Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: e-Savuke.com keskustelualueen säännöt, käyttäjäehdot ja jäsenryhmät

 1. #1

  e-Savuke.com keskustelualueen säännöt, käyttäjäehdot ja jäsenryhmät

  e-Savuke.com keskustelualueen säännöt ja käyttäjäehdot

  E-savuke.com keskustelualueelle voi rekisteröidä vain yhden nimimerkin henkilöä kohden. Kirjoitusoikeus on vain rekisteröityneillä jäsenillä. Foorumille rekisteröityvän tulee olla täysi-ikäinen (18 vuotta täyttänyt). Emme myöskään suosittele sähkötupakkaa ennestään tupakoimattomille henkilöille! E-savuke.com ei vastaa keskusteluissa esiintyvien tietojen oikeellisuudesta tai keskustelun tasosta ja sisältöä voidaan tarvittaessa muokata. Keskustelualueella esitetyt mielipiteet ovat käyttäjien ja viestien sisällöstä vastaavat niiden kirjoittajat.

  Suomen lain, kansainvälisen tekijänoikeuslain, sivujen yleisen luettavuuden ja kaikkien käyttäjien viihtyvyyden vuoksi näille sivuille kirjoitettaessa sinun on noudatettava alla olevia ohjeita ja sääntöjä:

  - Käytä hakua ennen kuin perustat uuden aiheen. Kun vastaavaa aihetta ei vielä ole olemassa, valitse alue ja kuvaava mutta ytimekäs otsikko huolella. Lue lisäohjeistusta täältä.
  - Noudata keskusteluissa yleistä netikettiä, tervettä järjeä, ole kohtelias ja asiallinen. Lisäksi:
  - Pysy ketjun aloitusviestissä ja otsikossa määritellyssä aiheessa äläkä spämmi viestejä. Spämmimiseksi lasketaan kaksi tai useampaa (tahallista) peräkkäistä viestiä lyhyen ajan sisään joissa käsitellään samaa aihetta tai jotka muuten ovat sisällötöntä huutelua. Tämä tarkennus koskee koko foorumia mukaanlukien Offtopic-ketju. Spämmimistä ei kuitenkaan koskaan todeta käyttäjätilin lähetettyjen viestien yhteis- tai päiväkohtaiseen määrään perustuen, foorumilla saa keskustella niin paljon kuin haluaa kunhan säännöt pysyvät mielessä.
  - Älä jaa keskustelualueella materiaalia johon sinulla ei ole tekijänoikeuksia.
  - Keskustelualueella ei saa myydä (eikä ostaa/vaihtaa/lahjoittaa) nikotiinillisia/nikotiinittomia e-nesteitä, makuaineita tai pohjanesteitä, ei osto/myynti-alueella eikä käyttäjien välisillä yksityisviesteillä.
  - Ainut rajatapaus-poikkeus ylläolevaan: Voit ilmoittaa foorumilla ulkoisella (muu osoite kuin e-Savuke.com) nettisivustolla myynnissä olevasta nikotiinittomasta DIY-tiivistesekoituksestasi. Myyntitapahtuma, asiakaslistan kerääminen jne. tapahtuu siis ulkoisella sivustolla. Jos toiminta on myyntimäärien perusteella harrastemaista niin Kauppias-statusta ei tarvitse pyytää. Voit ilmoittaa ko. myynnistä ja kerätä kokemuksia yhdessä aiheelle luomassasi ketjussa. Ilmoita varmuuden vuoksi ylläpidolle ennen kuin toteutat edellä mainitun operaation.
  - Ulkopuolisten, kauppoihin johtavien affiliate-linkkien tai alennuskoodien postaaminen on kielletty. Poikkeus voidaan tehdä kunhan kysyt ensin luvan.
  - Itse kaupoista ja näiden tuotteistä saa puhua mutta suoranainen mainostus on kielletty.
  - Kaikenlaiseen laittomaan toimintaan kannustava toiminta on kielletty.

  Jos huomaat sääntörikkeen niin sen voi raportoida ylläpidolle viestin alla olevaa varoituskolmiota klikkaamalla. Tämä helpottaa ylläpidon puuttumista rikkeisiin sillä suuresta viestimäärästä johtuen kaikkia viestejä ei välttämättä ehditä tarkistamaan.

  Sääntöjen rikkomisesta seuraa huomautus ja myöhemmin tai vakavissa tapauksissa varoitus. Käyttäjäoikeudet voidaan poistaa ilman erillistä ilmoitusta toistuvien varoitusten takia tai jos näitä ohjeita tai yleistä netikettiä rikotaan räikeästi.

  Säännöt päivitetty viimeksi 17.04.2015

  Vastuuvapautus

  e-Savuke.com forum on julkinen keskustelualue johon kenen tahansa täysi-ikäisen on mahdollista rekisteröityä. Täällä esitetyt mielipiteet ovat käyttäjien omia ellei toisin mainita.
  Vaikka keskustelualueella saatetaan vastailla yksityiskohtaisestikin terveyteen liittyviin asioihin, kaikkiin lääketieteellisiin väitteisiin tulee suhtautua varauksella. Jos haluat varmaa (tai virallista ainakin) tietoa niin ole yhteydessä lääkäriisi.
  Tämä ei ole käsky olla puhumatta asioista, haluan vain muistuttaa että kaikki täällä esitetty tieto ei välttämättä ole sitä. Keskustelualueen ylläpitäjä sanoutuu irti kaikesta vastuusta koskien täältä löytyvien neuvojen ja ohjeiden noudattamista. Vastuu kaikesta aiheeseen liittyvästä tekemisestä on näinollen sinulla itselläsi.

  Jäsenryhmät

  Keskustelualueen jäsenet siirtyvät ryhmissä ylöspäin viestimäärään perustuen. Tällä hetkellä luokat ovat:
  0 - 4 viestiä = Tervakeuhko
  5 - 24 viestiä = Höyrähtänyt
  25 - 99 viestiä = Höyryttelijä
  100 - 399 viestiä = Höyrykonkari
  400 - 999 viestiä = Höyrypää
  >999 viestiä = Höyrykone
  HöyryGuru titteli myönnetään vain poikkeustapauksissa erittäin ansioituneille, höyrähtäneille, avuliaille ja/tai aktiivisille jäsenille
  HöyryGuru tittelin ansainneet ovat (aakkosjärjestyksessä): Ahe222, Charun, defuncta, Jalippo, Overflow, Pirttila, Rotax, SiB77, smami, Troll from behind, Urdu ja Yakousei
  Keskustelualueen moderaattorit tunnistat HöyryPoliisi tittelistä
  Kauppias titteli on käyttäjänimillä jotka omistavat sähkötupakkaan liittyvän yrityksen tai muun kaupallisen projektin (lue lisää täältä)

  Kysymyksiä / palautetta ylläpidolle?

  e-Savuke.com sivuston ja foorumin perustajaan (ViZi) voit ottaa yhteyttä foorumin yksityisviestillä tai tärkeämmissä asioissa mieluiten palautelomakkeella. Foorumin käyttöä koskevissa asioissa kysymyksiin vastailee myös kiltit moderaattorisedät luuponen ja Rotax.

   
   
 2. #2
  HöyryPoliisi luuponen's Avatar

  Liittynyt
  03/2010
  Sijainti
  Steamland Yard
  Viestit
  3,619
  KAUPPA-ALUEIDEN SÄÄNNÖT MUUTTUNEET mm. UPPIMISEN OSALTA. KAIKKI LUKEE NE NYT !

  Näin vältytte turhilta rangaistuksilta. Kiitos.

  Palautetta : "Eli Luuponenhan sun käyttäjänimi oli/on millä f....ing ilveellä voit väittää noin oikeesti tekisi mieleni itse vääntää jostain paikasta eli korjaa virheesi ja myönnä että olet väärässä.
  "

   
   
 3. #3
  Muutos ylläpitoon: Moderaattori ktdd:ltä on poistettu moderointioikeudet. Päätöksen syynä että henkilön käytös ja moderointityyli ei sopinut ylläpidon linjaan.

   
   
Keskustelu e-Savuke.com tiedotukset ja ohjeet

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •