Tulokset 1 - 9 / 9

Aihe: Esavuke foorumi

 1. #1
  Höyrähtänyt Elukka RC Team's Avatar

  Liittynyt
  01/2014
  Sijainti
  Kyröskoski
  Viestit
  13

  Esavuke foorumi

  Onko toosiaan näin että täämäkin foorumi loppuu pian kun noita juttuja ei tarvitse kauaa lueskella niin tulee oli että koko forkka vaan odottaa viimestään kuolin iskuaantänne pitäisi vaan rekrytoida lisää väkeä jos vanhat ovat kyllästyneet vaikka kyllähän hiljallisen loppumisen pysty jo huomaan kun jotkut pyysivät käytetyistä tuotteista enemmän kuin mitä sama tuote maksaisi suomalaisessa alan kaupassa ja kyllä hinnat muutenki alko olla huippulukemissaja meillä on täälä kirppis joka pitäisi hinnoittelussa ottaa huomioon jotta tuoteiden hinnat eivät ainakaan mousisi yli siedettävyyden ne ylikovat hinnat tämän foorumin on tappanut ja muutama nimeltämainitmaton kitisevä ihminen täällä

   
   
 2. #2
  Höyrypää Holy Roller's Avatar

  Liittynyt
  04/2017
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  485
  Keskustelufoorumeiden kulta-aika tuntui loppuvan legendaarisen itsetyydytys.orgin lopettamisen aikoihin. Kun jäsenlistaa täälläkin katsoo ja lueskelee vanhoja ketjuja niin ns. luonnollinen poistuma on tietenkin suurta. Jengiä vähenee yksitellen kuin AA:sta konsanaan. Onko syynä sitten retkahtaminen analogisiin, harrastuksen loppuminen, ikääntyminen tai ei muuten vaan jaksa. Someallergikkona ja pohjoisen pallonpuoliskon suurimpana fb-vastustajana yritän antaa tukea foorumeille sen minkä pystyn.

   
   
 3. #3
  Höyrykone Thyroid's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  HKI
  Viestit
  1,127
  Vilkkaimmillaan palsta taisi olla silloin, kun aloiteltiin höyryttely kiinavehkeillä ja paremmat laitteet olivat yksityisten modaajien valmistamia. Näistä laitteista ja tekijöistä parhaiten tieto kulki täällä foorumeilla, ja kirppiksiltä sai ostettua laitteita mitä verkkokaupoista ei ollut saatavilla. Kaikki oli uutta ja jännää. Sitten tuli sub-ohm vehkeet ja kiinalaiset tuotteet alkoivatkin pärjätä höyryn laadussa, ja "high end"-scene taisi pikkuisen hiipua. Tässä kohtaa homma pikkuisen väsähti ja moni aktiivinen palstalainen lakkasi kirjoittelemasta. Kiina alkoi tehtailemaan uutta modia ja atoa sitä tahtia, ettei niistä oikein kukaan tahtonut pysyä enää perässäkään.

  Nyt on aivan selvästi nähtävillä, että uusi tupakkalaki on laimentanut intoa vielä entisestään. Palstalla kun on aina tapahtunut kauppiaiden ja höyryttelijöiden vuorovaikuttamista, ja nyt kun kauppiaat eivät saa enää mainostaa tuotteitaan ja verkosta tilaaminen on kielletty niin ihmekös tuo kun palstailu on väljähtynyt entisestään.

  Toki keskustelufoorumeiden suosio ylipäänsä on hiipunut. Ainoastaan suuret urheiluun liittyvät foorumit jaksavat pitää pintansa (jatkoaika, futisforum) mutta jonkun verran nekin ovat hiljentyneet. Tästä taisi olla ihan tutkimustietoakin, mutta nuorempi sukupolvi ei jaksa enää keskittyä tuottamaan pidempää tekstiä tai lukemaan sitä. Jos puhutaan siis 17-25 vuotiaista. Minun, kiikkustuolissa horisevan ukkelin (ikää 39) on taas vaikeaa käsittää mitä ihminen voi saada jostain Snapchatista irti. Postaa kuva, laita sille koiran nenä ja jäniksen korvat. Hehee.

   
   
 4. #4
  i vaan rekrytoida lisää väkeä jos vanhat ovat kyllästyneet vaikka kyllähän hiljallisen loppumisen pysty jo huomaan kun jotkut pyysivät käytetyistä tuotteista enemmän kuin mitä sama tuote maksaisi suomalaisessa alan kaupassa ja kyllä hinnat muutenki alko olla huippulukemissaja meillä on täälä kirppis joka pitäisi hinnoittelussa ottaa huomioon jotta tuoteiden hinnat eivät ainakaan mousisi yli siedettävyyden ne ylikovat hinnat tämän foorumin on tappanut ja muutama nimeltämainitmaton kitisevä ihminen täällä
  Harvoin,jos koskaan, analyysi vosi olla enemmän väärässä. Ensinnäkin aloituksen postaaja on vaivautunut urallaan kirjoittamaan vaivaiset 13 viestiä. Foorumi on tasan sen verran hyvä kuinka paljon on aktiivisia kirjoittajia. Sillä ei ole mitään tekemistä kirppispalstan kanssa. Kirppispalstaa tahi yleensä myynti/ osto palstaa ei tarvitsisii edes olla olemassa. Tai mikä minä olen sanomaan, kun en ikinä osta tai myy. Sen verran pitää rahaa olla,että ei tarvitse alentua.

  Foorumin tappoi tupakkalaki ja rajoitukset ulkomailta tilaamisessa. Täällä nyt sentään on jonkunlainen henki. Toisin kuin facen ryhmissä.
  Older men declare war. But it is youth that must fight and die

   
   
 5. #5
  Höyrypää Holy Roller's Avatar

  Liittynyt
  04/2017
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  485
  Tätä foorumia jokatapauksessa luetaan melko paljon, vaikka aktiivisuus on vain murto-osa siitä mitä on joskus ollut. Eikös sitä joskus sanotakin, että bileet paranee kun porukka vähenee.

   
   
 6. #6
  Höyrykone arskaxx's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Masku
  Viestit
  7,016
  On täällä nytkin jonkin verran porukkaa koolla:

  • Kuka on paikalla

  27 jäsentä ja 191 vierasta

  Yritin tähän allekirjoitusta, mutta kuulakärkikynä naarmutti näytön, ja tussilla tehty jäi tuohon näytölle eikä näy viesteissä...

   
   
 7. #7
  Höyrykone tuittu's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Uleåborg
  Viestit
  11,237
  ,,.,,,.....,..,,,.,....,,,,,..,,.,,.,,,.,,,,....,, ..,.,.

   
   
 8. #8
  Höyrykone Miru's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Järvenpää
  Viestit
  6,563
  Lainaus Alkuperäinen postaaja tuittu Näytä viesti
  ,,.,,,.....,..,,,.,....,,,,,..,,.,,.,,,.,,,,....,, ..,.,.

   
   
 9. #9
  Lainaus Alkuperäinen postaaja tuittu Näytä viesti
  ,,.,,,.....,..,,,.,....,,,,,..,,.,,.,,,.,,,,....,, ..,.,.
  Aamen!

  Huhut forumin kuolemasta ovat minusta kuitenkin vahvasti liioiteltuja. Ihan itse voi vaikuttaa aktiivisuuteensa.

   
   
Keskustelu Yleinen keskustelu

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •