Nämä säännöt koskevat kaikkia käyttäjätilejä jotka itse pyörittävät kaupallista toimintaa, edustavat näitä tai ovat muulla tavoin näihin hyöty-yhteydessä. Myös erinäisiä kaupallisia projekteja (modinrakennus myyntitarkoituksessa jne.) pyörittävät kuuluvat tähän ryhmään. Kuvailtuun käyttäjään viitataan myöhemmin nimellä "kauppias".

- Kauppiaan tulee pyytää ylläpidolta Kauppias-statusta. Kauppias voi aloittaa kirjoittamisen vasta kun status on myönnetty. Nimimerkin luotuasi pyydä statusta yhteydenottolomakkeella.
- Kauppiaan käyttäjänimen tulee olla sama kuin kaupan nimi tai helposti tunnistettava lyhenne tästä. Tästä säännöstä voidaan poiketa jos kyseessä ei ole kauppa vaan yksittäisen tuotteen projekti
- Kauppiaat voivat esitellä kauppansa tai muun toiminnan, kerätä kokemuksia, vastailla palautteisiin jne. Kaupat-alueella YHDESSÄ perustamassaan viestiketjussa. Laita oman ketjusi otsikon ALKUUN yrityksen nimi tai nettisivun osoite ilman www-osaa.
- Jos kaupan varasto (lähetysmaa) sijaitsee Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella niin foorumille ei saa linkittää tai mainita nikotiinia sisältäviä tuotteita.
- Oman ketjun nostaminen viestillä ilman merkittävää sisältöä on kielletty. Myöskin kampanjoiden, tarjousten ja muiden promojen jatkuvalla syötöllä postaaminen on kielletty.
- Jos kauppiaalla on selkeä tarve luoda erillinen ketju johonkin tarkoitukseen (esim. modiprojektin ennakkovarauslista) niin tällaisen voi perustaan luvan kysymisen jälkeen.
- Kauppiaalla on kirjoitusoikeus koko foorumille MUTTA kauppias ei saa mainostaa omia tuotteitaan muualla kuin em. luomassaan ketjussa. Mainostus muualla kuin omassa ketjussa käsittää mm. seuraavat asiat:
- Linkin postaaminen omaan kauppaan, ketjuun tai muuhun paikkaan johon hyöty-yhteys
- Yksipuolisesti oman kaupan tuotteista puhuminen
- Logollisten tai muuten brändättyjen kuvien postaaminen
- Oman kaupan alennuskoodien/kampanjoiden postaaminen
- Allekirjoitukseen (max. 3 riviä) voi lisätä YHDEN http-linkin omaan kauppaan ja muita tarpeellisia yhteystietoja kuten sähköposti ja sosiaalinen media (boldaamattomalla normaalifontilla) mutta EI kuvabannereita, alennuskoodeja tai mainos-/iskulauseita
- Kauppias ei saa käyttää foorumin yksityisviestejä tai sähköpostitoimintoa yksipuoliseen markkinointiin
- Kauppiaisiin kytköksissä olevilla käyttäjillä saa olla myös henkilökohtainen käyttäjätili, tästä tulee kuitenkin ilmoittaa välittömästi ylläpidolle. Tämä on ainut poikkeus keskustelupalstan sääntöön joka rajoittaa yhden käyttäjätilin / henkilö. Tämän nimimerkin tulee pysyä "normaaliksi" jäseneksi luokitellun profiilin rajoissa eli nimi ei viittaa mihinkään kaupalliseen toimintaan, allekirjoituksessa/profiilissa ei ole mainoksia eikä viestihistoria koostu pelkästään tietyn kaupan asioista.

Säännöt ovat nämä koska emme halua että foorumi täyttyy mainosviesteistä tai näihin verrattavasta materiaalista. Haluamme siis taata normaali-jäsenille keskustelurauhan.

Sääntöjen rikkomisesta seuraa varoitus ilman huomautusta ja useammasta varoituksesta käyttäjätili suljetaan.

Ohjeistusta voidaan muuttaa ilman varoitusta. Tästä voit lukea foorumin rekisteröinti/käyttäjäehdot.Vendors

Hello and welcome to Finnish vaping-based forum.

Please note that online purchasing of e-cigarette related products has been banned in Finland (where almost all users of this forum are based) since July 1st 2017. You can still apply for a vendor status but it's pretty much useless now unless you have a physical store in Finland.

- Ask for a Vendor status after creating your user account but before posting anything (you can do this by using contact form)
- Use your business/website name as your nickname (if you need to modify your nick, please contact ViZi)
- Keep your stuff in one thread / seller at Kaupat-forum. Use the one thread for your business and only that! This is a strict rule.
- Put your company name or site-address (without www) in the beginning of you thread title
- It would be very helpful if you add the following info to your thread: where your business is located (or where the items are shipped from), how much are the shipping costs to Finland and other basic information in your first post.
- If your warehouse (origin of shipment) is located outside the European Economic Area (EEA), do not mention or link to any of your products that contain nicotine.
- Unnecessary posting (with an intention to bump the thread) without useful content is not allowed. Excessive promotion is also forbidden.
- You can post on all forums but no advertising or posts related to your store elsewhere besides your own thread.
- You can have one (non-referral) http-link in your signature plus necessary contact information (e-mail, fb..) but NO image banners, slogans, coupon codes etc. Keep your signature at max. 2 text lines.
- Please do NOT use automatic translators when posting. Use English if Finnish is not possible.