Sivu 1 / 8 12345 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 142

Aihe: Berserker RTA

 1. #1

  Berserker RTA

  Paljon kerännyt ennakkoon kehuja/kiinnostusta, eiköhän tälle kannata jo perustaa oma ketju.

  Valmistajan sivut: Berserker MTL RTA - VANDY VAPE

  Revikoita löytyy Youtubesta vaikka kuinka paljon, en niitä tähän linkittele. Kyseessä siis MTL-vehje (2ml/4,5ml).

  E. Mini versio myös ilmestynyt: http://www.vandyvape.com/atomizer/rt...i-mtl-rta.html
  Viimeksi muokannut Pottula; 10.04.18 kello 01:18.
  "Not a bad life really"

   
   
 2. #2
  Höyrypää

  Liittynyt
  09/2014
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  446
  3Fvapella näkyy olevan 24h Shippingissä, mutta sehän ei Suomen kansalaisia koske. Kunhan mainitsin.


  "Find your own gods, not in dreary chapels and decimal shrines, but under the stones and streams, in faint mist on familiar hills, through soft morning light, behind the shadow of trees..."   
   
 3. #3
  Höyrykonkari Zep's Avatar

  Liittynyt
  12/2015
  Sijainti
  United Federation Of Planets
  Viestit
  357
  Kaveri laittoi tilaukseen. Kuulemma oli heti shipattu,

   
   
 4. #4
  No voi perse VaporL kertoi että 16-18 pv vasta tulee varastoon. Sieltä siis kaverilla tilaus vetämässä.

   
   
 5. #5
  Tämä tötterö on loistanut revikoissa aika huolella. Kiinnostaisi poimia arsenaaliin. Saa vinkata jos huomaa tämän ilmaantuneen jonkun kotimaisen kivijalan valikoimiin.

   
   
 6. #6
  Höyrykone esu's Avatar

  Liittynyt
  01/2016
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  1,030
  Lainaus Alkuperäinen postaaja JarmooZ Näytä viesti
  Tämä tötterö on loistanut revikoissa aika huolella. Kiinnostaisi poimia arsenaaliin. Saa vinkata jos huomaa tämän ilmaantuneen jonkun kotimaisen kivijalan valikoimiin.
  Finnvapella ilmeisesti: http://www.e-savuke.com/vb/laitteet/...tml#post742964
  Kaikki epäoniistuu jotenkin.

   
   
 7. #7
  Höyrypää UNDERBERG's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  epsoo
  Viestit
  463
  fastechilla 28$ MAP koodilla.
  Laitteet | GLV SuperMini | Ea Mod | buzz Pro | Kayfun 3.1 | Kayfun 2.1
  Hakusessa | Laadukas mekaaninen akkuputki pohjanapilla. Saa tarjota
  RIP | Buzz Pro # 542 | Kayfun V3 x 2 | Caravela #136

   
   
 8. #8
  Lainaus Alkuperäinen postaaja UNDERBERG Näytä viesti
  fastechilla 28$ MAP koodilla.
  Pre- orderissa vielä näemmä.

   
   
 9. #9
  Jahas. Mistäs tätä lähettäis purkamaan. Tässä nyt koeajanut laitosta. Maku on ihan jees. Ei kayfunin ja skylinen yms luokkaa mut ihan kiitettävä kuitenkin. Wickkaa mainiosti. Ja koko ja muotokieli hivelee silmää. Miinuksina vois sanoa et alkuun kaikki liikkuvat osat oli helvetin tiukassa. Toi chimneyn kiinnitysruuvi ei meinannu aueta millään. Ainakin toi työkalu on aika pieni ja hentoinen ni ei iso koura meinannu saada siitä kunnon otetta. Samoten toi täyttökorkki on jostain syystä tehty hiukan kaposemmaks ku koko tankki ja siit ei kans meinaa saada kunnon otetta ku noi pykälät on aika olemattomat. Mut kyl sen jotenkuten kiinni ja auki saa. Driptip on hyvin suuhun istuva. Laitoin heti alkuun kokeiluks claptonsetupin mikä vakiintunu käytössä monissa vastaavissa laitoksissa. Isoimmallla reiällä tuntuu toimivan ihan hyvin. Ehk siihen käyttöön sais olla viel yks hitusen isompi reikä eli tosi mtl tuntuis olevan. Seuraavan setupin laittelen sit ihan suoralla kantturalla. Sitten tiedoksi kaikille jotka eivät ole kuulleet viel. Vapeteamin streamissa oli pbusardo yms vieraana ja ne keskusteli et tää on aika herkkä myöskin pissailemaan. Ilmeisen tarkka on vanun määrästä et sitä kannattaa laittaa niin reilusti ku uskaltaa. Myöskin toi alex-vai-mikä-selie käyttää vissiin aika paksuja nesteitä et eritoten veltommilla mehuilla voi ilmetä ongelmia vuotelujen kanssa. Itsellä näytti ainakin osuneen vanutus nappiin ku ei viel oo kusassu (fingers crossed). Djlsbvapes ratkaisi tän ihan puhtaasti täyttämällä alakautta. Kaipaisi siis joko nesteensyötön säätöä taikka samanlaista topcap rakennetta ku kayfunis koska tässäkin se paine muodostaa sen onkelman. Mut pienin reikä on sikakiree ja en näkis ite ainakaan posket lommolla itteeni siitä imemässä Mut kaikesta huolimatta ihan positiivinen kokemus toistaiseksi itselle. Arvosanaksi ensituntumasta 4/5. Saattaa viel parantuu jatkossa. Mut suosittelen ainakin testaamaan.

   
   
 10. #10
  Kävin keskustassa asioidessani samalla hakemassa Berserkerin Finnvapelta kun ei saaneet kiinasta tankkia liikeelle laisinkaan (kaveri siis tilasi ja näin kertoi ) Tein töissä hätäisen setupin mukana tulleesta clapton - coilista ja pumpulinpalasta jonka sain kaupanpäälle.
  Ilmat on sopivat, pienin reikä tuntuu äkkiseltään oikein mukavalta. Maku tuntuu olevan ok, katsotaan sitä tarkemmin kun pari päivää saanut höyryttyä ja tutulla setupilla suorasta langasta ja mujista. Mutta ihan hyvin tehty ja suht kompakti kampe, wickaa hyvin, ilmansäätö hyvä ja asetus pysyy, tippi äkkiseltään erittäin hyvä ja istuu tukevasti tankissa mikä on aina plussaa. Osat oli kyllä tosi kireässä kuten withered sanoi kun purin pesua varten.

   
   
 11. #11
  Höyrykone heimo's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Suomenniemi
  Viestit
  3,853
  Just kattelin vaping bikerin arvostelun ko.kikottimesta, heräs kyllä mielenkiinto kokeilla.... Kai se on hommattava tämä perseErkki

   
   
 12. #12
  Höyrykone MM81's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Vantaa, Ruskeasanta
  Viestit
  1,035
  Vannoutuneena MTL-höyryttelijänä tätä on tullut vilkuiltua jo tovi ja tänään kipasin 2 kpl Finnvapen stadin liikkeestä. (huh, melkoinen kulttuurishokki se kompassitaso tällaiselle Vantaan maalaistollolle).

  Heti kotiin päästyäni isommat tankit + chimneyt samantien kiinni ja setupit dekille. Käytössä se sama 1,5 ohmin valmiscoili-setuppi jota käytän myös Sirenissä, Kaiffarissa ja muissa rakenneltavissa. Näitä valmiscoileja on reilu 2000 kpl kaapissa... Ensi-imut Slak + Capellan vanilija -nesteellä ja heti alkuun tuntuu todella runsas maku sekä tiukka imuvastus. Imusäätö on täysin auki ja se on jopa itselleni ehdottomasti tiukin imuvastus jota edes voi käyttää. Pienemmät reijät on jo sitten melko extremeä. Tankki tuntuu laadukkaalta ja mukana tulevat tipitkin sopii omaan makuun. Setuppi on helppo rakentaa ja vanua menee pituuden puolesta puolet vähemmän kuin Sirenissä. Ylätäyttökin toimii kivasti ja yläcäppi myös aukeaa helposti käsin.

  Todella hyvä saada markkinoille tällaisia tuotteita kun nykyinen hypetys on mennyt enemmän siihen 0,0003 ohmin setuppeihin ja astmapiipun imuvastuksiin.

  Tästä tuli itselle uusi päivittäiskäyttöön tuleva tankki ja syrjayttää Digiflavorin Sirenin ainakin hetkeksi.


  Athena, Yihi, Kanger, Aspire, Smok, Joyetech, Eleaf, ProVape, UD, House of Liquid, ePipemods, John Smith's.

   
   
 13. #13
  Mites eroaa esim. Kaiffarin vitosesta? Osaatko sanoa? Eli onnistuu sellainen tosi rajoitettu dtl-imuttelu isoimmalla aukolla? Vai onko se oikeasti tosi tiukka mtl?

   
   
 14. #14
  Höyrykone MM81's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Vantaa, Ruskeasanta
  Viestit
  1,035
  En tiedä kovin hyvin tuosta DTL-imuttelusta tai edes rajoitetusta sellaisesta, mutta kyllä tämä erittäin tiukka on. Digiflavor Siren ei ole pienimmälläkään säädöllä niin tiukka kuin tämä on isoimmalla. MTL onnistuu itselläni kolmella suurimalla asetuksella mutta kaksi pienempää menee jo sitten turhan tiukaksi. KF5 on MTL-kuristettuna melko samanlainen kuin tämä isoimmalla säädollä.
  Athena, Yihi, Kanger, Aspire, Smok, Joyetech, Eleaf, ProVape, UD, House of Liquid, ePipemods, John Smith's.

   
   
 15. #15
  Ei pelaa hirveen hyvin dtl käytös ees isoimmalla. Ihan poskareita silki pitää vedellä. Kf5 on huomattavasti väljempi.

  Päivitystä aiempaan viel. Arvio pysyy aika samana kun aiemmin. Ei nyt varsinaisia vuotoja ole tullut mut jos ei heti täytön jälkeen muutamaa imua ota ja paineita laske ni hiukan alkaa kurlaamaan. Vaikkakin vanua on itellä aika runsaasti ettei uskalla kovin kiivasta tahtia imeskellä. Mut silti aika paljon tää tuntuu olevan nyt kourassa et hyvähän tää on. Claptonit on hiukan överit kyl tähän.

   
   
 16. #16
  Lainaus Alkuperäinen postaaja muti88 Näytä viesti
  Mites eroaa esim. Kaiffarin vitosesta? Osaatko sanoa? Eli onnistuu sellainen tosi rajoitettu dtl-imuttelu isoimmalla aukolla? Vai onko se oikeasti tosi tiukka mtl?
  Minulla on KF5- klooni (Sxk mini) ja kyllä berserker isoimmalla säädöllä on huomattavasti tiukempi kuin tuo pienimällä asetuksella.

   
   
 17. #17
  Okei, tänks. Eli ei ole minua varten. Kf5:n toisiksi isoin on pienin mitä hyväksyn.

   
   
 18. #18
  Bersekeristä huomioita parin tankillisen jälkeen:

  Driptippi ilmeisesti ei ole 510? Luulin että on mutta ainakin ne pari tippiä joita kokeilin ovat aivan liian löysiä tuohon, vastaavasti tuon oma tippi ei mahdu menemään esim Sireniin.

  Kurlailee satunaisesti, olen vilkaissut dekkiä niin käy ilmeisesti niin että pumpulien toinen pää nousee sieltä montustaan ja samalla livahtaa nestettä dekille. Vissiin vaan enemmän pumpulia laitettava kokeeksi. Tiukka imu on varmaan mikä tuota aiheuttaa, samaa tekee esim Merlin mini mutta vähän lievempänä.

  Maku on miedompi ja muutenkin erilainen mihin tottunut vaikkapa Sirenissä. Vain RY4D:tä vedetty mutta tällä se makuero on yllättävänkin suuri.

  Valitusta siis mutta ei kaduta hankinta lainkaan, paljon tässä on hyvää varsinkin smooth imuvastus. Edelleen Siren taitaa pysyä parhaana tankkina omaan makuun.

   
   
 19. #19
  Viikon verran tätä harvakseltaan testaillut, enkä suuremmin moitittavaa löydä. Näpsäkän näköinen, laadukkaan oloinen ja makua löytyy sopivasti. Imuvastuksen saa säädettyä oikeasti tiukaksi, jos sellaista kaipailee.

  Täytön jälkeen satunnaisesti hieman kurlailee, alakautta täytettäessä ongelmaa ei ilmene. Kerran olen saanut kuseksimaan, syynä oli liian lyhyeksi leikatut pumpulit.

  Käyttöön jäisi, jos MTL olisi vielä mun juttu.
  "Not a bad life really"

   
   
 20. #20
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  4,071
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Pottula Näytä viesti
  Viikon verran tätä harvakseltaan testaillut, enkä suuremmin moitittavaa löydä. Näpsäkän näköinen, laadukkaan oloinen ja makua löytyy sopivasti. Imuvastuksen saa säädettyä oikeasti tiukaksi, jos sellaista kaipailee.

  Täytön jälkeen satunnaisesti hieman kurlailee, alakautta täytettäessä ongelmaa ei ilmene. Kerran olen saanut kuseksimaan, syynä oli liian lyhyeksi leikatut pumpulit.

  Käyttöön jäisi, jos MTL olisi vielä mun juttu.
  Eiköhän toi aika helposti kaupaksi mene jos ei miellytä.
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

   
   
Sivu 1 / 8 12345 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •