Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: eGo-C akku rikki

 1. #1
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  eGo-C akku rikki

  Elikkä hankkisin tässä kaverilta käytetyn eGo-C 900 mAh tuplapakkauksen ja molemmat akut toimineet moitteetta, mitä nyt toisessa ilmeisesti hiukan kontakti häiriötä kun ei anna virtaa jos ionisaattori on kierretty täysin kiinni, mutta otan sen ennemmin ominaisuutena kuin haittana. Mutta toinen akuista päätti tehdä pahemman kerran tenät.

  Eli kun vaihdoin täydestä tankista toiseen, niin muutaman henkäyksen jälkeen laite päätti alkaa vaan vilauttamaan valoa ja olla antamatta mitään ulos. ionisaattorin irroittamisen jälkeen akku vilkuttaa kolme kertaa valoa ja jää sen jälkeen palamaan yhtämittaisesti varmaan niin pitkäksi aikaa, että akku loppuu. Onko muilla ollut vastaavaa ongelmaa ja saako sen jotenkin korjattua vai onko toinen akuistani täten rikki?

  Ei sinällään mitään haittaa, koska kontaktihäiriöinen toimii vallan hyvin ainakin toistaiseksi ja on muutenkin ollut ajatuksena ostaa paremmat vehkeet kunhan ensiksi kokeilen. Tähän saakka ollut vain hyviä kokemuksia eli varmasti hankin uudet vehkeet kunhan vain budjetti antaa periksi

   
   
 2. #2
  HöyryGuru Jalippo's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  5,380

  Vs: eGo-C akku rikki

  Oliskohan akun oikosulkusuoja mennyt päälle? Se avataan siten, että akku kytketään hetkeksi laturiin.

  Voihan toi olla sökönäkin ja rutkasti enemmän olisit saanut vastauksia (vielä todennäköisesti ammattimaisempia), jos olisit sijoittanut kysymyksesi jo olemassa olevaan laiteketjuun, tai pieniä kysymyksiä sähkötupakasta ketjuun.

   
   
 3. #3
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: eGo-C akku rikki

  Ei tuo laturi kikka toiminut. Eli taitaa olla hajalla ja varmaan tästä lähin parempi pitää kaukana laturista, koska antaa virtaa laturille päin sen verran, että LEDi alkaa himmeästi vilkkumaan ilman, että laturi on kiinni USB:ssä. Yleismittarin mukaan akku puskee virtaa läpi silloin kun siinä ei ole mitään kiinni eikä napista paina. Tässä kun noita eGo-C:n manuaaleja lueskelin, niin mahtaako molemmissa akuissa olla jotain suurempaakin vikaa vai ovatko vaan jotain vanhempaa mallia, kun vaikka kuinka pitää latauksessa yönki yli, niin LEDi on aina sininen eikä koskaan valkoinen? Ja laiteethan on Electronic Cigarettes eGo-C1 (kotelo väreiltään identtinen Joytechin kanssa, mutta vain logo kahdella leijonalla ja lukee tuo Electronic Cigarettes).

  Olisi varmaan pitänyt vähän laajemmalti hakea sopivaa ketjua tai vaan laittaa johonkin olemassa olevaan.

   
   
 4. #4
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  Vs: eGo-C akku rikki

  Kusahti sitten toinenkin akku. Tiedä sitten mistä johtuu, mutta ilmeisesti ylivirtaa/oikosulun ansiosta piirissä oleva komponentti napaan menevän johdon vieressä kärähtänyt aivan totaalisesti molemmista akuista. Sitten hankkimaan vaan uutta kamaa.

  Ajattelin ostaa puffista eGo KGO 1100mAh akun ja CE5 eGo purettavaa clearomisaattoria ja varmuuden vuoksi eGo 420mAh laturin. Onko tuollainen paketti sen alle 40€ värtti vai kannattaako suosiolla odotella, että löytää jostain jotain muuta vastaavaa samaan budjettiin?

   
   
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •