Tulokset 1 - 6 / 6

Aihe: Cherry Cola (18mg / Dekang)

 1. #1

  Cherry Cola (18mg / Dekang)

  Cherry Cola

  Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
  Kotisivu: http://www.yndekang.com/
  Hinta ostohetkellä: 3.30€ (5ml)
  Ostopaikka: http://www.liberty-flights.co.uk/
  Alennuskoodi: e-savuke.com (-15%)
  Nikotiinipitoisuus: 18mg
  PG / VG: PG
  Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

  Juotavasta Kirsikkakolasta olen aina pitänyt ja yleensäkin kaikesta coctail-kirsikalta maistuvasta. Tästä huolimatta Cherry Cola on itseasiassa ensimmäinen kokeilemani e-neste jossa on kirsikkaa.

  Neste on väriltään perinteistä vaalean kellertävää. Tuoksusta tulee heti mieleen kolapullokarkit tai cola tikkari. Kirsikkaa en tuoksusta pysty erottamaan ollenkaan.

  Valitettavasti myös maku on sitä samaa eli kola-esanssia ilman kirsikkaa. Ajattele mitä tahansa kolan makuista karkkia tai jotain väljähtänyttä halpiskolaa, tämä maistuu juuri samalta. Kirsikan maku on niin huomaamaton että ei tätä voi millään kirsikka-kolaksi kutsua. Kolan makukaan ei ole erityisen voimakas joten koko neste on aika iso pettymys. Muistaakseni kauan sitten arvostelemani Cola maistui lähes samalta kuin tämä. Maku ei missään nimessä ole paha mutta ei vain sitä mitä olisin nimen perusteella toivonut.

  Kurkkutuntuma on heikko jopa 18mg nesteellä. Höyryä neste tuottaa sentään kohtuullisesti.

  Arvosana: 5 / 10


   
   
 2. #2

  Vs: Cherry Cola (18mg / Dekang)

  Itselläni oli tätä näytepullo VG 0mg versiona ja maistui oikein hyvältä...Cherrysta en tosiaan niinkään tiedä, mutta Cola maistuu. Taidan tilata isomman pullon.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: Cherry Cola (18mg / Dekang)

  Olisin voinut vaikka vannoa, että Vizi on kirsikanmakua jossain arvostelussa kehunut. Niin tai näin, niin tilasin aikoinani misteliquidilta tuollaisen hedelmäsetin ja niistä viidestä mukana tulleesta mausta tuo kirsikanmaku on jäänyt yhdeksi lempinesteistäni. Hyvinkin miellyttävää.

  Ja nyt lähden etsimään jostain täältä foorumilta sitä Vizin aikaisempaa mainintaa kirsikanmausta jota ei kuulemma ennen ole e-nesteissä maistanut...


  Edit: Vaan enpä löytänyt. Sen verran monta sataa arvostelua ja artikkelia on tullut päntättyä tästä ladattavasta höyrykoneesta, että kyllä se oli joku muu kuin sitä kirsikkaa ilmeisesti suositteli kun minutkin on pistänyt tilaamaan. Minäkään en nimittäin ilman ainoatakaan positiivista kommentia lähde tilaamaan mitään nestettä. Taisi olla Mooby Ghost jonka blogissa tuota kirsikkaa joskus muistelin kehuttavan.

   
   
 4. #4

  Vs: Cherry Cola (18mg / Dekang)

  Eipä Misteluiquilla tietysti just nyt ole sitä Cherrya....olikohan noi Dekangin mehuja, joita myyvät?

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2010
  Viestit
  305

  Vs: Cherry Cola (18mg / Dekang)

  Lainaus Alkuperäinen postaaja bendover Näytä viesti
  Eipä Misteluiquilla tietysti just nyt ole sitä Cherrya....olikohan noi Dekangin mehuja, joita myyvät?
  Taitavat olla, koska jossain firman kotisivulla oli nesteiden sisällöstä laitettu toimimaton linkki dekangin sivuille. Kannattaa varmaan käyttää samaa koodia kuin minäkin:

  "FRUITY Buy cherry, banana, blueberry, strawberry and apple 10ml e-liquid bottles for only £15"

  Tuossa saa kuitenkin mielestäni ihan hulppean määrän 50ml nestettä 15 punnalla ja ilman postikuluja tietenkin. Noista mehuista ei mikään mielestäni ole pahaa. Cherry ja blueberry parhaita, mutta omenakin on hyvä melko kuivahkona makuna. Ei siis liian imelä. Mansikkaa ja banaania tulee vähiten käytettyä, mutta kun hinnaksi tulee 3 puntaa 10ml pullolle, niin ovat silti helposti hintansa väärtejä.

   
   
 6. #6
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  08/2010
  Viestit
  17

  Vs: Cherry Cola (18mg / Dekang)

  Samoilla linjoilla olen itsekin vizin kanssa. Ei missään nimessä pahaa, mutta pettymys kuitenkin. Mielipide saattaa muuttua kunhan pääsen kokeilemaan miedompaa versiota, minulle 24mg on aivan liian vahva.

   
   
Keskustelu e-Neste arvostelut (eS)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •