymmärrettävä moka, kun tilauksessa oli 6 eri makua, joista 5:ttä tilattiin yksi pullo ja vain tuota Snowmania 2 pulloa. Palautekirjelmää Tanskaan ja jo parin tunnin päästä tuli pahoitteluvastaus ja lupaus laittaa puuttunut pullo pikaisesti meillepäin. Täytyy kyllä sanoa, että tuon Vapeonin toimitusnopeus oli ihan omaa luokkaansa, perjantaina päivällä pistettiin tilaus ja tosiaan eilisen postin mukana jo tipahti luukusta.
  Ainut mikä meidän kemian labrasta enää puuttuu on Pink Mulelta tilattu nikotiini, joka sekin lähti viestin mukaan eilen postiin. Sitten alkaa kotikemistely ja tänne tulee tietty päivitystä kunhan aromit on testattu.

  Tuon G-spotin ongelmista ei kukaan ole laittanut palautetta, joten nähtävästi mulle on osunut joku tavallista "juoksevampi" puteli ja siksi tykkää pissiä alleen välillä. Nyt kyllä totesin, kun vaihdoin uuden kolmireikäisen DC-carton, että pissimistä tapahtuu lähinnä, kun tankki alkaa olla tyhjä, täytön jälkeen ei pissi enää ollenkaan. Edellisessä kolmireikäisessä DC-cartossa oli siis nähtävästi myös jotain vikaa ja taas testaamallani yksireikäisellä carto tahtoi jäädä kuivaksi ja maku kärsi aika pahasti. Nyt toimii lähes moitteetta ja tuo maku on jotain niin herkullista, että kyllä sitä varmaan täytyy tiivisteenä jossain vaiheessa lisää tilailla Ehkä sitten täydennetään nämä "spotit" myös sillä Pink Spot-maulla, tuo vadelma kun on aina kuulunut lempimarjoihin.
  Eli kyllä tämä nyt kaikkien "tutkimusten" vastaisesti tuntuisi toimivan suht tehokkaana tupakoinnin lopettamiskeinona, 15 vuotta savuttelua vaihtui höyryttelyyn reilut pari viikkoa sitten, eikä paluuta enää ole. Analogisen hajukin tekee pahaa Sen sijaan uusia makuja tekisi mieli testailla koko ajan

  Päivitellään taas kun jotain päiviteltävää on, siihen asti höyryttelemisiin!

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •