Tulokset 1 - 20 / 20

Aihe: Vaporesso Gemini RTA

 1. #1
  Höyrypää meikkupeikko's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Myrskylä
  Viestit
  622

  Vaporesso Gemini RTA

  Aloitetaan ketju tästäkin.
  Revikoiden innoittamana pistin Fasttechiltä tilaukseen. Pitäis lähteä Suomea kohden 21. päivä eli odotellaan, odotellaan. Tuun sitten kertomaan mielipiteen.
  Kukaan muu tilannut?

   
   
 2. #2
  Täällä kans lähti pre-orderina viime viikolla. Oikeastaan ainut syy miksi tohon retkahin on melkein sama ku griffin josta diggaan iha sikana paitti lisärinä lisäilmansyöttö ja isommat nestereiät. Ainaki muutamalla jenkkifoorumilla kehuttu että wickkaa paremmin ja lisäilmansyöttö toimii eikä vähennä makua. Saas nähnä tuskin mitään WOUH! Efektiä tulee mutta rta tankkeja hyvä olla useampi��
  Imagination is the most important thing the human mind has

   
   
 3. #3
  Nyt ollu päivän ajossa tämä. En mitään kummempaa alkanu vääntää vaa perus claptonit 3mm terään 7 kieppiä 0,5ohmia. 85w sopivan lämpimät ja makoisat höyryt. Voi jessus että on sitten tarpeen vaatiessa ilmava tankki. Yläilmansyöttö toimii niinkuin pitää eikä vie makua olleskaa pois mutta ajelen sitä tällä setupilla ne kiinni. Maussa en huomaa eroo griffiniin. Tätä nyt jos griffiniin lähtee vertaamaan, niin wickkaus parempi, laadukkaamman oloinen muutenkin (jämäkkä, paremmat kierteet) eikä nesteensyöttö pyöri ku karuselli. Suosittelen jos haluaa ns. vastaavan kun griffin mutta hieman parannellun version.
  Imagination is the most important thing the human mind has

   
   
 4. #4
  Nyt kun sain Criuksen olemaan vuotamatta, niin seuraavaksi tulee Gemini. Tai Gemini Mega, ellei liian pitkäksi jää julkaisu aika. 3.5ml nestetilavuus näin janoisilla tankeilla on IMO iso miinus. Ei tuo Megakaan Mike Vapesin mittauksessa ota kuin 4ml, mutta kaippa sillä pärjää

  Megassa jää 1mm väli tankin ja modin väliin jopa Rellussa, joten miinusta siitäkin. Joka tapauksessa uskon Megan olevan parempi kuin Griffin 25mm.

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2016
  Viestit
  133
  Vähän himottaisi tämä. Vaakakupissa Crius ja Griffin, mutta jotenkin tuo Criuksen pienempi dekki ja Griffinin ongelmat löystyvän nestesäädön kanssa saavat kallistumaan tähän. En löytänyt tätä Suomesta kuin Elektrosavulta, joten kai se pitää kiinanmaalta laittaa tilaukseen vai löytyisiköhän jostain lähempää?

   
   
 6. #6
  .
  Imagination is the most important thing the human mind has

   
   
 7. #7
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2016
  Viestit
  133
  Ei mitään ehdotuksia kauppapaikan suhteen tai mielipiteitä tankista? Vai joko tilalle on noussut jotain uutta ja ihmeellisempää?

   
   
 8. #8
  Laitoin sulle yvtä jos tuli perille ja kiinnostaa?
  Imagination is the most important thing the human mind has

   
   
 9. #9
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2016
  Viestit
  133
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Macgyver Näytä viesti
  Laitoin sulle yvtä jos tuli perille ja kiinnostaa?
  No näemmä oli viestiä. Outoa, kun ei antanut sähköpostiin mitään ilmoitusta (asetukset varmaan persiillään)

   
   
 10. #10
  Mut itse geminiin nii onhan toi ns. Parempi versio griffinistä. Tosin itteeni häirihtee toi yläilmansäätö vaikkei sitä tarviis käyttääkään kun toi on tarpeeks ilmava ilman sitäkin. Imo vähä turha.
  Imagination is the most important thing the human mind has

   
   
 11. #11
  Olen kyllä tykännyt Geministä. Tankki on toiminut tähän mennessä moitteettomasti. Tuplaclaptoneilla höyryä ja makua tulee vähintäänkin riittävästi. Vaihdoin sen juuri takaisin Cuboidin nokkaan ja on näköjään pysynyt täysin tiivinä, vaikka on seisonut liemet sisässä jo pari päivää käyttämättömänä. Griffiniin verrattuna bonusta ovat suuremmat nesteaukot, eli Gemini wikkaa erittäin hyvin myös todella VG voittoiset nesteet.

   
   
 12. #12
  Höyrypää meikkupeikko's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Myrskylä
  Viestit
  622
  Vähän unohtunut taas foorumi.

  Gemini ollut käytössä nyt muutaman kuukauden ja käyttökokemukset on olleet hyvät. Ei juurikaan vuoda, wickaa claptonilla mainiosti ja saa aikaan isoja pilviä. Ensimmäisessä versiossa kierteet oli Relluun liian pitkät, mutta se on korjattu uudemmissa. Mukana tulleista tipeistä käyttöön on jäänyt pienempi enkä oo hirveästi etua nähnyt yläilma-aukoista. Koska tää toimii niin hyvin, ni on jäänyt ainoana tankkina käyttöön.

   
   
 13. #13
  hakusessa ois vähän griffiniä ilmavampi tankki ja miettiny tota herakles rta:ta mut törmäsin tähän ketjuun niin tää varmaan ois aika nappi vaihtoehto?

   
   
 14. #14
  saako tätä suomesta tai jostaki euroopasta suht inhimillisillä postikuluilla? En ainakaan nopealla googlettelulla löytäny. kirppiskin huutaa ei oota tän kohdalla

   
   
 15. #15
  Ite tilasin kiinasta. Iloseen on pöhissy. ja tohon aikasempaan viestiisi viel et on se ehk inan griffiä ilmavampi. Noist ehk voiton omalla kohal vie ky gemini. (megana tietysti)

   
   
 16. #16
  VapeTrix
  Vieras
  gemini mega in ihan pätevä rta itsellä on. tokin tarkkana saa olla pumpulie kans

  Lähetetty minun ONE E1003 laitteesta Tapatalkilla

   
   
 17. #17
  No tuli tilattua toi gemini mega sen kummemmin revikoita katsomatta ja nyt kun katsoin yhden niin jää kuulemma rako aton ja modin väliin cuboidissa? Sen nokkaan toi ois tulossa. Eikö se pinni ole säädettävä?

   
   
 18. #18
  Ei sitä ihan loputtomasti saa säädettyy. Ite käytän räxässä. Cuboidissa muutamassa muuski tankis gäppi väliin. Kait sitä jotenki sais viriteltyy et ei jäis. Ite oon noissa tapauksissa miettiny et jos laittais rosteri prikan aton ja modin väliin. Pitäs ettii vaan sopiva

   
   
 19. #19
  No sen videon mukaan jäi gäppi myös räxässä no katotaan ku saapuu et miten on

   
   
 20. #20
  Voi olla myös yksilöstä kiinni. Itel ei oo jääny gäppii.

   
   
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •