Tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: Vaporshark Switchbox DNA75 (ja RX myös)

 1. #1
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Rovaniemi
  Viestit
  42

  Vaporshark Switchbox DNA75 (ja RX myös)

  Tuli tilattua Topvapelta otsikonmukainen laite. Maailmalla olisi ollut myös RX versiota eli Wismecin piirillä varustettuna sama laite vähän halvemmalla mutta päädyin DNA sitten kuitenkin.

  https://www.youtube.com/watch?v=cpRQXqXkrik

  https://www.youtube.com/watch?v=TVyuYVXDM00

  Tuossa pari esittelyä, tähän ketjuun voi lisätä omia mielipiteitä ko laitteesta

   
   
 2. #2
  Ihan asiallinen kapine, itsellä oli hetken käytössä. En juuri miinuksia keksinyt, muuta kuin että säätönapit helisi minimaalisesti. HCigar VT75 Nano istuu vaan omaan kouraan niin paljon paremmin, ettei Switch juuri käyttöä nähnyt.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  10/2014
  Sijainti
  St.Michel
  Viestit
  112
  Sopii meikäläisen isoon kouraan mukavasti. Napit on kivat, vaikka helisevätkin. Niin ne on tosin tehneet muutkin Sharkit, ainakin mulla. Parasta tässä on tuo 2A lataus. Pystyn lataamaan laitetta työpöydällä livakasti, niin ei tarttee töihin raahata repulista akkuja mukaan. Liittimeen tuntuu kiertyvän kaiken pituiset aton liittimet mallikkaasti.

  Pinnoite on sysipaska. Ei paljon auta kolhia, irtoaa jopa kynnellä rapsuttaessa. Eivät ole oppineen tekemään näihin kestävää pintaa vieläkään. Toinen negatiivinen on tuo akkukansi. Sen sovitukset eivät ole oikein onnistuneet.

   
   
 4. #4
  Mulla on ollut useampi Vaporsharkin modi, ja ainut missä itellä pysyi pinta hyvänä, oli ekan generaation dna30, siis se lipoakkuinen. Se oli maalattu jollain ihan tavallisella mustalla maalilla ja myöskin pysyi siinä. Switchbox oli vain kotikäytössä, joten siitä ei mistään pinnoite lähtenyt, mutta esim. kesäkuusta eiliseen päivään ollut uudemman generaation dna30 omasi myös tuollaisen kumipinnoitteen, joka irtoili skinistä huolimatta sieltä täältä. Uskallan väittää ja vannoa että tuon merkin modeja mulle ei tule enää, jos eivät kerran ole ottaneet opikseen.

   
   
 5. #5
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  45
  Itsellä ollut switcbox päivittäisessä käytössä 2kk eikä ole hirveästi tullut säälittyä niin sanotusti ja ei kyllä mitään moitittavaa laitteessa. Ei jäljen jälkeä missään, pinnoite kestänyt todella hyvin. Napit jämäkät alusta asti. Saa nähä jatkuuko..

   
   
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •