Tulokset 1 - 8 / 8

Aihe: GoldAron ADV Drops

 1. #1
  Höyrykone IcedForce's Avatar

  Liittynyt
  08/2012
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  2,196

  GoldAron ADV Drops

  Naamakirjan puolelta arvonnasta tuli suomalaisen GoldAronin ADV Drops -linjan Le Cake ja Melody maistiaiset, jotenka miksei niistä tänne vähän kirjoittelisi. Tällä hetkellä Melody on vielä tuloillaan, mutta Le Cakekiä saa jo TopVapelta, The House of Vaporsilta ja Vape-resepteiltä. Molempiin nesteisiin itse lisätty nikotiinia.

  Tällä kertaa testilaitteistona toimii H-Dripper 2x2mm 0.17 ohmin dual-coililla (0.5mm kanthal) iStick TC40W:n nokassa 40 watilla ja ADV testin laitteen osaa ajaa DC H-Atty 0.37 ohmisella dual-coililla (0.37mm kanthalin microcoilit) kahen rinnakkaisen akun fetti boksissa. Mutta pidemmittä puheitta suoraan asiaan.

  Le Cake

  Tuoksussa on paljon keksiä, jonka takaa löytyy vivahde sitruunaa. Ensi puraisut dripperillä, maussa todella paljon keksiä ja ripaus makeaa sitruunaa. Ehkä sitruunaa saisi olla hieman enemmänkin, mutta ei missään tapauksessa huono balanssi ja mieleen tulee todella voimakkaasti sitruunapiiras. ADV-testissä sen sijaan Le Cake todella loistaa. Todella lämpimien höyryjen saattelemana mielikuva sitruunapiiraasta voimistuu entisestään, mutta makua ei ole niin paljoa että siihen kyllästyisi (mikä tietysti on ADV käyttöön tarkoitetussa nesteessä todella tärkeää).

  Melody

  Melodyn tuoksusta tulee mieleen mango-pohjainen hedelmäsalaatti. Dripperillä makukin on tuoksun kaltainen, eli mangoa, joka sekoittuu moniin tunnistamattomiin hedelmiin.Sekä maku että tuoksu kumpikin ovat niin paljon makeaa hedelmää, että mango nyt vain itselle tulee ekana mieleen, mutta tarkemmin hedelmien erottelu on todella vaikeaa, mikä on todella loistavaa ADV-nesteelle, koska riippuen kuun ja tähtien asennoista mausta saattaa aina löytää eri hedelmän. ADV-testilaitteistolla taas tuntui, että jokin ei toiminut kunnolla, maku muuttui latteaksi ja kärsi paljon. Mutta tämä varmemmin johtuu H-Attyn lämmöstä kuin itse nesteestä, koska puhtaat hedelmä maut kärsivät aina jonkin verran kun niitä höyrytellään todella kuumina. Mutta kaiken kaikkiaan todella hyvä ADV-hedelmä neste.

  Molemmat nesteet ovat väriltään varsin värittömiä, eli karstoittuminen ei ainakaan helposti johdu sokerista tai väriaineista. Muuten testien aikana mitään karstoittumista en huomannut, mutta koska kyseessä oli maistiaiset mitään viikon testijaksoa en tehnyt. Molempien nesteiden maut ovat sopivan hennot, jottei mitään yliannostusta mausta pääse syntymään ja useamman päivän perättäinen höyryttely on mahdollista kyllästymättä nesteeseen, lisäksi varsinkin Melodyn jo mainittu hedelmäsalaattisuus lisää nesteen potenttiaalia ADV-nesteenä.

  kerätään tänne muitakin ajatuksia ja varmaan tekijä itsekkin tänne eksyy.

   
   
 2. #2
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  12/2015
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  8
  Iso paha setä Goldaron täältä varaa nätisti palan foorumia.

  Sana on vapaa, jatkakaa!

  ADV Drops by Goldaron

  Le Cake


  Tältä maulta hain sitruunaista juustokakkua. En kuitenkaan niin vahvaa makua, että se tukkisi makuaistin vaan sopivassa suhteessa, jotta sitä pystyy vetämään ADV:nä.
  Tällähetkellä itellä menny useampi desi. Tämä on näistä ehkä moniulotteisin neste, erimaut tulevat esiin erilaisista laitteista eri tehoilla. Sitruunan vuoksi kannattaa kokeilla vähän pienempää niksamäärää alkuun.

  Melody


  Monia kermaisia ja jälkkärinesteitä höyrytelleenä halusin jotain erilaista, raikasta, mutta ilman metholia tai kooladaa. Toinen puolisko sitten heittikin että haluaa nesteen jossa maistuu mango. Lopputulos on melonin ja mangon melodiaa höystettynä muilla hedelmillä.

  F.U.C

  Mustikkaa, marjoja, kermaa. Kannattaa antaa kypsyä.

  Bloody Rocks

  Mansikkaa, kiiviä ja paksu jogurtti.

  Ihan periaatteesta nesteissä ei ole väriaineita tai sukraloosia.
  Viimeksi muokannut Goldaron; 10.06.16 kello 10:42.

   
   
 3. #3
  Antaako 10% tarpeeksi makua?

   
   
 4. #4
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  12/2015
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  8
  Lainaus Alkuperäinen postaaja RemonttimiesSauhuttelija Näytä viesti
  Antaako 10% tarpeeksi makua?
  Voi olla että jää turhan vaisuksi, nää on muutenkin vähän miedompia kuin "voisi olla"

   
   
 5. #5
  Höyrykone Kynä's Avatar

  Liittynyt
  09/2015
  Sijainti
  Tuusula
  Viestit
  1,660
  Pikkulinnut lauloi että olisi tulossa uusi maku?!
  Koska myyntiin?

   
   
 6. #6
  Höyrykone Kynä's Avatar

  Liittynyt
  09/2015
  Sijainti
  Tuusula
  Viestit
  1,660
  Riittääkö näille ravistus vai tarviiko pidemmän kypsymisen jotta maku on olis parhaimmillaan?

   
   
 7. #7
  Höyrykone Kynä's Avatar

  Liittynyt
  09/2015
  Sijainti
  Tuusula
  Viestit
  1,660
  Kerran kukaan ei näytä vastausta tietävän, kypsymään viikoksi.

   
   
 8. #8
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  12/2015
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  8
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Kynä Näytä viesti
  Kerran kukaan ei näytä vastausta tietävän, kypsymään viikoksi.
  Viikko on ihan käypä, melody taas itsellä on se ravistus ja atoon. Krhm, vois taas herätä tän forkan kanssa.. Facebookista saa kyllä kiinni!

   
   
Keskustelu Täyttönesteet (e-Neste)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •