Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Aftersmoke

 1. #1

  Aftersmoke

  Hyvää iltaa/yötä/huomenta/päivää, riippuen missä ja milloin tätä luetkaan.
  Kiitoksia kaikille foorumia ahkerasti kuluttaville höyryttelijöille, jotka tänne ovat neuvot ja niksit meille aloitteleville höyrypäille jakaneet.

  Nyt on siis viikko höryttelyä takana ja fiilis on oikein jees. Alkuun tilasin tollasen eGo-t vehkehen, eikä tainnut oikein kello täyttä kierrosta pyörähtää kun jo forumin innoittamana tilasin 5 ml DCT tankin ja cartot siihen. Vaikka oletin aluksi pärjääväni ihan egon tankeilla, niin tuli mieleen nämä 12 tunnin työpäivät, joita työssäni normaalisti suoritan. Akku eGossa on kestänyt lähes koko työpäivän ajan. Eilen taisi työtehtävistä johtuen loppua kolmen aikoihin, mutta onneksi vara-akku löytyi ladattuna taskusta, joten eipähän tarvinnut lähteä sitä itse pahetta imeskelemään

  Ekat kaksi päivää meni hieman makuun/suutuntumaan totutellessa, mutta nyt on kyllä jo sellainen olo, ettei tee edes mieli enää sortua. Alkuun makuina tilailin Kentuckyn maplewoodia ja vaniliaa ja Classic blendiä. On aikas hyvän oloset, mutta on toi maple vaan aikas jepa! Pitäis postistakin olla varmaan kolahtanut Är Yy nelkkua, kun sitä niin moni oli kehunut.

  Tosiaan, meinas ihan unohtua toi esittely. Elikkäs tällänen 22 vuotias pojankloppi ja tupanginperk*lettä oli tässä tullu semmonen yhreksän vuotta imeskeltyä. :-[ Porissa asustelen avokin ja helv*tillisen eläinkatraan kanssa. ("Ota tai jätä", oli mua kovempi tinkaamaan)

  Tupakinpoltto olis nyt siis tarkotus lopettaa aivan kokonaan, totaalisesti, kaput, finito. Jos tällä nyt saisi korvattua oikeesti sen "tavan". Viimekertainen 2 kk:n lakko kusi juuri tuohon. Höyryttelykin olis kyllä tarkotus lopettaa jossain vaiheessa, kunhan vaan ollaan turvallisilla vesillä. Myönnän kyllä omaavani pieniä "hifistelijän/geekkeilijän" piirteitä, joten toivottavasti tästä ei nyt ihan sellaista laiteharrastusta syntyisi. (Kuten muutamalla foorumilaisella )

  Eikai tässä tällä haavaa muuta, Katotaanpa jos tänne tulis jotain jatkoakin jossain vaiheessa kirjoiteltua.

  Tattis ströbö!

  "Yrittäminen on ensimmäinen askel kohti epäonnistumista."
  -Or not?

   
   
 2. #2
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227

  Vs: Aftersmoke

  Tervetuloa joukkoon!

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •