OtsikkoEnsikertalaisen kokemuksia eGo Vision aloituspakkauksesta

Valmistaja: Smoktech ja Vision
Kotisivu:
Ostopaikka: Www.libertyflights.co.uk
Hinta ostohetkellä: 35.99 £ -10%
Malli: eGo Vision steel 650mAh kit
Kokonaispituus:
Paino:
Kytkimen tyyppi: Manuaalinen
Max. imaisu / Jäähtymisaika:
Akkujen kapasiteetti:
Pakkauksen sisältö: 2 akkua (ei lue itse akussa, mutta 650mAh teräsputkilo), kartomiseri (Vision v1), usb latauspiuha, kotelo, nestepullo (LF Original Winston, PG, 18mg, 5ml), ohjeet ( 1 A4 )
Takuu:
Yhteensopivia malleja:

Tavara oli kuten tilattu, siistissä kotelossa, akut valmiissa latingissa. Ei valittamista.

Hiukan jännitti kun ajattelin että menee sen 5 tuntia ensimmäiseen lataamiseen kuten ohjeessa mainittiin, mutta yllätyin iloisesti kun akku vilkkui jo minuutin sisällä ja latauspiuha näyttikin vihreää valoa.

Eikun sormet vapisten avaamaan mehupulloa ja kartomiserin täyttöön. Ensin imuke ruuvattava irti ja sitten varovaisesti litkut säiliöön. Jos ei ohjeessa olisi lukenut, en olisi tajunnut varoa keskiputkea truuttaillessani nestettä, mutta kaikki hyvin.

Litkun täyttö ja kartomiserin ruuvaus imuttimen takaisinruuvaamisen jälkeen oli yksinkertaista ja vaivatonta.

Muutaman minuutin odottelu, että varmasti imeytyy lankaan, ja eikun tulille.

No, ensin pitää laittaa akku päälle, viisi klikkausta ja ensihöyryt. Varmaan yleisin aloittelijan virhe on toi päällelaiton opettelu turhan imemisen jälkeen!

Hmm.. Kokemusta on vain huoltsika ja apteekkiversioista, näistä kalliista kertakäyttötikuista, tämä on kurkku- ja suutuntumalla saman veroinen, tosin ei yhtä ärhäkkä, johtunee varmaan nesteen laadusta.

Ilmeisen tehokas kun aamuhöyryt tuntuvat nousevan normisavuja hitaammin päähän, mutta kuitenkin tarpeeksi huomattavasti.

Toistaiseksi ihan tyytyväinen ostokseeni, akun kestosta ja ongelmista laitan päivitystä jatkossa.

Voin suositella ekaksi ostokseksi.

Edit: eihän tätä voi imuttaa samaan tapaan kuin analogeja. Ilmeisesti nikotiinin imeytyvä määrä one eri. 18mg on aika tuju ja saan pienen hedarin jos imuttelen liian tiuhaan. Mutta kun se nyt vaan on niin mukavaa...