Kauppa: Liberty Flights
Testilaitteisto: Joyetech eGo-C Twist XL 1000mAh, 2ohm boge

Purkin avatessa ensimmäisenä huomaan, että neste tuoksuu aivan oikeasti makealta juustokakulta, mitä en olisi uskonut.
Vaaleanpunertava väri antaa kuvan vahvasti mansikalle maistuvalta nesteeltä, mutta yllätyksekseni ensimmäisenä maistan jotain hyvin vaniljaista. Aloitin varovasti 3.2 voltilla, maku muistutti vaniljajuustokakkua, johon on laitettu lusikallinen mansikkahilloa päälle. Nostin jännitettä 3.8:aan ja aidon mansikkahillon maku astuu paremmin esiin, jolloin kokonaisuus alkaa muistuttaa enemmän oikeaa mansikkajuustokakkua, vaniljajuustokakun ja mansikkahillon sijaan. 4.8:ssa voltissa maku muuttuu entistä mansikkahilloisemmaksi ja makeaksi, vaniljan maku alkaa kadota, mutta vastoin odotuksia ei pala.
Henkilökohtainen suosikkini on 4 volttia (kahden ohmin cartolla), jolloin mansikan ja vaniljaisen juustokakun maku on juuri sopivasti harmoniassa.

Vertailun vuoksi, testasin nestettä myös eGon 3.7V@1100mAh -akulla (samalla cartolla).
Maku on vahvasti vaniljainen juustokakku, lievällä ja makealla mansikkaisella vivahteella. Maku on niille, jotka pitävät vaniljasta pienellä makealla vivahteella, maku ei ole kuitenkaan "ällömakea" tai liian vaniljainen. Itse pidin enemmän mansikkaisesta mausta, jolloin isompi teho oli tarpeen.

Maku: 9/10
Kurkkutuntuma: 8/10
Hinta/Laatusuhde: 8/10

Loppuarvosana: 9/10