Tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: E-neste/sähkötupakka säädökset

 1. #1
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  08/2010
  Viestit
  28

  E-neste/sähkötupakka säädökset

  Hei!
  Eli olen tässä itsekkin harkinnut ostavani jonkilaisen aloituskitin, varmaankin 510 tai vastaavan. Mutta nytten sitten kysyinkin sitä, että miten tulli ja muut viranomaiset suhtautuu nuihin nesteisiin yms. kun niitä tilaa? Ja suora lainaus tuolta osto-oppaasta: Ja muistutus vielä että nikotiinia sisältävien e-savuketuotteiden tilaaminen ulkomailta (myös ETA-alueelta) on kielletty. Ja toinen pätkä: Tästä syystä myös ulkomailta tilaaminen on kielletty. Jos Tulli onnistuu nikotiinilähetyksen nappaamaan niin lopputuloksena vastaanottajalle voi olla syyte lääkerikoksesta. . Itsehän siis toimin allalla josta kyllä lentää heti pois jos tulee joku lääkerikkomus.
  Kiitoksia ja pahoittelen jos tämä tulee jossai muissa aiheissa ilmi mutta viimeisimmät tätä koskeneet vastaukset olivat jo parin kk takaa joten haluan olla 110% varma asiasta.

  Edit: No heitetääs vielä sellanen kyssä tähän saman että auttaako noi ei-nikotiinia sisältävät aineet lopettamiseen?

   
   
 2. #2

  Vs: E-neste/sähkötupakka säädökset

  laitteen voit tilata mistä haluat laitetta tulli ei ota pois, kiinassa yleensä halvemmat hinnat kuin muualla maailmassa. yleensä aloitus paketeissa tulee mukana abaut 5kpl valmiiksi täytettyjä nikotiini patruunoita jotka tulli huomatessaan ottaa pois siis jos paketti jää tulliin mutta ei sielä ole kyllä rangaistuksia jaeltu, en ainakaan ole kuullut nikotiinivalmisteet ovat suomessa reseptivapaita lääkeaineita ei siis mitään resepti särkylääkkeitä jonka vuoksi tuskin tulee mitään lääkeaine rikkomus merkintöjä. nesteet kannattaa tilata eu alueelta koska eu:n sisäisen kaupankäynnin ja tavaran liikuttelun tulisi lain mukaan olla vapaata ja niistä on jo tullin kaipaamat verotulot maksettu.joten nesteiden tulliin jäämisen riski on huomattavasti pienempi, jostain täältä forumilta luin myös että kaveri oli saanut oulun tulliin jääneet eu:sta tilatut nesteet pois koska määrä oli ollut alle 3kk käyttöä vastaava määrä tuotu eu alueelta tilattu reseptivapaa lääkeaine. ja tietenkin tulliahan aina kiinnostaa enemmän varmaankin ne isommat ja painavammat paketit.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: E-neste/sähkötupakka säädökset

  Jos Valvira antaa lääkärin tehdä kännissä töitä kymmenen vuotta, niin on se kumma jos muutamasta milligrammasta nikotiinia ruvetaan napisemaan

  Valvira on hieno asia. Mitä varten se taas onkaan perustettu? Pientä katkeruutta on myös havaittavissa uutista neljäntenä kommentoineen kirjoituksessa

  http://www.aamulehti.fi/uutiset/kotimaa/187454.shtml

   
   
 4. #4
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  08/2010
  Viestit
  28

  Vs: E-neste/sähkötupakka säädökset

  http://www.theelectroniccigarette.co...2-product.html
  Tällänen tuli tilattua, liekkö sitten tuon arvoinen mutta sitten nähdään.

   
   
 5. #5

  Vs: E-neste/sähkötupakka säädökset

  no mites nää nikotiinittomat liemet sinne mun satsi ainaki jäi tulliin

   
   
Keskustelu Hankkiminen

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •