Lyhykäisesti kokemuksia GLV-2 nimisestä modista. Oma laite hankittu foorumin kautta käytettynä, joten en rupea "oikeaa" arvostelua vääntämään. Lyhyesti laitteesta, jos joku ei vielä masiinaa tunne: 510-kiinnistyksellä varustettu putkimodi, joka syö 2 ICR123-akkua. 5v laite, muttei kuitenkaan 5v-laite, tarkoittaen, että härveli säätää virtaa atolle tms. lyöden mataohmiselle jarrua sisäisen vastuksen (oliko 1ohm?) kautta. Eli kaikenlaiset palikat pitäisi toimia ilman pelkoa kärähtämisestä. Lisäksi erona muihin modeihin säädettävä aton kiinnitys, eli säätöruuvilla voidaan säätää kiinnitystä siten, että kaikki rojut istuu laitteessa tukevasti. Eräällä toisella foorumilla on kattavahko ketju aiheesta, käykää kurkkimassa...

Parin päivän käyttökokemuksella plussia ja miinuksia:

Plussat:
-Virran regulointi. Toimii. Höyryä piisaa atolla kuin atolla. HV-ato jää tosin vaisuksi....
-Ergonomia. Istuu käteen paremmin kuin mikään muu tähän asti kokeiltu vehje.
-Nappi. Siis loistava. Ja varmatoiminen. Juuri sopivan jäykkä.
-Aton kiinnitys. Säätö todellakin toimii, mutta....

Miinukset:
-Aton kiinnitys. DCA:n kanssa säätämistä enemmän kuin tarpeeksi. tuntuu, ettei saa kunnolla kontaktia. Kun saa kontaktin, niin 306LR antaa tolkuttomat höyryt.
-Akkukesto. Lyhyesti sanottuna ihan perseestä, ainakin verrattuna esim. Provariin. Raskaassa käytössä akut kestävät minulla 3-4 tuntia. Voi myös johtua käytetyistä/loppuunajetuista akuista.
-Liittimen sijoittelu. Itselleni tämä ei juurikaan ole haitta, mutta tankki-ihmiset tarvitsevat tankin alle adapterin. Nappi on sen verran lähellä liitintä.

Kaikenkaikkiaan toistaiseksi miellyttävin modi, jota olen käyttänyt. Lisätään juttua kun jotain lisättävää ilmenee...