Microsoft on tiukentanut sähköpostiosoitteidensa (Hotmail, Live, Outlook jne.) sisäänrakennettua spämmiestoa. Jostain syystä myös e-Savuke.com:n ip-osoite on päätynyt estolistalle. Tarkastuksessamme sivustolta ei löytynyt estoon johtavia ongelmia. Olemme jo pyytäneet Microsoftilta eston uudelleenarviointia mutta ratkaisussa saattaa kestää.

Foorumin käyttäjiä tämä hankaloittaa lähinnä siinä tilanteessa kun rekisteröitynä on Microsoft-sähköpostiosoite ja salasana pääsee unohtumaan. Salasanan palautus-sähköposti ei siis tällä hetkellä tule perille em. sähköpostiosoitteisiin.

Jos haluat ennaltaehkäistä tilanteen syntymisen niin vaihda foorumin sähköpostiosoitteeksi joku muu kuin Microsoftin tarjoama osoite.

Jos ongelma on jo päässyt syntymään niin sähköpostiosoitteen vaihto käy näin:
- Lähetä sähköpostia osoitteeseen ongelmat (ät) e-savuke.com
- Varmista että lähetät sähköpostin samasta sähköpostiosoitteesta kuin mikä foorumille on tällä hetkellä rekisteröity (tällä estetään väärinkäytökset)
- Kerro ongelmasi ja ilmoita uusi (EI-Microsoft) sähköpostiosoite jonka haluat foorumille rekisteröitävän
- Saat salasanan nollausohjeet uuteen, ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen

Myös muut sähköpostin lähetystä foorumilta ulospäin vaativat toiminnot eivät välttämättä toimi. Toivomme että tilanteeseen saadaan pian pysyvä ratkaisu uudelleenarvioinnilla.

Päivitys (24.4.): Saimme Microsoftilta tiedon että esto on poistettu virheellisenä. Saattaa kestää useamman vuorokauden kunnes estolistat päivittyvät.