Tulokset 1 - 12 / 12

Aihe: Highbrow Vapor

 1. #1
  Höyrykonkari Tzar Ko's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  106

  Highbrow Vapor

  Muutama lyhyt arvostelu minulle uuden firman tuotoksista. House of Liquid luopui Halon nesteistä, mutta otti tilalle uuden valmistajan. Kun selvisi että uusi valmistaja on Highbrow Vapor, aloin kaivelemaan tietoa ympäri nettiä. Arvostelut olivat pääosin hyviä, muutamaa nestettä kehuttiin lähes kaikkialla. Pakkohan tätä on kokeilla. Ei muuta kuin tilausta vetämään. Ensimmäisenä päätin kokeilla kahta hedelmäistä nestettä, jotka olivat saaneet hyviä arvioita osakseen.


  Blackberry Limoncillo

  Valmistaja: Highbrow Vapor
  Kotisivu: www.highbrowvapor.com
  Hinta ostohetkellä: 17,95 € (30ml)
  Ostopaikka: http://www.houseofliquid.com/
  Nikotiinipitoisuus: 12 mg
  PG / VG: ?
  Pakkaus: Muovipullotippanokalla.
  Laitteisto: eGo Mega Dual Coil -cartomizer + eGo-akku / Woo 5V  Valmistajan Kuvaus:
  Our delightful blackberry E liquid is made from only choice world famous Oregonian blackberries. Great as an all day vape and also one of our favourite after dinner vapes, this delicious fruit flavour is smooth on inhale as well as exhale. Not too sweet and with a slightly citrusy after taste, you will steadfastly make this one of your everyday juices.

  Neste on väriltään hyvin tummaa, valoa vasten erottuu tumman purppuran sävy. Tuoksussa erottuu parhaiten sitruuna, itse en karhunvatukkaa siitä erottanut. Neste on hyvin juoksevaa, helposti imeytyvää. Sitten maistelemaan.

  Höyryn määrä on vähintäänkin riittävä. Jopa eGo-akulla saa aikaiseksi ihan kivan höyrypilven. Höyryssä on selvä tuoksu, mutta se ei jää pitkäksi aikaa ilmaan. Kurkkutuntuma on yllättävän vahva 12mg nesteeksi. Piti oikein tarkistaa, että oliko tullut vahingossa 18mg versio. Maussa dominoi sisään hengittäessä sitruuna, ulos hengittäessä ja jälkimaussa erottuu myös se karhunvatukka. Kyllähän tämä toimii. Ei ihan niin nappisuoritus kuin toivoin, mutta selvästi hyvän puolella.

  Maku on harvinaisen vahva. Egolla saa makua irti, mutta sitruuna peittää muita sävyjä alleen. Woon kanssa karhunvatukka on selvempi, mutta taitaa kuitenkin olla vähän liikaa tehoja. Jälkimakuun tulee jokin epämiellyttävä vivahde. Maku ei siis pala puhki tuollakaan, mutta hieman vähemmän riittäisi. Hyvä neste.


  Arvosana: 8 / 10
  Hinta/Laatu: 8/ 10
  Kurkkutuntuma: 8/10
  Höyryn määrä: 9/10


  ORANGE DE SANGRE

  Valmistaja: Highbrow Vapor
  Kotisivu: www.highbrowvapor.com
  Hinta ostohetkellä: 17,95 € (30ml)
  Ostopaikka: http://www.houseofliquid.com/
  Nikotiinipitoisuus: 12 mg
  PG / VG: ?
  Pakkaus: Muovipullotippanokalla.
  Laitteisto: eGo Mega Dual Coil -cartomizer + eGo-akku / Woo 5V  Valmistajan Kuvaus:
  A clean, crisp and slightly refreshing tangy twist on one of our favourite fruits. In our part of the world citrus is abundant. We have taken advantage of this bountiful harvest and created a unique and wonderful orange flavoured juice you will never find anywhere else.

  Foorumien perusteella taas yksi Jeesusneste. Neste on väriltään kuin laimennettua appesiinimehua. Tuoksu on kuin appelsiinimehua haistaisi, en varmaan edes erottaisi kumpi on kumpaa. Hyvin juoksevaa on tämäkin, imeytyy yhtä hyvin kuin edellinen.

  Höyryä tulee vähemmän kuin edellisestä, mutta hyvä pilvi tästäkin jää. Höyryssä tuoksuu hiukan se appelsiini, mutta ei ole häiritsevän vahva. Kurkkutuntumaa on taas kivasti, suussa kihelmöi jännästi samalla tavalla kuin appelsiinimehun juomisen jälkeen. Maku on todella autenttinen appelsiinin maku. Siis oikeasti. Hypetyksen perusteella odotin pettyväni edes hieman, mutta kun ei. On se vaan niin appelsimainen kuin olla voi, jälkimakua myöten. Kuin oikeaa appelsiinia söisi.

  Maku on tässkin vahva, riittävä eGollakin. Woon kanssa maku oikein hyökkää ja jälkimaku jää suuhun pitkäksi aikaa. Ainoa haittapuoli on että höyrystä tulee melkeinpä liian lämmintä. Minä pidän appelsiinimehustani kylmänä.

  Ensimmäinen hedelmäneste, joka on mielestäni juuri sitä mitä lupaa. Lähellä on ennenkin oltu, mutta nyt löytyi se huippusuoritus.


  Arvosana: 10 / 10
  Hinta/Laatu: 9/ 10
  Kurkkutuntuma: 8/10
  Höyryn määrä: 8/10


  Maistiaisena tuli myös minipullo Cinnamon Cookie -litkua. Tuoksun perusteella oikein lupaava sekin, vaikka kaikki aikaisemmat cinnamon -jutukkeet (VR Hot Cinnamon, FSUSA fireball) ovat olleet makuuni ihan liian vahvoja. Maistellaan myöhemmin.

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari -ih-'s Avatar

  Liittynyt
  06/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  360

  Vs: Highbrow Vapor

  ORANGE DE SANGRE -- Top3

  Ihan hullun pirteä ja hyvä neste, suosittelen jos appelsiinin maku hakusessa.

   
   
 3. #3
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  04/2012
  Sijainti
  USA
  Viestit
  26

  Vs: Highbrow Vapor

  Orange on kyllä melkoinen makuelämys! Kun antaa enemmän voltteja, maku todellakin hyökkää ja on melkein liiankin voimakas. Jos tykkää appelsiinista, tykkää varmasti tästäkin.

   
   
 4. #4

  Vs: Highbrow Vapor

  Minkätyyppinen appelsiini, onko yhtään makeutta? vai onko hapan appelsiini?

   
   
 5. #5

  Vs: Highbrow Vapor

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Vapor Näytä viesti
  Minkätyyppinen appelsiini, onko yhtään makeutta? vai onko hapan appelsiini?
  Vähän kirpeähkö appelsiini, ei ollenkaan hapan. Applesiinituoremehuhöyry.
  Jotenkin tämä ei mulla kuitenkaan toimi. Vaikka alku onkin lupaavaa, höyryttelyn jälkeen kurkkuun jää sellainen keinotekoinen mehukatti tiivisteen tunne.

  TABAC DE PERIQUE oli taas enemmän mun mieleen. Erikoinen makujen sekamelska. Paljon tuttuja vivahteita, mutta en oikein tiedä mitä tässä on.
  Hajusta tulee mieleen mänty/kuusi ja pihka. Maku on taas anista ja jonkun yrtin tai havun sekoitus.

  Oisko tämä nyt Carmolis yrttipastillia.

   
   
 6. #6

  Vs: Highbrow Vapor

  Tuli sitten postissa pari putelia Orange de Sangrea, toimii cartotankissa hienosti ja on namia,
  mutta DID:ssä muuttuu ihan grandin appelsiinicolan väriseksi

  EDIT:
  Oli kyllä viimeinen kerta näitä.. olkoot kuinka namia tahansa niin ihan turha tämmösiä litkuja edes tehdä
  Kun karto on tukossa päivän jälkeen ja DID:llä muuttuu tosiaan neste mustaksi ja pahan makuiseksi jo millin
  höyryttelyn jälkeen!

   
   
 7. #7
  Banned

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  3,227

  Vs: Highbrow Vapor

  Nää nesteet kyllä on ihmeellistä tavaraa. Karstottaa coilin n. päivässä siihen kuntoon, että sillä ei saa enää höyryn höyryä, eikä lähde edes kuivapolttamalla pois. Tankissa muuttuu ei niin miellyttävän väriseksi mömmöksi ja maku vaihtuu kamalaksi. Hyvää drippailemalla, mutta ainakin Phoenixiin saa coileja vaihtaa tämän nesteen kanssa päivittäin.

   
   
 8. #8
  Höyrykone jasso's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  kokkola
  Viestit
  13,802

  Vs: Highbrow Vapor

  toi appelsiini on heti ku kossu-tuoremehu mut höyryn muodossa
  mansikkalimu todella maukas mut se on sit tosiaan karto ja päivä
  höyryä 17.1.2012 alkaen.

   
   
 9. #9

  Vs: Highbrow Vapor

  Tota tabac de periqueta tilasin joku aika sitten. Oli sen verran tujakkaa, juuri jotain mauste-yrtti sekoitusta (ei mielestäni lähelläkään mitään tupakkamaista), että jäi tuulettumaan. Maistelin nyt vanhasta kartosta ja pahin makusekamelska oli tasoittunut, nyt on jopa ihan siedettävää. En kuitenkaan mitenkään erityisesti diggaa. Saa jäädä pahan päivän varalle koska makunystyröitä täysin tyydyttäviäkin nesteitä on

   
   
 10. #10

  Vs: Highbrow Vapor

  Onkos vielä joku tuota Orange de Sangrea tilaillut?
  Mieli tekis mutta onko tuo edelleen yhtä tukkivaa tavaraa..
  Mitenköhän tuonne valmistajalle kannattais vihjasta et maku hyvä käytös ei.

   
   
 11. #11
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  6
  Onkos kenelläkään kokemusta tuosta Cappuccino Diablosta? Edelleen smooth kahvimaku hakusessa.

   
   
 12. #12
  Höyrykone tripleA's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  1,612
  Pikku nestearviota Highbrow Vaporin litkuista näin pyhäillan ajantapoksi. Tuli tehtyä isompi tilaus suoraan jenkeistä viime joulukuussa. Pikadrippailujen jälkeen suurin osa nesteistä kuitenkin unohtui kaapin perukoille josta ne sattuivat viime viikolla taas löytymään.
  Testivehkeinä erinäiset edulliset 510 drippailuatot ja eRolli. Paremmin napanneet maut pääsivät tosin ihan eVodeihin tai sr-bogeihin saakka kunnon löylytykseen.
  Akkuina Lavoja, Vamoa, WOOta ja Twistiä. Erinäisillä volteilla haettu kiihkeästi sweet spotteja. Kaikki tuntuivat kestävän hyvin myös WOOn kiinanpulssisyleilyä joten ei kovin volttiherkkiä nesteitä.

  Highbrown erikoisuutena on edelleen että PG/VG sekoitusuhteen voi valita itse. Otin kaikki perusmixinä 80PG/20VG.

  Highbrowbacco Cigar, French Pipe, Tabac de Perique, Exotic Blend 12mg
  Highbrow Vapor - Highbrowbacco Flavors

  Lykkään nämä neljä makua heti tylysti samaan kastiin, koska jokaista leimaa todella voimakkaasti Highbrowbaccon äärimmäisen vahva, yrttimäinen tupakkapohja
  joka ei kyllä mielestäni ole tupakkaa ole nähnytkään. Makuaineilla näihin on saatu hivenen eroavaisuuksia, lähinnä French Pipessä on häivähdys erittäin hyvää
  liköörimäisyyttä, mutta tuo pohja tunkee silti voimakkaasti kaiken muun potentiaalisen maun alleen. Höyryn määrä peruskauraa 80/20-suhteelle.
  Väittäisin että jos tuo tupakkapohja jollekin sattuu uppoamaan niin nämä kaikki neljä menee alas ongelmitta. Itse tykkään jostain syystä enemmän, hmmm...tupakan makuisista tupakkapohjista. Vähän sellaista huijauksen tuntua jäi näistä suuhun. Ilmeisesti nesteiden kehittelijä ei ole koskaan itse tupakoinut???

  Maku: 5 / 10
  Kurkkutuntuma: 7/10
  Höyryn määrä: 7/10

  Highbrowbacco Menthol 12mg/18mg
  Highbrowbacco - Menthol

  Tässä on aivan sama tupakkapohja kuin edellisissä, mutta mentholia on lyöty niin railakkaasti joukkoon että hiukset nousee pystyyn ja +30-asteisessakin
  keittiössä juoksee kylmät väreet selkää pitkin. Kyseessä siis TODELLA voimakasmakuinen ja vahvasti potkiva neste. Ei kuitenkaan tule mitään suuvesi tai pepsodent-fiilistä ja höyryttely on erittäin, hmm, tyydyttävää. Tämä voisi olla mentholsavukkeista eroon yrittävälle mainio aloitusneste jos vain tuota tupakkapohjaa pystyy sietämään. Röökille tuskin tämän höyryttelyn jälkeen tekee enää mieli.

  Maku: 6 / 10
  Kurkkutuntuma: 9/10
  Höyryn määrä: 7/10

  Highbrowbacco RY4 12mg
  Highbrowbacco - RY4

  This one gets it right! Sama tupakkapohja siellä edelleen kummittelee mutta nyt kylkiäiseksi on saatu reilusti muutakin makua, lähinnä sellainen toffeen ja hyvän keksin lievä makeus lyömässä kättä päälle pohjamaun terävän kirpeyden kanssa. Useimmat muut RY4:t olleet liian makeita omaan suuhun mutta tätä meni 20ml että hujahti. Muitakin tupakkamakuja voisi kehittää tähän suuntaan...easy on that base, guys!

  Maku: 8 / 10
  Kurkkutuntuma: 8/10
  Höyryn määrä: 7/10

  Strawberry Lemonade 12mg
  Highbrow Vapor - Strawberry Lemonade

  Lukioenglannilla tämän pitäisi olla mansikkalimonaadia. Mukavan vaaleanpunainen neste, näyttää miehekkään latinolla tavalla ihkulta isossa kartotankissa.
  Maku yllättävän laimea ja vähän mitäänsanomaton. Missä se helvatan mansikka oikein on? Minä maistan tässä vain jotain kookosta tms. Ei huono maku ollenkaan mutta ei kyllä yhtään sitä mitä lupaa.

  Maku: 6 / 10
  Kurkkutuntuma: 6/10
  Höyryn määrä: 6/10

  Orange de Sangre 18mg
  Orange de Sangre

  Tämä neste sai minut tämän sampleritilauksen ylipäätään tekemään. Yksinkertaisesti helvetin maukas ja aidon makuinen appelsiinineste. Parhaimmillaan ehdottomasti lämpimänä eli reippaasti voltteja kehiin, ja bottom coil-clearoihin en tätä laittaisi jos haluaa maksimaalisen makuelämyksen. 5 volttia ja sr-boge on itselläni aika lähellä sweet spottia. On niin maukas että tässä olisi hyvä syy siirtyä meshvehkeisiin jos en valmiiksi jo tietäisi etten osaa...
  Tankissa OdS muuttuu päivässä kahdessa huomattavasti tummemmaksi ja samalla makeutuu selvästi. En mene takuuseen onko tuo ihan terveellinen kemiallinen reaktio mutta jos tuntuu alkuun liian kirpeältä niin tuolla siitä ainakin pääsee eroon.
  Vakkarineste satunnaisia herkutteluhetkiä varten.

  Maku: 10 / 10
  Kurkkutuntuma: 8/10
  Höyryn määrä: 7/10

  Chocolate 18mg
  Highbrow Vapor Chocolate

  Lisätään tämä vielä tänne kuriositeettina vaikka muistikuvat on hiukan hatarat, johtuen siitä että otin tätä 10 ml pullon joka kesti aikanaan vajaat kaksi päivää. Tätä ei siis ole maisteltavana enää tätä kirjoittaessa.
  Lisää ei ole tullut tilattua koska toisin kuin Orangea, tätä pirulaista ei saa euroopasta mistään ja jenkkitilaukset on keskittyneet sittemmin muihin firmoihin. Todella hyvä, hiukan kahvimainen ja ennen kaikkea sopivan mieto suklaamaku kyseessä. Ei liian makea tai vahva. Kurkkutuntuma oli 18 mg nesteeksi aika vaisu, mistä syystä osin jäi hommaamatta lisää.

  Maku: 9 / 10
  Kurkkutuntuma: 5/10
  Höyryn määrä: ei muistikuvaa

  Orange de Sangre, Menthol ja RY4 näistä pääsivät pidemmäksi aikaa bogeihin+tankkeihin. Kartot kestivät noin reilun viikon verran ja 6-8 pikkutankillista ilman ongelmia. Jonkinlaista kehitystä siis suodattamisessa on ilmeisesti tapahtunut. Aika paljon sai vielä vuosi sitten lukea että nämä olisivat olleet kohtuuttomia kartontappajia.

  Johtopäätös: Sangre on taas lopussa joten lisätilausta laitettava vetämään kohtapuoliin. Tupakkamaut jätetään kyllä suosiolla kokeilematta ja testeripullojen osalta tilaus keskittynee enemmän hedelmä- , kahvi- ja herkkuosastoon.
  Näitä ei euroopasta taida tällä hetkellä saada kuin e-smokeirelandilta, ja sieltäkin vain muutamia satunnaisia makuja, ja vain 30 ml pulloissa joita nyt ei ainakaan uusien makujen kohdalla uskalla ostaa. Joku eurovendori voisi kyllä ottaa nuo 10 ml:t valikoimiinsa.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •