Tulokset 1 - 6 / 6

Aihe: Wotofo sapor rta

 1. #1

  Wotofo sapor rta

  Risut ja ruusut kyseisestä kapistuksesta?

   
   
 2. #2
  Pikaisesti katsomalla samaa ongelmaa kuin Serpentissä. Eli wanhat tekniikat. Muistuttaa hyvin paljon Griffiniä.

   
   
 3. #3
  Höyrykone Tomassino's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Spoon river County
  Viestit
  3,074
  Lainaus Alkuperäinen postaaja muti88 Näytä viesti
  Pikaisesti katsomalla samaa ongelmaa kuin Serpentissä. Eli wanhat tekniikat. Muistuttaa hyvin paljon Griffiniä.
  Jos voisit tarkentaa mitä ongelmia sinä näet serpentissä? En ole ite löytänyt.
  Viimeksi muokannut Tomassino; 18.10.16 kello 22:57.
  "don Tomassino - tekee tarjouksia, joista ei voi kieltäytyä."

  Höyryaakkoset: höyryttelijän sanakirja
  Höyryttelypäiväkirja

   
   
 4. #4
  Minä en näe siinä ongelmia, siinä on ongelmia tai oikeastaan typeriä suunnittelu"virheitä".

  - Saatanan pitkä juicen controllin säätö, helpommallakin pääsisi. Verrattuna vaikkapa Merliniin tai Griffiniin.
  - deckki on nyt perseestä (coilien asettelusta aina wikkimatskun tökkimiseen saakka), sitä ei tarvitse perustella enempää.
  - ilmansäätö ihan liian herkkä, eli pyörii itsekseen.
  - täyttöreikien sijainti siihen pyörivään kielekkeeseen, vähän väliä jää vituilleen, menee osittain tuohon jc:n vikoihin. Itseasiassa koko täyttö homma on suhteellisen hanurista. Joko se ylin cäppi jumittaa tai sitten täytön yhteydessä siihen kertyy vähän nestettä ympärille, joka on erittäin vaikea pyyhkiä ja se neste kerää luonnollisesti kaiken pölyn yms tauhkan.
  - Drip tipin kolo liian matala, läheskään kaikki ns. vakiotipit eivät siihen käy (vika saattaa olla myös tipeissäni, mutta muihin laitteisiin sopivat).

  Ja sitten tietysti valmistuksen quality control, toinen versio jonka ostin oli susi, eli jc ei kiertynyt pohjaan asti.

  Jos nyt vielä jatkaa, niin griffinin rinkula-toteutuskin on täysin paska. Sama homma kuin näköjään tuossa. No näiden kanssa voi oppia elämään ja palstalla välittyy pitkälti samat viestit kuin Ripiltä, joka vitun laite on "sick as tits".

  Kehitys on noissakin kulkenut jo niin helvetisti eteenpäin että tietyistä ratkaisuista olisi jo aika luopua. Wotofo on muutenkin kulkenut vähän jälkijunassa, dripperit olivat toki helvetin hyviä silloin joskus ja eivät nuo uudetkaan ihan paskoja ole, mutta itselläkin on laitearsenaalia kertynyt parille hyllylle, niin tietää vähän mitkä ratkaisut ovat hyviä ja mitkä eivät. Jokaisen ongelman kanssa voi oppia elämään (todistuksena Toyotan myyntiluvut) ja voi uskotella itselleen että tuote on hyvä, mutta markkinoilta löytyy helposti paljon pienemmillä ongelmilla olevia laitteita samaan hintaan.

  Serpenttiin saa wikkaavan setupin tehtyä, mutta vaatii huomattavasti enemmän työtä kuin monessa muussa. Myös nesteensyötön totetustavasta johtuvan tenniskyynärpään kanssa voi oppia elämään.

  Jos sinkkucoilia ajelen tankilla, niin tämän hetkinen vaihtoehto on RTA-luokassa Merlin, tulevaisuuden vaihtoehtona saattaa olla Smokin tfv-8 kun se uusi rba-pää tulee. Dualcoililla Smokin tfv-8, Mage tai Tornado. RDTA-luokassa sitten avocado 24 hallitsee itsellä sinkkuna, dualilla en noita ole ajanut enää vähään aikaan. Drippereistä Wotofon Trolli, Lushi ja Sapori ovat hyviä, velo-deckillä olevat uudet ovat luultavasti vielä mukavempia käyttää. Freakshowissa kertyy nestettä ennenpitkää ilmanottoon, josta itse en tykkää itse lainkaan. Bottom airflowien ongelma, osassa enemmän (magma) ja osassa vähemmän.

  *ugh* olen puhunut

   
   
 5. #5
  Höyrykone Tomassino's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Spoon river County
  Viestit
  3,074
  Menköön tällä kertaa tollainen heppoisempikin perustelu.

  Vedän alkuperäisellä tipillä, nesteensäädön kun saa kohdalleen, ei siihen tartte enää koskea, wickaus ja setupin teko ei aiheuttanut ongelmia ja yläpää rullaa moitteettomasti. Kai mulla on sitten se tiistaikappale ja jotenkin en koe noita suunnitteluratkaisuja ongelmallisiksi. Pitääpä silti kokeilla merliniä kun vastaan kävelee.
  "don Tomassino - tekee tarjouksia, joista ei voi kieltäytyä."

  Höyryaakkoset: höyryttelijän sanakirja
  Höyryttelypäiväkirja

   
   
 6. #6
  Nesteensäädön itse lyön kiinni tankkauksen ajaksi ja sitten taas auki (laite tottakai ylösalaisin). Ja tuossa on oikeasti kova kiertäminen, verrattuna vaikkapa merlinen 0.25 kierrosta että on kiinni ja toiset 0.25 kierrosta samaan suuntaan että on taas auki. Magessa pieni ongelma on taas että JC:ta ei löydy ja ellei pumpulointia ole tehty huolella, se lykkii helposti nesteet pihalle täytön jälkeen. Se tornadon/limitlessin/yms täyttöaukko on hyvä, kuten myös Tfv-8:n sarana. Nämä minimoi sen ylipaineen mahdollisen syntymisen, jolloin nesteensäätöä ei tarvita. Ehkä itsestä on tullut jo liian mukavuudenhaluinen, kun ei kartoja tarvitse rautasahalla slotata eikä hopealangasta tehtyjä jalkoja käytetä RBA:ssa.

   
   
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •