Tulokset 1 - 11 / 11

Aihe: Notch coil

 1. #1

  Notch coil

  Onko porukalla jo kokemuksia tuosta, varsinkin RBA-vehkeissä? Puffilasta saisi kymppi-päkin, miettinyt nyt et täytyykö koittaa. Kestääkö kuivapolttoja vai onko smägmäsenä heti entinen

   
   
 2. #2
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  4,071
  Se vähä mitä olen koittanut, niin toimii kyllä varsin hyvin. Lämpösäädöllä. Wateilla ajaessa pyrkii puskemaan kärähtäneen makua herkästi. Mulla ei noita "aitoja" Joye/Wismec notcheja ole, vaan Fasttechiltä hommattuja vastaavia. Ainoa vika noissa on nuo ohuen ohuet NR-langat mitkä saattaa katketa helposti, eikä muutenkaan hirveästi kestä puljaamista. Ristiriitaiset fiilikset, toimiessaan toimivat hyvin ja huonosti toimiessaan palanutta puskee.
  Yks kiva ominaisuus näissä on se että nämä lämpenevät heti. Ei tarvi mitään esilämmittelyä drippereissäkään. Sitten taas toisaalta nämä ovat melko suuria eivätkä mahdu mihin tahansa atoon. Nää mun notchit on 5mm sisähalkaisijaltaan ja n. 1cm pitkiä.
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  10/2014
  Sijainti
  St.Michel
  Viestit
  112
  Parastaikaa ajelen Avocado 24 notchcoililla. Nämä Puffilta hankittuja Tornadon coileja. Toimii ainakin Avocadossa sinkkuna. Tosin aika tarkka pumpulien määrästä ja asettelusta, kuten Avocadokin. Pumpulit mujia, jonka rakenteensa takia saa mukavasti tasaiseksi rullaksi. Aikamoinen jööti mujia coilin sisässä. Avocado wikkaa, kun kun ei tunge pumpulia wikkireikiin. Jättää siihen reikien päälle vaan.

  Niin ja wateilla mennään. Vähän kaipaisin lisää makua.

   
   
 4. #4
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  10/2014
  Sijainti
  St.Michel
  Viestit
  112
  Nyt sitten sain aikaiseksi laittaa Notch- coilin Toptank minin rba. Mahtui, mutta tarkkaan tuo piti asetalla. Tämä coilit siis 5mm halkaisijalla. Paronilla pumpuloin ja painoin vielä neulalla reijän pumpuleista läpi, jotta neste liikkuu varmasti.
  Neljän tankillisen kokemuksella tämä coili on parasta, mitä Subtankkien rballa minä olen koskaan saanut aikaiseksi. Maku on mielestäni erinomainen ja tuntuu wikkaavan, kuin unelma. Tankki tyhjenee kyllä nopsaan. Picolla ajellaan 200c@38w.
  Viimeksi muokannut heguli; 05.06.16 kello 16:19.

   
   
 5. #5
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591
  Ihan snadisti väärään osastoon menee (rebuildable) mutta tämmöisiä ostin testiin:  FastTechiltä: https://www.fasttech.com/products/4734001 ja hintaa huimat $7,19 5kpl paketilla.

  Ja siis lierossa käytettäväksi. Starrella kokeiltuna ei pahaa sanottavaa. Höyryä tulee heti kun tulitusnappia painaa, maltillisilla tehoilla (45W) ei kärähtäneen makua. Picolla 45W ja 180C eikä edes ehdi temp protectioniin saakka kun on keuhkot täynnä. Jos jotakin pitää negatiivista sanoa niin iStick 100W (ei TC) pitää hassua surinaa tulittaessa. Ja ei sovi ihan joka Atlantis-coil vehkeeseen johtuen noista nestereikien sijoituksesta.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 6. #6
  Höyrykonkari Krrk's Avatar

  Liittynyt
  09/2013
  Sijainti
  Lahti
  Viestit
  274
  Avocadossa FT:n notch coil, Maganuksessa FT:n notch ato.
  Soivia pelejä molemmat.
  Coileja otin molempia tyyppejä ja toisen taitaa hyvällä tuurilla saada väännettyä Serpenttiin jahka on coilin vaihdon aika.
  Jokin hyvä puoli siis noissa ohuissa langoissa.
  Veritakseen pystyyn myös tarkoitus kokeilla.
  Avocadolla oppi aika äkkiä että coilin päät kannattaa tumpata reilusti piiloon wickillä, loppui siihen palaneen maku.
  Atolle saa antaa lämpöä reilusti niin rupeaa makuakin löytymään.
  Tilaan kyllä ehdottomasti lisää.

   
   
 7. #7
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  10/2014
  Sijainti
  St.Michel
  Viestit
  112
  Tuli sitten rakennettua tuo Notch Supertankin coiliin. Paljoa yli 30w ei kärsi nostaa tehoa. Lämpösäädöllä ei jaksa toimia. Liian vähän sai mujia mahtumaan koilin kehälle. Tulipahan testattua tuokin.

   
   
 8. #8
  Notch-coilia testasin vähän aikaa Merlinissä, paskaksi totesin. Nyt Theoremissa on (mukana tullut) notch-coil ja lämmönsäädöllä käytän, 30ml imailtu että saa kuvaa toiminnasta. Ei vakuuta vielä tämäkään, lisäksi noita on saatana 10kpl tulossa.

   
   
 9. #9
  Höyrypää steamroller's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  helsinki
  Viestit
  608
  Joo. Pyllystä

   
   
 10. #10
  Höyryttelijä jim's Avatar

  Liittynyt
  08/2014
  Sijainti
  Vihti
  Viestit
  71
  Aattelin ensi viikolla käydä puffilasta näitä hakemassa. Kumpia kannattaa ottaa 3mm vai 5mm vai onko eroa ja kuis pitkiä nuo on?

   
   
 11. #11
  3mm, muuten tulee pumpuloinnin kanssa ongelmia. Tai riippuu vähän atosta, mutta kuitenkin. En kyllä näitä voi suositella, mutta jollekkin voi kuitenkin sopia. Pituudesta ei tarkempaa muistikuvaa, 8mm veikkaisin

   
   
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •