Näytä äänestyksen tulokset: Aloittelijan ensimmäiseksi e-Savukkeeksi sopii parhaiten?

Äänestäneet
108. Sinä et voi antaa ääntä tässä äänestyksessä
 • DSE-108

  0 0%
 • DSE-801

  0 0%
 • DSE-901

  8 7.41%
 • Joye510

  14 12.96%
 • KR808D-1

  3 2.78%
 • M40X

  0 0%
 • RN4081

  0 0%
 • Screwdriver

  1 0.93%
 • Stick

  1 0.93%
 • Tornado / eGo

  62 57.41%
 • Jokin kertakäyttöinen malli

  0 0%
 • 3.7V modi isolla akulla

  5 4.63%
 • >3.7V modi isolla akulla

  8 7.41%
 • Passthrough-malli

  6 5.56%
Tulokset 1 - 10 / 10

Aihe: Mitä suosittelisit aloittelijalle ensimmäiseksi laitteeksi?

 1. #1

  Mitä suosittelisit aloittelijalle ensimmäiseksi laitteeksi?

  Tästä on keskusteltu ennenkin mutta selvitetään nyt lopullisesti mikä on paras valinta ensimmäiseksi sähkötupakaksi "harrastusta" aloittavalle. Mikä laite on siis riittävän helppokäyttöinen ja varmatoiminen mutta silti riittävän tehokas osoittamaan tuotteen teho? Onko ulkonäöllä tai hinnalla väliä? Valitsin listaan vain helposti saatavilla olevia ja yleisesti hyväksi todettuja malleja mutta jotain jäi varmasti puuttumaan, lisätään jos on tarvetta. Automaatti ja manuaalimalleja ei ole eroteltu, kerro vaikka viestissä kumpaa suosittelisit jos kyseisestä mallista on molemmat versiot.

  Ei ole varmaan mikään salaisuus että itse suosittelen useimmiten manuaalista Joye510:ä aloittelijalle mutta onko tämä tosiaan paras valinta joka tilanteessa?

   
   
 2. #2

  Vs: Mitä suosittelisit aloittelijalle ensimmäiseksi laitteeksi?

  eGo/Tornado sen takia kun se yhdistää 510 threadiä ja kovaa akkukestoa mikä häritsi minua alussa suunatomasti että 3kpl 510 standart Titan akkuja sai koko aja sirkuloida ja latailla.

   
   
 3. #3

  Vs: Mitä suosittelisit aloittelijalle ensimmäiseksi laitteeksi?

  Itselläni oli joko erittäin huonoa onnea tai sitten en vain osaa -pohjaisia ongelmia perus 510:n kanssa. Tilailin laitteen tuossa kesän alkupuolella ja molemmat atomisoijat olivat parissa kuukaudessa paskana, aivan yllättäen ilman varoitusta tai hiipumista. Akkukesto on myöskin ehdottoman surkea, minkä lisäksi suuosa tunnosti sulavan atomisoijan sisään, ellei sitä leikannut lyhyemmäksi.

  Toisaalta aloitin sauhuttelun DSE801:llä, enkä ollut / ole siihenkään aivan täysin tyytyväinen. Parhaimmillaan laitteesta saa ihan hyvät sauhut, mutta tuntuu olevan enemmän sääntö kuin poikkeus, että laite menee jatkuvasti jotenkin tukkoon tai ei höyrystä kunnolla (puhdistuksellakaan ei aina saavuta ainakaan kovin pitkäkestoisia tuloksia). Lisäksi 3/5 bestecigistä tilaamaani atomisoijaa pamahtivat lähes samanaikaisesti (kestivät kylläkin yli puoli vuotta), yksi sinnittelee vielä heikosti, joskin höyryt ovat niin huonot ettei oikein tule enää käytettyä. HG:n atomisoijat ovat vaihtelevasti hajonneet ensimmäiseen kuivapolttoon tai muuten vain menettäneet tehoa ensimmäisen puhdistuksen jälkeen, oli se sitten vesi-, alkoholi- tai kuivapolttopuhdistus.

  Nyt on tilauksessa Libertystä Little Gem -modi. Optimistina laitoin äänestykseenkin ainokaisen raksin 3.7v -modeille Jos tämä ei toimi, niin sitten varmaankin jää koko homma. Toivottavasti se ei tarkoita normitupakoinnin alkua.

   
   
 4. #4
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  11/2009
  Viestit
  9

  Vs: Mitä suosittelisit aloittelijalle ensimmäiseksi laitteeksi?

  Tornadoa ja Egoa voin huoletta suositella vaikka en omistakkaan.. olen molempia kokeillut ja 510 atomisoijaahan ne käyttävät, mutta hintansa puolesta ei välttämättä kannata niillä kuitenkaan aloittaa. 510 starter kit on mielestäni paras aloittelijalle, sopiva hinta ja atomisoijat (hyvät yksilöt) ovat todella hyviä. Itse aloitin 901 vehkeillä ja niiden atomisoijiin en ole ollut niin tyytyväinen kuin 510 atomisoijiin. Neuvoisin siis aloittamaan halvemmilla seteillä ja etsimään ensin itseä miellyttävä atomisoija, pitäen mielessä että ainakin 901 ja 510 malleissa huonoja yksilöitä löytyy riittämiin joten homma ei ihan helppoa alkuun välttämättä ole. Siitä voi sitten siirtyä isomman akun malleihin hyväksi todetulla atomisoijalla. Tosin Tornadoon/Egoon löytyy myös isompia atomisoijia, niistä ei ole kattavampaa kokemusta, mutta hyvää olen kuullut.

   
   
 5. #5

  Vs: Mitä suosittelisit aloittelijalle ensimmäiseksi laitteeksi?

  edit: siirsin Mikä sähkötupakka aloittelijalle? ketjuun

   
   
 6. #6

  Vs: Mitä suosittelisit aloittelijalle ensimmäiseksi laitteeksi?

  egon akku ja boge. niillä saa ihmiset käännytettyä.

   
   
 7. #7
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  779

  Vs: Mitä suosittelisit aloittelijalle ensimmäiseksi laitteeksi?


  Helpoin startteri aloittelijoille omasta mielestäni olisi tämä nykyinen Ego-C malli. Itse aloitin Ego-T B:llä ja siitä on hyvin menty eteenpäin.

  Jos tuosta CE4+ clearosta vielä tulisi joku startteri egon akulla niin siinä olisi tosi vaivaton startteri.

   
   
 8. #8

  Vs: Mitä suosittelisit aloittelijalle ensimmäiseksi laitteeksi?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja lavatube Näytä viesti
  egon akku ja boge. niillä saa ihmiset käännytettyä.
  Tämä yhdistelmä sai minutkin kääntymään Ja on muuten hemmetin hyvä yhdistelmä
  Putket: Poldiac, Gus G22 18500, Vamo, Smok telescope
  Atot: Somnium, Did & Kayfun Mini 2.1 ES & Terminator(oddy mikä lie)
  Tulossa : Caravela &

   
   
 9. #9
  Höyrähtänyt cheich's Avatar

  Liittynyt
  02/2014
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  16
  Twist + miniprotank/evod.

  tarpeeksi simppelit vehkeet. Ei mene sormi suuhun.

   
   
 10. #10
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Pakko heittää kanssa evod ja perus ego akulla, jos usb ladattavia (PT) vielä saa niin sellainen. Hiukka fiilis että ego säädettävät tuo enemmän haittaa kuin hyötyä.

  Pitäisi olla paketti missä 2kpl PT ego akkua, 2kpl evod, 10 vaihtopäätä. Usb piuha. Ja nestettä päälle.

  Seuraava listalla iclear 16 ja mvp minimalli (vtr vastaava mutta mvp tyylisesti sisäänrakennettu akku ja usb lataus). Koska tätä ei vielä / koskaan myynnissä niin ensimmäinen vaihtoehto odotellessa.

  Vivi nova on kyllä kanssa mainittava, ego kierteinen ja ego akku. Helpompi täyttö top capin kautta. Ja halpa kuin talon viini. Voi ostaa 3 novaa ja ego akkua sekä pussillisen vaihtopäitä. Höyryt ei vie pilviin mutta tarviiko lopetusaikeissa viedä. Rahat ennemmin nestemakuihin ja useampi nova.

   
   
Keskustelu Laitteet

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •