Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 34

Aihe: Aspire Plato

 1. #1

  Aspire Plato

  Aloitanpa uuden ketjun Aspiren uudesta boksi-/starter-modista ja saanko esitellä "Aspire Plato" Ensimmäinen aloittamani ketju, joten olkaapa helliä

  aspire-plato.jpg

  Speksit alkuun:

  Aspire Plato Starter Kit Features:

  • 50 Watts
  • Temperature Control
  • Compatible With All Plato Coils – 4.6ml E-Liquid Capacity (Sub Ohm/ Direct Lung Inhale)
  • Compatible With All Nautilus Coils – 5.6ml E-Liquid Capacity (Mouth-To-Lung)
  • Firmware Upgradeable
  • Replaceable 18650 Battery
  • Easy To Clean
  • Replaceable 510 Drip Tip
  • Passthrough Charging


  Myyntipakkaus sisältää:

  • Plato All-In-One
  • Micro USB Cable
  • BVC Coil Head
  • Sub Ohm Coil Head
  • Stainless Steel Drip Tip
  • Delrin Drip Tip
  • Aspire 2500mAh High Discharge 18650 Battery
  • Extra Seals & Rubber Stops
  • Atomizer Changing Key


  Kuvia:

  Saa 8 eri värissä:
  A_Plato.jpg
  Hyväksyy Nautiluksen atopäät mouth to lung-käyttöön, jolloin atoon ruuvataan jatkovarsi, "hormi":
  aspire-plato-mtl.jpg

  Sub ohm-/direct to lung-käyttöön uusi Cleito-pohjainen 0,4 ohmin ato pitkällä kiinteällä "hormilla":
  aspire-plato-sub-ohm-dtl.jpg

  Täyttö:
  aspire-plato-e-liquid-filling.jpg

  Ilmansäätö laitteen pohjassa:
  aspire-plato-airflow-control.jpg

  Laite on ollut käytössäni nyt vähän yli päivän, joten olen täysin pätevä antamaan tuomioni Alla listattuna omat plussat ja miinukset:

  Positiivista:
  +Hyvä työn laatu, ei helise tai natise ja napit toimivat täsmällisesti naksuen. "Huokuu laatua".
  +Kannen magneetit pitävät sen tiukasti paikallaan ja lasitankki on hyvin kannen suojaama.
  +Hyvä käteensopiva muotoilu ja on pienempi, mitä kuvista on saanut vaikutelman = kulkee (rotsin) taskussa siis hyvin.
  +Nestekapasiteetti, 1,8 ohmin atolla 5,6ml ja 0,4 ohmin atolla 4,6 ml, tosin en ole mitannut paikkansapitävyyttä, mutta nestettä saa pullosta kyllä ruutata kunnolla.
  +Päivitettävä ohjelmisto.
  +18650-akku (2500 mAh) mukana myyntipakkauksessa.
  +Automaattisesti kääntyvä näyttö, joka on selkeä ja näkyy varsin hyvin myös kirkkaassa valossa.
  +Hyväksyy Nautiluksen/Trion Minin atot ja myös uuden 0,4 ohmin Cleiton atoon perustavan atopään.
  +0,4 ohmin atolla toimii kuin Aspire Cleito-tankki ja tämä on itselleni iso meriitti.
  +Alustavasti akun ja nesteen kesto 1,8 ohmin atolla.
  +Toimii hyvin MTL-käytössä 1,8 ohmin atolla (tuolla makuvarauksella), mutta henk.koht. en pidä metallitipeistä, joten vaihdoin toisen drip tipin mukana tulleen MTL-tipin tilalle.
  +DTL-käytössä käytännössä samanlainen kuin Cleito.
  +"All in one"-paketti sopii myös aloittelijalle hyvin.

  Negatiivista:
  -Hintavahko Suomessa (varauksin, huomaa akun sisältyminen myyntipakkaukseen), Puffilla 83,95€ (muista Puffin alekoodi 17.4.2016 asti ). Mutta laatu vastaa mielestäni hintaa.
  -1,8-ohmin ato ei tuottanut kovinkaan paljon makua ainankaan yhden tankillisen sisäänajon jälkeen. Tämä on miinus verrattuna etenkin 0,4 ohmin atoon, jonka makuun olen Cleitossa tottunut.
  -"Easy to clean" ei ole ihan totuudenmukainen väite, sillä tankki on saatava hyvin tyhjennettyä aton vaihtoa varten tai muuten vaihtajasta tulee sottapytty...
  -Akun kesto vakioakulla (2500 mAh) sub ohm-käytössä 0,4 ohmin atolla ja kokeilenkin seuraavaksi LG:n HG2 3000 mAh:n akkua. Voi tosin mennä alkuinnostuksen piikkiin tämä.
  -Ei RBA:ta ja näin ollen Platon kanssa on naimisissa Aspiren atopäiden kanssa.
  -0,4 ohmin atojen huono saatavuus kirjoitushetkellä, mutta korjaantunee pian.
  -Joillekin voi olla miinusta, ettei tue lämpötilasäätöä SS-langalle, mutta eipä sellaisia atoja taida edes olla saatavilla...
  -Wattien säätönäppäimiä voisi olla kaksi yhden "keinunäppäimen" sijaan, mutta tämä on enemmän makuasia. Metallipinnalla nesteiset sormet voivat näet liukua helposti painamaan väärää nappia. (tämän miinuksen jouduin ihan hakemaan, ettei tulisi pelkkiä plussia).
  -0,4 ohmin aton käyttöönotossa kannattaa tutustua Cleito-ketjussa annettuihin ohjeisiin, sillä muuten menee helposti 2-3 tankillsta kakin maku suussa.


  Tässähän näitä ensitunnelmiin perustuvia arvioita ja tämän lyhyen käytön perusteella en turhaan Platoa odottanut ja se jopa ylitti odotukseni reilusti kaiken muun paitsi tuon 1,8 ohmin aton osalta. Minulla on vielä jemmassa 1,6 ohmin ja 1,8 ohmin clapton-atoja ja päivitän tunnelmia niitä testattuani. Joku näitä atoja paremmin tunteva voisi vinkata, kannattaisiko vaihtaa vähän juoksevampaan nesteeseen, sillä testiliemeni on 70VG/30PG.

  Eniten ehkä yllätti laitteen laadukas olemus, sillä oli melko varma sen olevan sitten kuitenkin jonkin sortin rimpula, mutta vaikka ei ehkä ydinsotaa kestäisikään, niin Plato on jämäkkä ja täysin ilman mitään klappeja missään.

  Joten oma arvioni on kaksi peukkua ylös ja suunnitelmissa on hankkia vielä toinen Plato varastoon jos/kun sitä harmaana jossain välissä saa (olen kai ainoa, joka ei lämpene tuolle "weathered gold"-värille, en ainakaan ilman sen näkemistä livenä)...

  Tässä vielä pari videorevikkaa:

  Mike Vapes:  Vapor Trail Channel:


   
   
 2. #2
  Höyrykone arskaxx's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Masku
  Viestit
  7,055
  Ohhoh, olipa kattava aloitusviesti... Parhaita mitä olen nähnyt täällä

   
   
 3. #3
  Lainaus Alkuperäinen postaaja arskaxx Näytä viesti
  Ohhoh, olipa kattava aloitusviesti... Parhaita mitä olen nähnyt täällä
  Tänks Yritin olla mahdollisimman objektiivinen ja tulee kyllä suoraan duunista, että yritän olla perusteellinen ja selkeä, sillä itseäni enemmän kuin vähän ketuttaa kun tarvitsen asiakkaalta lisätietoa ja kysyn vaikka viisi kysymystä erittäin selkeästi allekkain ranskalaisin viivoin, niin saan sitten yhden vastauksen, joka ei vastaa yhteenkään kysymykseeni ja sitten jokaisen vastauksen saamiseen tarvitaan oma sähköpostinsa Sen verran olen nyt tuotteeseen tyytyväinen, että jouduin noita miinuksia vähän hakemaan...

  Unohdin lisätä, että mielestäni Aspirelle on tullut aika selvä aivopieru tuon 0,4 ohmin aton kanssa ja miksi ei vain tehty Cleiton atoon vastaavaa jatkokappaletta kuin tuon Nautiluksen atoille tarkoitettu lisäpala on? Elleivät sitten halua rahastaa taas uusilla atoilla, mutta varmasti olisi ollut helpompaa tehdä yksi putki jengoilla ja käyttää jo olemassaolevaa atoa. Tai mitäs minä näistä nykyajan sorveista ja koneistuksesta tiedän... Kokeilin muuten jo, voisiko tuota 1,8 ohmin jatkokappaletta purkaa osiin ja ruuvata Cleiton atoon, mutta eipä näytä onnistuvan.

   
   
 4. #4
  Höyrykone arskaxx's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Masku
  Viestit
  7,055
  Yllättävän halpoja nuo Platon 0.4 ohmiset atot maailmalla ottaen huomioon paljonko siinä metallia ja enemmän koneistusta kuin esim. Cleiton atoissa....

  Onko Cleiton ja Nautiluksen atoissa sama kierre, siis se alapään kierre ????
  Jos on, niin sit joku vois sorvata sopivan jatkoputken et sais käytettyä Cleiton atoja Platossa

   
   
 5. #5
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591
  Noille Nautiluksen 1.8 ohmisille kannattaa tehdä aavistuksen "kevyempää" nestettä. Tuo 70/30 on aika rajalla. Aikani tapeltuani 55/45 näytti olevan se optimaalinen. Ja tuolla PG:n lisäämisen saattaisi tuoda makuakin hivenen lisää. Sopivan rauhallisella imutekniikalla saattaisi jopa toimiakin.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 6. #6

   
   
 7. #7
  Lainaus Alkuperäinen postaaja arskaxx Näytä viesti
  Yllättävän halpoja nuo Platon 0.4 ohmiset atot maailmalla ottaen huomioon paljonko siinä metallia ja enemmän koneistusta kuin esim. Cleiton atoissa....

  Onko Cleiton ja Nautiluksen atoissa sama kierre, siis se alapään kierre ????
  Jos on, niin sit joku vois sorvata sopivan jatkoputken et sais käytettyä Cleiton atoja Platossa
  Ihan hyvä idea, mutta ei varmastikaan toimi, sillä sekä Platon aton ja Nautiluksen aton jatkoputken pää tulevat boksin yläosasta ulos asti ja siinä on hormin päässä rako, jonka avulla ato ruuvataan paikoilleen ja tähän tulee myös drip tip kiinni.

  Olen edelleen Platoon tyytyväinen 0,4 ohmin atolla ja yritän saada kokeiltua 1,8 ohmin atoa uudelleen laihemmalla nesteellä jossain välissä ja raportoin miten toimii.

  Tässä kohtaa voisi myös mainita, että vaikka pelkäsin noiden tankin kumitulppien vuotavan, niin ainakaan toistaiseksi Plato ei ole päästänyt yhtään ylimääräistä nestepisaraa ulos. Iso plussa Ja jos vaikka vähän lirauttaisikin, niin rakenteen vuoksi on epätodennäköistä, että nestettä pääsisi konehuoneen puolelle.

   
   
 8. #8
  Höyrykonkari walt0's Avatar

  Liittynyt
  10/2015
  Sijainti
  Savo
  Viestit
  140
  Olisi kyllä lähes täydellinen taskumodi, jos vain kunnollisia rba päitä olisi tarjolla. Omat nesteet pääasiallisesti 80vg, niin en kyllä tuota varten alkaisi lantraamaan pgllä. Odotellaan vielä viestejä maailmalta.

   
   
 9. #9
  ^Mulla menee ainakin 70VG/30PG-neste 0,4 ohmin atolla täysin ongelmitta. Tällä atolla on käyttökokemus on käytännössä sama kuin Aspiren Cleito-tankilla ja kosko Cleitoa on tullut viime aikoina käytettyä ehkä eniten, niin olen myös Platoon ollut tyytyväinen.

  Tuo 0,4 ohmin aton rakenne on aika haastava RBA:n tekemiseen ja en usko sellaista ihan äkkiä, jos koskaan, tulevan myyntiin Siksi hyväksyn tilanteen ja ostan sekä Platon että Cleiton 0,4-ohmisia atoja kasapäin varastoon. Kyllä noita RBA-tankkejakin löytyy hyllystä jo useampiakin, mutta nämä kaksi ovat sen verran ylivoimaisia käyttömukavuudeltaan, että sopivat tällaiselle laiskalle luonteelle varsin hyvin

   
   
 10. #10
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  240
  Lainaus Alkuperäinen postaaja walt0 Näytä viesti
  Olisi kyllä lähes täydellinen taskumodi, jos vain kunnollisia rba päitä olisi tarjolla. Omat nesteet pääasiallisesti 80vg, niin en kyllä tuota varten alkaisi lantraamaan pgllä. Odotellaan vielä viestejä maailmalta.
  Mulla Lubrisolven pohjin tehty neste, 80/20, eikä mitään ongelmia Cleitossa.

  Plato vaikuttaa näppärälta, mutta itse odottelen, että Cleiton normi coili saadaan siihen soviteltua. Saattaa kestää yhtä kauan, kuin rba:n tuleminen.

   
   
 11. #11
  Höyrykone esu's Avatar

  Liittynyt
  01/2016
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  1,030
  Lainaus Alkuperäinen postaaja PalleX2 Näytä viesti
  Periaatteessa, tosin esim. Nautilus Minissä vaatii o-renkaan topcappiin. Tiedä sitten miten Platoon mahtuu.
  Pirun ahdashan tuo varmasti on näprätä.
  Mutta saa nähdä miten toimii Nautiluksessa, pistin vasiten tuommosen tulemaan
  Kaikki epäoniistuu jotenkin.

   
   
 12. #12
  Höyrykone arskaxx's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Masku
  Viestit
  7,055
  Nonii, Plato on nyt tämän illan ollut käytössä ja ihan hyvältä vaikuttaa toistaiseksi

  1.8 ohmin atolla toimii hyvin mtl-tyylillä kunhan ilmaröörit laittaa melkein kiinni.. Suurinpiirtein samanverran rakoa kuin Nautiluksen 1.4mm reikä....

  Hieman häiritsee nuo "terävät" kulmat nappien puolella kun etusormella on tottunut tulittamaan, kai tuohon tottuu....

  Toinen juttu, että nuo napit olisi parempi olla muun modin pintaa alempana, jos vaikka sattuu laskemaan modin pöydälle napit pöytää vasten ?? Minä nimittäin tein heti kättelyssä sen virheen, kun tankin täyttöä varten laskin modin pöydälle napit pöytää vasten... Uudesta atopäästä tuli savut samantien kun näppäimiä ei ollut lukittu

  Tarkoitus oli ottaa tuo työkäyttöön, mutta nuo kannen magneetit on sen verran vahvat, että kerää luultavasti kaikki metallilastut/purut mitä duunista löytyy. Iltapäivällä ei mahdu enää taskuun

  Jatketaan testiä.....

  Edit: Tuo modin akun varausmittari näyttää omiaan... Tuossa ihmettelin kun höyryn määrä hiipui huomattavasti, mittari näytti et akkua olis vielä neljännes tai kolmasosa jäljellä, mutta ei höyryä kunnolla... Huomasin sitten tulittaessa, että mittari menikin nolliin... Täys akku paikalle ja taas höyryää
  Viimeksi muokannut arskaxx; 07.04.16 kello 09:41.

   
   
 13. #13
  Höyrykone

  Liittynyt
  03/2014
  Viestit
  3,085
  Lainaus Alkuperäinen postaaja arskaxx Näytä viesti
  Nonii, Plato on nyt tämän illan ollut käytössä ja ihan hyvältä vaikuttaa toistaiseksi

  1.8 ohmin atolla toimii hyvin mtl-tyylillä kunhan ilmaröörit laittaa melkein kiinni.. Suurinpiirtein samanverran rakoa kuin Nautiluksen 1.4mm reikä....
  .....
  Entäs onko maun tuotoltaan yhtä huippuluokkaa kuin Nautilus?
  Ois meinaa monta pakettia atopäitä mutta enään yksi Nautilus jäljellä joten tästä vois vaikka varovasti kiinnostua

   
   
 14. #14
  Höyrykone arskaxx's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Masku
  Viestit
  7,055
  Lainaus Alkuperäinen postaaja masse Näytä viesti
  Entäs onko maun tuotoltaan yhtä huippuluokkaa kuin Nautilus?
  Ois meinaa monta pakettia atopäitä mutta enään yksi Nautilus jäljellä joten tästä vois vaikka varovasti kiinnostua
  Olis tarvinnut tankata jotain samaa litkua kuin Nautiluksessa käytän, niin olisi voinut verrata makua... Laitoin kuitenkin mulle uutta Reactor pluidia ensitestiin ja hyvältä tää maistuu
  Pitänee illalla laittaa pluidia Nautilukseen, niin voi verrata keskenään.....

   
   
 15. #15
  Höyrykone arskaxx's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Masku
  Viestit
  7,055
  Platolle uusi softa v04...........
  Aspire - Firmware V04 for Plato

  Tuossa aikaisemmin ihmettelin tuota akkua kun ei höyryä vaikka mittarin mukaan virtaa pitäisi olla... Kotiin tultua laitoin akun laturiin ja laturi näytti 3.68 v ???? Ihmeen aikaisessa vaiheessa loppui höyry... Nuo mun muut modit toimii tuonne 3,4-3,5 voltin välille asti ???

  LG:n ruskean pökäleen tää Plato imaisi 3.4 volttiin asti... Mut ihmeen paljon tää kuluttaa akkua ??? Tankillisella meni 2 akkua tyhjäksi (13w tehoilla) ??? No onhan tässä tuo näyttökin turhan pitkään päällä, vähempikin riittäis....

  Tää ei edes herjaa mitään "low battery" tms. kuten mun muut laitteet kun akku on vähissä ???


  Muutama vinkki Platoon:
  http://blog.aspirecig.com/10-helpful-aspire-plato-tips/
  Viimeksi muokannut arskaxx; 08.04.16 kello 22:02.

   
   
 16. #16
  ^ Minulla vähän sama homma ja näyttäisi olevan tuon vakioakun ominaisuus tuo puhkun ehtyminen, sillä itsellänikin toimii hyvin LG:n ruskealla HR2-akulla...

  Muuten olen ollut Platoon varsin tyytyväinen 0,4 ohmin atolla, mutta 1,8-ohmisella en vaan saa makua aikaiseksi ja suosikkinesteeni ovat vain varjo todellisesta olemuksestaan Vaihdoin äsken 1,8 ohmin claptonin testiin ja katsotaan tilannetta uudestaan sisäänajon jälkeen. Ymmärtääkseni tuota Triton Minin claptonia voisi ajaa 16 watilla ja toivottavasti muutaman watin lisäpuhku antaa sitten myös lisää makua. Nesteissä siirryin 70VG/30PG- ja 60VG/40PG-suhteista nyt 50/50-liemeen (Liquideon Think-sarjan Voltaire), jos tuolla juoksevuudella olisi jotain merkitystä.

  Käytössä itselleni paras kombinaatio näyttäisi olevan 0,4 ohmin atopää sillä metallisella tai muulla kapearöörisellä MTL-tip dripillä ja ilmaröörit vain maltilla auki. Tuloksena siis sellainen semi-/neljännes-MTL ja toimii minulle. Vuotoa tai mitään muuta mainittavaa ongelmaa en ole toistaiseksi akkua vaihdettuani Platon kanssa kokenut.

  Edit: Lyhyen testin jälkeen clapton-ato (1,8 ohmia) tuntuisi antavan paremmin makua kuin tavallinen 1,8 ohmin ato ja vasta 14 wattiin asti olen kokeillut varovaisessa sisäänajossa. Ehkäpä tässä onkin sitten se Platon MTL-atopää. Tosin 1,6-ohmista en ole vielä testannut. Jännää vielä miten tuttu neste maistuu erilaiselle ja eri maut korostuvat erilaisilla tehoilla.
  Viimeksi muokannut JayKay70; 18.04.16 kello 17:06.

   
   
 17. #17


  Hmm...mitäs coileja noi oikeen on , näkyy videolla 8.10, harmi kun ei toi saksa oikeen taivu.

  Tässä yrittänyt miettiä ja katella arvosteluita että oliskos tästä platosta sellaseksi "taskuraketiksi" töissä yms reissussa.
  <---- Jaa että säästetty noin paljon euroja ja paskanmarjat !!
  eGO-CE4

   
   
 18. #18
  Höyrykone esu's Avatar

  Liittynyt
  01/2016
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  1,030
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Mosse70 Näytä viesti
  https://www.youtube.com/watch?v=5zaPzqRBkFg

  Hmm...mitäs coileja noi oikeen on , näkyy videolla 8.10, harmi kun ei toi saksa oikeen taivu.

  Tässä yrittänyt miettiä ja katella arvosteluita että oliskos tästä platosta sellaseksi "taskuraketiksi" töissä yms reissussa.
  Taitaapi olla nuita:
  https://peleon.pl/de/-neue-produkte/...-nautilus.html
  Kaikki epäoniistuu jotenkin.

   
   
 19. #19
  Höyrykone arskaxx's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Masku
  Viestit
  7,055
  Platoon uusi päivitys, v05...

  The Aspire Plato V05 firmware upgrades step down protection under VV and VW modes. The Plato will detect when the battery charge is too weak to deliver the desired wattage or voltage and will automatically adjust the Plato wattage or voltage to a supportable level. The screen will then show the current wattage or voltage instead of the settings you have set.

  In older firmware versions, the Plato screen did not show the current Wattage or Voltage even when it had dropped.

  Aspire - Firmware V05 for Plato

   
   
 20. #20
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132
  Osaisiko joku verrata Neboxiin ja sanoa kumpi parempi?
  KGO & Twist

   
   
Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •