Tulokset 1 - 18 / 18

Aihe: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

 1. #1
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Läyliäinen
  Viestit
  179

  EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Noniin - hankin e-smokesta ego-c Twistin ja olen ollut laitteeseen todella tyytyväinen, paitsi nyt tuli vastoinkäymisiä, työpaikallani huomasin, että piti taas tyytyä analogisiin, koska tankki oli ihan tyhjä, ihmettelin miten näin, koska mielestäni tässä on isompi tankki, kuin 510-T;ssä ja sekin on riittänyt paaaaljon pidemmällä, tämä ikäänkuin tyhjeni jo alkumetreillä..

  Kyseessä siis Ego-C Twist, jossa samat tankit kuin Ego-T;ssä ( tyyppi A )

  Kotona sitten täytin tankin ja otin höyryt ja menin ottamaan pikku päiväunet, päiväunien jälkeen huomasin uuden sähkötupakkani melkolailla kirjaimellisesti uivan e-nesteessä, purkasin koko roskan palasiksi ja pesin sen (akun pyyhin useaan kertaan kostealla, muut juoksutin veden alla ja käytin vähän saippuaakin) ja ihmettelin, että onko tässä tankit kertakäyttö kamaa vai sainko sen jo rikki.

  Paketissa oli pieni pussi, jossa oli silikonisia huulisuojia ja jonkinlaisia korkkeja.. Jonkinlaisia korkkeja?
  Manuaali käteen ja.. Just, vika oli taas käyttäjässä, tuo pieni korkkihan kuuluisi tankin päähän laittaa ennen kuin tuikataan atomisaattoriin, voi *prkl*..

  No joo, katsellaan kunhan laite on kunnolla kuivanut..

  ---

  Nyt joka tapauksessa tulin siihen tulokseen, että.. Nuo 2 pohjaproppua ei riitä mihinkään, tilasin emännällekin "osina" samanlaisen vehkeen (osina, kun kaiken pitää olla pinkkiä..) ja sillehän ei tuu tollasia proppuja nyt ollenkaan, ja munkin paketissa oli tarvikkeet 2;een sähkötupakkaan ja mulla on vain 2 proppua.. Mistä näitä proppuja saa lisää? Olen noita kauppoja selaillut ja löytänyt noita huulisuojia, tankkeja silinikooni korkein, coneja, atomisaattoreita jos jonkin tyyppisiä, kauluksia, jne.. Mutta en proppuja.. :/

  ---

  EDIT:

  Ei - ei se proppu tulekaan tuohon, apua.. Mitä teen väärin???

   
   
 2. #2
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227

  Vs: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Kuulostaa siltä että imet turhan lujaa tuota värkkiä ja tankkiin muodostuu valtava alipaine.


  Se silikonikorkki on vaihtoehtona niille muovisille tankeissa valmiina oleville korkeille, joten voisit kokeilla seuraavaa:
  1. Vaihda muovikorkki silikonikorkkiin
  2. Tee silikonikorkkiin pieni reikä isomman reiän viereen esimerkiksi hakaneulalla.


  Tuo ylimäärinen reikä silikonikorkissa auttaa korvausilman menemistä tankkiin, eikä valtavaa alipainetta pääse syntymään.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari Jarno's Avatar

  Liittynyt
  06/2012
  Sijainti
  Espoon Erityistalousalue
  Viestit
  373

  Vs: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Ne muovikorkit on tosiaan ihan toivottomia. Nesteet saattaa yks kaks vuotaa pihalle, vaikka tankki olis toiminu hyvin pidemmän aikaa. Kuten itsekin huomasit (ja kauppiaskin tuossa totesi) ratkaisu on ne SILIKONIkorkit. En nyt löytänyt nopealla etsimiselä niitä irtotavarana suomalaisista kaupoista, mutta ainakin Puff mainostaa irtotankkiensa olevan varustettu "pehmeällä korkilla", eli luultavasti juuri silikonisia. Eli tuosta muutama tankki ensihätään tilaukseen:
  http://www.puff.fi/egoc-nestepatruun...got-p-889.html

  Pidemmän päälle sitten ulkomailta läjä korkkeja. Joko Irlannista:
  http://e-cigshop.eu/silicone-caps-fo...o-C-cartridges
  tai sitten ihan Kiinasta asti:
  http://www.heaven-gifts.com/product-389.html

  Varmaan muitakin löytyy.

  EDIT: Ai ei korkin vaihto auttanut Siinä tapauksessa kokeile toista atomisaattoripäätä. Jos vaikka vika olisi siinä.

  Ja jos homma ei lähde sitten millään toimimaan vaihda suosiolla kartoihin tai jos et vanujen kanssa halua karto/tankki-yhdistelmään tai clearoihin.

   
   
 4. #4
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Vaihtoehtoisesti iMistin tankki, jossa se silikoonirinkula. Epäilen tuon tulvinnan johtuvan siitä, että höyrystellessä tankki pääsee liikahtamaan ja syntyy paineistus, joka lyö nestettä ulos.
  KGO & Twist

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Läyliäinen
  Viestit
  179

  EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Mulla tuli mieleen että olisikohan vika ollut lopulta käyttäjässä, olikohan tankki ihan pohjassa, paita on ihan litkussa ja vatsa hieman kipeä - varmaan tullut litkua hieman nieltyä :/

  No katsotaan josko tänään olisi parempi päivä sähkötupakoinnin kannalta..

   
   
 6. #6
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Läyliäinen
  Viestit
  179

  EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Ahaa.. Sitä silikoni korkkia siis voi käyttää sittenkin? Pitääpä kokeilla, en uskaltanut repiä sitä muovikorkkia väkivalloin kun tuntuu olevan tosi tiukassa ja pelkäsin rikkovani tankin kun ajattelin, ettei se olekaan itrotettavissa kovemmallakaan voiman käytöllä, täytyy tänään kokeilla illalla kun pääsen töistä uudelleen tuota silikoni korkkia..

  Kuivailin palikat illalla hiusten kuivaimella ja vuotoa ei enää esiintynyt ja nyt on puteli töissä mukana varmuuden varoiksi-- toivottavasti oli vain alkukankeutta, on meinaan muuten tosi hyvä peli mielestäni..

  Vuosi sitten ostin 510t;n ja homma ei oikein lähtenyt käyntiin- nyt uusi yritys ja tällä vehkeellä on usein niin että jos välillä polttaa tai joutuu polttamaan tupakan niin olo, on ollut, että h*lv*ttiin tämä roska, mä haluan sähkötupakkia

  Tankki ja karto yhdistelmäkin on tulossa mutta luulen vähän, että tää tankki sopisi mulla töihin parhaiten, kun on ajoittain vähän fyysistä homma ja siro text markin kokoinen pötkylä kulkisi kivammin matkassa kuin isompi pönttö. Puffilta tulee sellanen 510 miniDCT ja sille yksi vastuksisia kartoja.. Mites muuten niiden kanssa, kun niissähän ei ole sitä laippaa lainkaan..?

   
   
 7. #7
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Läyliäinen
  Viestit
  179

  EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Tilasin heaven giftistä vähän sitä sun tätä- mm. 20kpl noita proppuja..

  -----

  Niin, en saanut vielä vastausta koskien noita DCT-tankkeja ja kartomisaattoreita..

  Minullahan ei siis ole mitään lavatubea tai provaria, mutta halusin jotain parempaa, joten.. Päädyin hankkimaan Ego-C Twistin..
  Kyseisen laitteen säädettävät voltithan eivät oikein pelaa kaksi vastuksisen kartomisaattorin/atomisaattorin kanssa vaan rajoitin tulee vastaan, kuitenkin luin, että ns. halvemmaksi laitteeksi kyseessä olisi lyömätön yhdistelmä, kun siihen laittaisi DCC-tankin kartomisaattorilla, no jotta säädettävistä volteista saisi kaiken irti; pitäisi siis kartomisaattorin olla yksi lankainen/vastuksinen..

  Valitsin DCC-tankiksi tämän: (siis tuo pienempi, oikeanpuoleinen pitäisi olla valitsemani tankki..)

  http://www.puff.fi/510x-minidcttankk...5mm-p-952.html

  Syitä oli muutamia:
  • edullinen hinta
  • pieni tankin koko: olen kohtuullisen tuore höyryttelijä, joten ei vedetä pullollista litkua kerralla tankkiin, sehän voi olla vaikka kuinkakin pahaa..
  • tykkäsin ulkoasusta, näkee sitten kun se on saapunut, että vieläkö se näyttää silloinkin hyvältä
  • lähdetään näillä liikkeelle, jos foorumilta lukemani pitää paikkansa niin tilataan sitten vaikka isompia, ehkä jopa kiuas (kartomisaattori ja säiliö koko samoja)


  No joo, kartomisaattoreiksi otin näitä:

  http://www.puff.fi/boge-510-30ohm-st...kpl-p-806.html

  Ja ostin myös arcticin carto puncherin, kun nämähän pitää rei'ittää.. Mutta näissä ei tosiaan ole sitä laippaa, mikä oli se minun kysymykseni, eli tuleeko tästä yhtään mitään tai ainakaan mitä olin suunnitellut..
  Ostin myös sellaisen kauluksen, että tulee tukevampi ja asiallisemman näköinen tuosta virityksestä, toivottavasti oli oikeanlainen kaulus, näkee sitten, kun saapuu..

  Ko. kartomisaattorit muuten valitsin, koska:
  • SR kartomisaattori - kestää paremmin VV vehkeitä
  • yksi vastuksinen, VV ominaisuus paremmin käytettävissä


  EDIT: Lisätty kuvat

   
   
 8. #8
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Läyliäinen
  Viestit
  179

  EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Taas se tankki on vuotanut, akku on ihan e-nesteessä, koitin irrottaa tankin korkin, jos se silikooninen olisi parempi mutta ei se käsin tunnu lähtevän.. Uskaltaako siihen tarttua pihdeillä vai millaista työvälinettä tähän suositellaan vai onko markkinoilla Ego-C tankkeja joiden korkki onkin kiinteää irtoamatonta mallia?

   
   
 9. #9
  Höyrypää DS3Finland's Avatar

  Liittynyt
  04/2012
  Sijainti
  Vantaa/tuusula
  Viestit
  760

  Vs: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Jotain teet kyllä nyt väärin... Ota vaikka kuva tosta toimintavalmiiksi saatetusta yksilöstäsi, niin ruvetaan purkamaan. Ei noi kuitenkaan tolleen voi vuotaa jos kaikki menee niin kuin on tarkoitettukkin.
  Sähköllä 2012->2017, sikareilla 2017->2019, sähköllä taas jatketaan.

   
   
 10. #10
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Läyliäinen
  Viestit
  179

  EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Tässä olisi kuva..
  Liitetyt kuvat Liitetyt kuvat

   
   
 11. #11
  Höyrykonkari Jarno's Avatar

  Liittynyt
  06/2012
  Sijainti
  Espoon Erityistalousalue
  Viestit
  373

  Vs: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Jake1981 Näytä viesti
  Uskaltaako siihen tarttua pihdeillä
  Juu, pihdeillä vaan. Tai hampailla, jos on pihdit hukassa. Kyllähän se korkki ajan myötä kärsii, jos sitä siitä otellaan irti voimaa käyttäen, mutta halpojahan noi tankit/korkit on, joten taloudellinen tappio on vähäinen. Ja kun nyt vaan tarkotuksena vaihtaa muovikorkki silikoniseen, se korki tuskin ehtii siinä yhden irrotuksen aikana kärsiä.

   
   
 12. #12

  Vs: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Haarukalla korkin reijästä vääntää nii napsahtaa korkki auki. Itellä ei koskaan vuotanu tankki, silikonikorkeilla tuli vaan dryhittejä, ei saanu ato tarpeeks nestettä.

  Suosittelen siirtymään clearoihin, ovat paljon toimintavarmempia ja niitä saa herkullisissa väreissä

   
   
 13. #13
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Läyliäinen
  Viestit
  179

  Vs: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Sain korkin auki, kiitos vinkeistä, pikku ristipää ruuvarilla kampesin sen irti.. En nyt kuitenkaan tutkinut sitä asiaa sen kummemmin, koska pikku dct-tankki saapui.. Mutta, kun otin atomisaattorin säiliöineen hilppeineen irti, huomasin aton Conen alaosan tuntuvan liisterimäiseltä eli vaikuttaisi siltä, että atomisaattorin läpi valuu kohti akkua ja vuoto olisi Conen ja akun välissä, yleensä tuo on rinta taskussa suukappale ylöspäin, eli valuu kokoajan alaspäin kohti akkua..

  Sitten toiseen aiheeseen, tää DCT-tankki on maailman paras keksintö (tähän asti) - makunesteet ei ole oikeastaan maistuneet sinnepäinkään miltä on pitänyt, ehkä ulos henkäistävässä jälkihöyryssä on ollut aavistus tuoksua sen suuntaan, kuin olisi tarkoitus-- ennen, kuin ruuvasin DCT-tankin kiinni, jumankauta, tämä velhon purkkapalloille maistuva litkuhan maistuu ihan siltä, kuin automaatista olisi purkkapallon suuhunsa juuri laittanut, jää suuhun vielä maku pitkäksi aikaakin..

  Mutta edelleen olisi ilmassa jo pari kertaa aiemmin esittämäni kysymys normi kartoista..?

   
   
 14. #14
  Höyrypää

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  573

  Vs: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  jos tarkoitat tuota laipattomuutta niin se ei ole mikään ongelma...cone estää tankin liukumisen alaspäin ja vaikkapa "ming" muotoiltu driptip päähän niin se estää tankin liukumisen ylöspäin...

   
   
 15. #15
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Läyliäinen
  Viestit
  179

  Vs: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Ainakaan mukana tullut driptippi joka muuten on ihan mahtava, ei estä tankin nousua ylöspäin, muutamankin kerran on tullut tarkistettua tankin kiinnitystä..

   
   
 16. #16
  Höyrypää

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  573

  Vs: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Jake1981 Näytä viesti
  Ainakaan mukana tullut driptippi joka muuten on ihan mahtava, ei estä tankin nousua ylöspäin, muutamankin kerran on tullut tarkistettua tankin kiinnitystä..
  tarkoitinkin tuon tyylisiä..
  http://www.puff.fi/drip-tip-510-ming...kpl-p-845.html

   
   
 17. #17
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Läyliäinen
  Viestit
  179

  Vs: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Lainaus Alkuperäinen postaaja aerodekki Näytä viesti
  jahas, pitänee pistää harkintaan/tilaukseen seuraavan tilauksen yhteydessä..

   
   
 18. #18
  Höyrykone Ignorant's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Mikkeli
  Viestit
  1,238

  Vs: EGO-C ja tankin pohjaproppu / vuotava tankki

  Omassa ego-c:ssä vuotaa jatkuvasti conen ja basen välistä. Pieni helmi kiiltelee koko ajan reunassa. Akkuun asti ole vielä kertaakaan päässyt.
  Epäilyksen alla että olen tehnyt liian ison reiän silikonikorkkiin ja siitä sitten valuu aton läpi pihalle.

  Silti paloi eilen atosta imulanka poikki. Illalla ihmettelin jatkuvaa palaneen makua ja nyt aamulla laitteet osiksi, huuhtelu ja pienellä ruuvarilla ato osiksi. Langan jämät tuli piikin mukana ulos.
  Kuivattelua ja uusi ato kehiin, mutta vuoto jatkuu.
  | DIY Box mods | #008 Diablo | Igo-L | RSST | EVOD |


   
   
Keskustelu eGo / eGo-T / eGo-C

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •