Tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: Aloitteleva höyryttelijä, ensikokemuksia (Joyetech Ego-C)

 1. #1

  Aloitteleva höyryttelijä, ensikokemuksia (Joyetech Ego-C)

  Tervehdys kaikille!

  Täällä kirjoittelee noin seitsemän vuotta säännöllisesti tupakoinut nuori mies. Tupakkia on kulunut ajansaatossa muutamasta tupakista askiin päivässä. Olen erityisen mieltynyt Menthol-savukkeisiin ja suurimman osan ajasta onkin mennyt Chesterfieldin ja L&M:n vihreää. Suurimman osan ajasta polttelu on ollut ns. iltasavuja. Koen unensaannin huomattavasti helpommaksi poltettuani muutaman tupakan juuri ennen nukkumaanmenoa. Sänkyyn on turha mennä jos ei ole saanut savuja..

  Olen jo pidemmän aikaa seuraillut keskustelua sivustolla ja imenyt tietoa sähkösavukkeista kaikista mahdollisista lähteistä. Noin kolme viikkoa sitten uskaltauduin kaikista "terveydelle haitallinen" uutisista huolimatta tilaamaan kyseisen laitteen. Päädyin Joyetechin Ego-C malliin. Tilasin laitteen suomalaisesta verkkokaupasta "Elektrosavu". Valitsin aloituspakkauksen, joka sisälsi Kaksi täydellistä sähkösavuketta, laturin, 5 atomisaattorin höyrystysosaa, 5 tankkia, kaksi silikonista tankin "kortsua" ja kaksi silikonista tankin "yläosaa". Otin pakettiin vielä järeämmät 1000mAh akut. Hintaa tuolle kertyi 71€ + 4€ (1000mAh akut) - 3,75€ (alennuskoodi: esavuke) = 71,25€. Toimitus oli ilmainen. Tilaus lähti 28.05.2012 ja jo 31.05.2012 paketti oli noudettavissa SmartPost automaatista. Kaupan päälle oli pakettiin laitettu vielä yksi LR atomisaattori.

  Nesteiden osalta päädyin tekemään tilauksen eCig Wizardista. Tilaukseen lähtivät seuraavat nesteet:

  555 Tobacco - Wizards Mix - 10ml - 16mg - 3,98£
  Menthol - Wizards Mix - 10ml - 16mg - 3,98£
  Minnesota Menthol - Vermillion River - 10ml - 15mg - 4,50£
  Kentucky Applewood - Vermillion River - 10ml - 24mg - 4,50£.

  Toimituskulut 0,98£. Alennuskoodilla esavuke alennusta 1,70£. Hintaa nesteille kertyi siis yhteensä reilut 20€.

  Tilaus lähti matkaan samaisena päivänä 28.05.2012 ja 04.05.2012 paketti oli postilaatikossa. Paketissa oli kaikki mitä pitikin, muttei mitään ylimääräistä.

  Ensivaikutelmat höyryttelystä oli heikohkot. Maku oli lähinnä karmaiseva. Ensimmäiset illat menivät siten, että ennen nukkumaanmenoa tuntui pakolliselta polttaa muutama analoginen ja näin myös tein. Kuitenkin jo parin päivän jälkeen alkoi sähkötupakkaan tottua ja nyt olen ollut pian kaksi viikkoa kokonaan ilman analogista. Unensaannin koen ehkä hieman hankalammaksi kuin ennen, mutta apua sähkötupakka tuo ilman muuta verrattuna siihen että menisi nukkumaan suoriltaan. Päivällä ilmaantuvaan tupakanhimoon sähkötupakka auttaa loistavasti! Välillä on tehnyt mieli oikeaa tupakkia, mutta kun on parit höyryt imaissut, on himo ollut tiessään.

  Nyt kun on pari viikkoa tullut höyryteltyä, on ehdottomaksi nestesuosikiksi noussut Wizards Mixin Menthol -neste. Myös Kentucky Applewood on maultaan hyvä, mutta taitaa olla liian korkea nikotiinipitoisuus minulle. Päissään tuota kyllä höyryttelee mielellään! 555 Tobacco oli aluksi todella erikoisen makuinen, mutta nyt kun ajattelee, niin kyllä tuo normaalin tupakan makua muistuttaa. Minnesota Mentholiin en kunnolla ole ehtinyt vielä tutustua.

  Ainoa ongelma mitä tähän mennessä on tullut vastaan on nesteen vuotaminen tankin ja atomisaattorin kuoren väliin. Vuoto tapahtuu mitä ilmeisimmin kohdasta, jossa tankki liittyy atomisaattorin höyrystysosaan. Kokeneemmilta höyryttelijöiltä kysyisin siis, että onko tuolle jotain tehtävissä? Missä asennossa sähkösavuketta kannattaisi säilyttää?

  Saa vapaasti kommentoida ja kysellä mikäli jotain tulee mieleen! Hyvää juhannusta kaikille!

  -TurunenJT

   
   
 2. #2
  Höyrykone Hellraiser's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Blashyrkh
  Viestit
  3,336

  Vs: Aloitteleva höyryttelijä, ensikokemuksia (Joyetech Ego-C)

  Morjesta vaan sinnekin ja tervetuloa höyrystelyn maailmaan. Nuista eGo-c: n ongelmista..

  http://www.e-savuke.com/forum/index.php?board=27.0

  Nuista kun jaksat kahlata läpi niin pitäisi kattavasti tietoa löytyä..

  ..jotta ei tulis turhia ketjuja..

  http://www.e-savuke.com/forum/index.php?topic=1666.0

  http://www.e-savuke.com/forum/index.php?topic=498.0

  Täällä on aika hyvin kertynyt ego-c tietoutta ja jos lisää tulee niin pistä tänne ylös

  http://www.e-savuke.com/forum/index.php?topic=1302.0


  joskus kokeilin tukeutunutta ego-t:ä höyryttää vähän niinkuin akkupuoli ylöspäin jotta atomisaattorista kuluisi liiat nesteet pois..niin sehän kusi koko tankki suuhun..egon luonnollinen höyryttelyasento lon kyllä sama kuin tupakassa jolloin nestettä pääsee virtaamaan tasaisesti imulangan kautta atolle.
  ”...kädet eivät kutsu meitä, vaan halu...”

   
   
 3. #3
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  7

  Vs: Aloitteleva höyryttelijä, ensikokemuksia (Joyetech Ego-C)

  Itsekin lopulta rohkaistuin tilaamaan tuon samaisen paketin eli Joyetechin eGo-C mallisen aloitussetin niillä samaisilla 1000mAh akuilla + lisäksi vielä yksi paketti nestesäiliöitä tarttui tilaukseen mukaan... Nesteetkin tilailin tuolta eCig Wizardilta kuten keskustelun aloittajakin... Ehkäpä nyt saisi kesän mökkisauhuttelua vähän terveellisempään suuntaan ja muutenkin tietysti tuota tupakointia... Hyviä kokemuksia olen ainakin kuullut ja nähnyt kavereilla... Harmi että noita nikotiinillisia nesteitä ei voi Suomesta ostella... Valtio menettää siinä taas verorahoja kuten nuuskankin kanssa jo pitkään... Aina ei voi ymmärtää tätä touhua...

  Kiitos tekstistäsi... Sen avulla löysin tuon Turkulaisen liikkeen mistä olit sinäkin tilaillut aloituspakkauksesi... Tuolla e-savuke.com :in listalla sitä ei tainnu olla lainkaan...

   
   
 4. #4
  Tervehdys tänne pitkästä aikaa!

  Eipä ole tullut otettua yhtään savua kessusta sitten höyryttelyn aloittamisen. Hyvin onnistunut omalla kohdalla tupakoinnin lopettaminen esavukkeen avulla. Täytyy kirjoitella joku päivä enempi matkan varrella kertyneistä kokemuksista!

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  02/2013
  Viestit
  310
  Ego-c on ja tulee olemaankin vara/krapula -vapena, känninvarma vehje ja noihin ongelmiin on tosiaan jo fixit olemassa

  Sitäpaitsi mielestäni makukin on parempi siinä kuin kartomisaattorissa. Ongelmana koen vain pienen nestetankin mutta kai siihenkin voisi reiän tehdä ja sitten ruiskulla täyttää suoraan, varsinkin jos käyttää vg-runsaita nesteitä niin ei pitäisi edes vuotaa.

  Harmi aloittelijoiden puolesta ettei taida olla valmiina passthrough aku(i)lla olevia kittejä, en ole kyllä varma mutta en ole törmännyt ainakaan.

   
   
Keskustelu Aloittelijoiden esittelyt ja kysymykset

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •