Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: Moro!!

 1. #1

  Moro!!

  Noniin nyt on vähän semmoset fiilikset että vois alkaa taas vaihtamaan nuuskan käyttöä uudestaan tähän höyryttelyyn!

  Mitkäs on tämän hetken hyvät vehkeet? Highgrade ja sitten budjetti vehkeet erikseen? Mitenkäs Nesteen toimitus, mistä nesteet tilaillaan nykyään? Nikotiinit erikseen? Rebuild vai saako jo hyviä valmis vehkeitä?

  Tokihan tietoa löytyy foorumeilta, mutta täällä on varmasti aktiivikäyttäjiä jotka osaavat hyvin ja ehkäpä jopa paremmin kertoa kuin 100 topickin luku kertoisi minulle.

  Tämän hetken laite on vanha kunnon en tiedä onko jopa harvinaisuus suomessa? Orion v2.1 =). Eli Meshi nesteen nostolla ja perus langalla lämmitys.


  T: Toni ps. Vanhat muistaa ^^ Morotellaa jos on tuttuja!

   
   
 2. #2
  Sanotaan nyt aluks et ainakaan nesteitä ja laitteita ei enää laillisesti saa tilata (koska uusi tupakkalaki) pohjanesteitä, niksattomia nesteitä, tiivareita, lankoja, pumpuleita yms tarvikkeita saa edelleen tilata. Mut modeja, tankkeja, niksoja ja laitteiden osia ei saa enää tilata. Se on sit oma asia jos haluaa tullia kokeilla ja lähteä tilaamaan. Tuolta lisää tietoa: http://www.e-savuke.com/vb/terveys-l...6-lahtien.html . Ite lähtisin kivijalkaan reissulle ja hakisin sieltä kaiken. Ne osaa myös neuvoa hyvin laitteiden kanssa koska niitä on tätänykyä aivan saatanasti. Riippuu myös ihan siitä millaista höyrytyskokemusta haet?

  Lähinnä siis et tiukempi imuisempaa vaiko suoraan-keuhkoon-nyt-heti-hirveesti-höyryä vaiko jotain siltä väliltä.

   
   
 3. #3
  Jeps.. Kävin liikkeessä ja tarttu sit heti matkaan tuossa viikko sitten Istick 200w ja TFV12.. Että kevyesti lähettiin liikkeelle.. .. Ja on kyllä vuosissa menty hurjasti eteenpäin.. Höyryn määrässä ja wickkauksen suhteen

   
   
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •