No Flavor

Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
Kotisivu: http://www.yndekang.com/
Hinta ostohetkellä: 7.20€ (30ml)
Ostopaikka: http://www.heaven-gifts.com/ - HUOM! Nikotiinisäännösten tarkennuttua emme suosittele tilaamaan ETA-alueen ulkopuolelta. Katso vaihtoehtoiset Dekang-nesteiden jälleenmyyjät täältä.
Nikotiinipitoisuus: 36mg (XHigh)
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

Kuten aiemmista arvosteluistani voit lukea, Heaven Gifts on aina toimittanut pakettini 1-2 viikossa ilman mitään ongelmia. Tällä kertaa arvostelussa on mauton 36mg e-neste. Tässä e-nesteessä on siis 36 milligrammaa nikotiinia millilitraa kohden ja se on vahvin tällä hetkellä yleisesti saatavilla oleva e-neste. Olen itseasiassa kuullut että suurin e-nestevalmistaja lopettaa tämän vahvuuden valmistamisen jotta nesteiden myyntiin saaminen helpottuisi. Virallinen selitys on siis että vahvin e-neste lopetetaan jotta tuotteille olisi helpompi saada FDA:n (jenkkien lääkelaitos tjsp.) hyväksyntä mutta on myös spekuloitu että tällä väin pyritään maksimoimaan myyntivoitot. En todellakaan aio käyttää tätä e-nestettä sellaisenaan vaan käytän sitä sekoitettuna muihin e-nesteisiin nikotiinipitoisuuden säätämiseksi. Pullo on Heaven Giftsin tuttu 30ml muovinen tippapullo joka on ainut pullokoko tässä kaupassa. Hinta on kaikilla nikotiinipitoisuuksilla ja mauilla sama eli n. 7.20€ / 30ml mikä on halvin tähän mennessä löytämäni.

No Flavor e-neste on lähes väritön, aavistuksen kellertävän värinen. Tuoksuakaan ei juuri ole, pullosta lähtee mieto tupakanlehden tuoksu mutta se on lähes huomaamaton. Tämä ei varsinaisesti ole mikään kovin hyvä tuoksu mutta ei ainakaan minua häiritse. Kokeilin höyrytellä pelkästään tätä nestettä arvostelua varten mutta en kyllä aio tehdä tätä uudelleen muuta kuin pahan tupakanhimon iskiessä. Ensimmäisellä henkosella nikotiini iskee kurkkuun todella rajusti. Pidän hyvästä kurkkutuntumasta mutta tämä on liikaa. Hetken höyryttelyn jälkeen kurkku tuntuu kuivalta, silmät vuotavat, alan hikoilla ja pää alkaa jomottaa. Lopetan kokeilun tähän

36mg e-neste on siis ainakin minulle aivan liian vahvaa sellaisenaan käytettynä. Makua nesteessä ei juurikaan ole kuten ei pitänytkään. E-nesteille tyypillinen makeus on tässäkin nesteessä huomattavissta ja käytetystä nikotiinista tulee mieto tupakkamainen maku mutta parhaiten makua varmasti kuvaa "kuiva". 0mg maustettuun e-nesteeseen sekoitettuna en huomannut muutosta (maustetun nesteen) maussa, ainoastaa lisätyn nikotiinin josta saan siis kurkkutuntuman ja helpotusta tupakanhimoon. E-neste tekee siis juuri sen mitä varten sitä hankinkin. En kuitenkaan suosittele omien sekoituksien tekemistä ellet ole aivan varma mitä olet tekemässä ja kokeilut teet omalla vastuullasi!

Arvosana: 10 / 10