Red Cow

Valmistaja: Ei ilmoitettu
Hinta ostohetkellä: 7.95€ (10ml)
Ostopaikka: http://www.jantyshop.com/
Nikotiinipitoisuus: 0mg
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

Janty e-neste myydään 10ml:n kirkkaassa muovisessa tippapullossa. Korkki tuntuu menevän todella tiiviisti kiinni eli pelkoa vuotamisesta ei ole vaikka pulloa kantaisi mukanaankin. Etiketti näyttää vielä olevan vähän vaiheessa sillä e-nesteen nimilappu on liimattu pulloon jälkeenpäin valkoiselle paperille. Annostelu on helppoa eli pullosta saa ulos yksittäisiä tippoja. Käytän arvostelussa DSE-801 atomisoijaa suoratiputuksella, manuaalikytkintä ja USB-läpivientiä. Arvosteltava e-neste on nikotiiniton "Red Cow" jota saatetaan myydä myös RBL nimellä. Tämän siis pitäisi maistua eräältä kuuluisalta energiajuomalta.

Heti pullon avatessa huomaa todella voimakkaan energiajuomamaisen tuoksun. Tämä ei varsinaisesti vaikuta itse makuun mutta olin yllättynyt kuinka samankaltainen tuoksu on aidon asian kanssa. Höyrytellessä maku on juuri sellainen kuin tuoksu antoi odottaakin. Mausta on lisäksi kadonnut mieto ylimääräinen purkkamaisuus joka tuoksussa oli, makeutta on juuri sopivasti. Makuaineet ilmeisesti sopivat hyvin yhteen e-nesteen makean perusmaun kanssa. Maku ei ole erityisen voimakas mutta helposti tunnistettavissa, lähes täydellinen kopio energiajuomasta.

Höyryntuotto on keskitasoa. Yleensä 0mg nesteestä ei juurikaan kurkkutuntumaa saa ja näin on myös Red Cow:n kanssa. Eli ilman makua ei huomaisi hengittävänsä muuta kuin ilmaa. Koska nikotiinipitoisuus vaikuttaa niin oleellisesti kurkkutuntumaan, se ei vaikuta loppupisteisiin. Red Cow:sta on olemassa 0mg, 6mg, 11mg ja 16mg versiot.

Yhteenvetona sanoisin että maun paikkaansapitävyyden puolesta yksi parhaista e-nesteistä ja pullo on täydellinen niin kuljetukseen kuin annosteluunkin. Keskinkertainen höyryntuotto ja maun mietous tiputtavat hieman pisteitä. Jos pidät energiajuoman mausta niin pidät varmasti myös tästä.

Arvosana: 8 / 10Edit: Muutin hieman arvostelutapaa ja kirjoitin samalla arvostelua uusiksi..