Tulokset 1 - 4 / 4

Aihe: Tennessee Cured (18mg / Johnson Creek)

 1. #1

  Tennessee Cured (18mg / Johnson Creek)

  Tennessee Cured

  Valmistaja: Johnson Creek
  Kotisivu: http://www.johnsoncreeksmokejuice.com/
  Hinta ostohetkellä: 12.10€ (15ml)
  Ostopaikka: http://www.e-cigs.co.uk/
  Alennuskoodi: 5% alennus tästä linkistä!
  Nikotiinipitoisuus: 18mg (Medium)
  PG / VG: PG
  Pakkaus: Lasipullo + erillinen pipetti

  Tennessee Cured on yksi suosituimpia Johnson Creek makuja ja valmistajan mukaan tämä on heidän tunnus tupakkamakunsa. Odotukset ovat siis kovat.

  This rich and smokey flavor will charm you from the first puff with hints of burnt carmel and vanilla that combine with a smooth, mesquite vapor. Great for everyday and a staple for many, Tennessee Cured is a signature flavor that is truly like no other Smoke Juice.

  Neste tuoksuu oikeastaan täsmälleen samalta kuin kaksi muutakin kokeilemaani Johnson Creek e-nestettä eli French Vanilla ja Espresso. Itse en erota tuoksusta mitään tupakkamaista, ainoastaan miedon vanilliinimaisen aromin. Ei kovin lupaavaa siis. Neste on kirkasta ja perinteisen e-nesteen väristä eli vaalean kellertävää.

  Ensimmäisen henkosen jälkeen oli pakko vielä tarkistaa pullon etiketti. Höyry nimittäin myös maistuu lähes samalta kuin muut saman valmistajan nesteet. Ehkä maku ei ole aivan niin pehmeän maitomainen kuin French Vanillassa mutta tässä on ehdottomasti sama helposti tunnistettava vaniljainen perusmaku ja mukana on aavistus palaneen sokerin makua mutta ainakaan minä en löydä tästä mitään tupakkamaista. Todella outoa. Makeus tässä on samaa luokkaa eli melko runsasta.

  French Vanilla:ssa runsaan vaniljan ymmärtää ja Espresso-nesteessä kahvin pystyi jotenkuten seasta maistamaan mutta tässä en yksinkertaisesti maista mitään nesteen nimeen viittaavaa. Maku ei ole missään nimessa paha ja jos tätä myytäisiin Vanilja-nimellä niin ei olisi mitään hätää.

  Kurkkutuntuma on sentään kohtuullinen 18mg e-nesteelle. Höyryntuotto on riittävää, ei mitään erikoista kuitenkaan.

  Arvosana: 5 / 10


   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: Tennessee Cured (18mg / Johnson Creek)

  Todella outoa. Oletko sä ravistellut noita pulloja kunnolla ennen kuin olet testannut? Olen nimittäin huomannut, että monessa nesteessä tuo vaniljan maku on se viimeinen maku joka jää aina jäljelle kun neste alkaa muuten olemaan lopussa. Se on monella valmistajalla jonkinlainen perusnesteen ainesosa ja se maku maistuu sellaisissakin nesteissä joissa ei vaniljaa pitäisi olla ollenkaan. Esimerkiksi perus omena tai kirsikka, jotka ilmeisesti on dekangin makuja.

  Jos makuaineet on lisätty nesteeseen myöhemmin, niin saattavat valahtaa pullon pohjalle ilman sekoitusta. Tämä selittäisi maun samankaltaisuuden muihin saman firman tuotteisiin.

  Ja jos valistuneena höyrystelijänä tämän jo tiesitkin, niin silloin taitavat myydä samaa kuraa eri tiketeillä mikä taas pistää harmittamaan ja etsimään laatunesteitä joltain toiselta valmistajalta.

   
   
 3. #3

  Vs: Tennessee Cured (18mg / Johnson Creek)

  Kyllä se näissä JC nesteissä maistuu ihan eri tavalla kuin missään muussa e-nesteessä. Juuri muuta ei maista kuin sen vaniljan. En varsinaisesti pulloja ole ravistellut mutta pipetillä ole pöyhinyt pulloa. Kokeilen vielä kunnolla ravistella pulloa jos se auttaisi..

   
   
 4. #4
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: Tennessee Cured (18mg / Johnson Creek)

  Noissa maustamattomissa libertyltä tilatuissa nesteissäkin on 2.5% vaniliinia ja esim Jantyn cappucinnossa on vanilla extract mainittuna.

  Se taitaa olla laatunesteen määritelmä, että on mahdollisimman vähän eri ainesosia kun Enjuicen premium nesteissä on 4 ainesosaa ja Kiinalaiseen perusnesteeseen tehdyssä valuevape sarjassa ainesosia on pitkälti toistakymmentä. Arvaa kumpaa sarjaa tilailen vastaisuudessa?

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •