Tulokset 1 - 6 / 6

Aihe: Ilmainen aloituspakkaus?

 1. #1
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  06/2012
  Viestit
  2

  Ilmainen aloituspakkaus?

  Sain tälläisen sähköpostin jossa luvataan ilmainen aloituspakkaus: http://www.elektroninentupakka.net/tarjoust/

  Onko kokemusta tuosta tuotteesta? Joku NICO merkkinen..

   
   
 2. #2

  Vs: Ilmainen aloituspakkaus?

  Palvelu-, toimitus ja tilausehdot

  Palvelusopimusehdot

  Toimitusehdot palvelussopimusasiakkaille

  Palvelusopimus

  Palvelusopimus solmitaan rekisteröitymällä Nicopointin [myöhemmin Palveluntuottaja] asiakkaaksi [myöhemmin Asiakas] ja määrittelemällä haluttu toimitussisältö lähettämällä täytetty sopimuslomake verkkosivujemme (www.nicopoint.fi) välilehdeltä ”Palvelusopimus” tai allekirjoittamalla palvelusopimus palveluntuottajan edustajan kanssa. Palvelusopimuksen voi myös solmia puhelimitse, jolloin asiakas hyväksyy ehdot lunastamalla postista kirjattuna kirjeenä saamansa ensimmäisen lähetyksen.

  Toimitustapa

  Tuotteet toimitetaan kuukausittain kirjepakettina suoraan asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.

  Toimituskulut

  Palvelusopimusasiakkailta emme veloita toimituskuluja. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron.

  Palvelusopimushinnat

  Nicopoint –palvelusopimus L 35 € /kk (sisältää 20 filtteriä toimituskuluineen)

  Ensimmäisen lähetyksen yhteydessä tilaaja saa Aloituspaketti Plus –toimitussisällön mukaiset varusteet sekä valitsemansa paketin mukaisen määrän filttereitä.

  Toimitusaika

  Ensimmäisten tuotteiden toimitusaika on noin 10 päivää tilauksen vastaanottamisesta. Tuotteiden normaali toimitusväli sen jälkeen on 4 viikkoa.

  Asiakkuus

  Palvelusopimusasiakkuus syntyy, kun asiakas on lähettänyt tai allekirjoittanut täytetyn palvelusopimuksen sekä/tai maksanut ensimmäisen valitsemansa toimitussisällön mukaisen suorituksen verkkokaupassamme tai asiakas on lunastanut postista kirjattuna kirjeenä saamansa ensimmäisen lähetyksen. Ensimmäisen lähetyksen jälkeen postitamme uuden lähetyksen automaattisesti neljän viikon välein. Lähetyksen mukana seuraa palvelusopimuksen mukaista kuukausittaista toimitussisältöä vastaava lasku. Palvelusopimusasiakkaalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä.

  Toimitussisällön muutos

  Toimitussisältöä voi muuttaa veloituksetta sähköpostilla info@nicopoint.com. Toimitussisällön muutos edellyttää, että asiakkaalla ei ole avoimia laskuja palveluntuottajalle. Toimitussisällön muutoksen tulee tapahtua 14 vuorokautta ennen lähetyksen postittamista. Toimitussisältöä voi muuttaa veloituksetta kolme (3) kertaa sopimuskauden aikana. Lisämuutoksista veloitetaan palvelumaksu 7,90 €.

  Sopimuksen kesto ja irtisanomisaika

  Palvelusopimus solmitaan määräaikaisena 12 kuukaudeksi, irtisanomisaika on yksi (1) kuukausi. Palvelusopimuksen voi irtisanoa lähettämällä viesti sähköpostilla (info@nicopoint.com) asiakaspalveluumme ja ilmoittamalla asiakkaan koko nimi, osoite ja asiakasnumero. Palvelusopimus jatkuu määräajan päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassaolevana yhden (1) kuukauden irtisanomisajalla. Mikäli sopimus irtisanotaan ennen 12 kuukauden määräajan päättymistä, veloitamme ensimmäisen lähetyksen yhteydessä veloituksetta toimitetun aloituspakkauksen saaneilta asiakkailta aloituspakkauksen (Aloituspakkaus Plus) hinnan voimassaolevan hinnaston mukaisesti (kts. ”Sopimuksen siirto”).


  Sopimuksen siirto

  Mikäli asiakkaalla ei ole tarvetta jatkaa palvelusopimustaan, voi palvelusopimuksen siirtää kolmannelle luottokelpoiselle osapuolelle [Uusi asiakas] ilman lisäkuluja. Uusi asiakas ilmoittaa palveluntuottajalle joko Nicopoint.fi –verkkosivuston välilehdellä ”Palvelusopimus”, sähköpostilla (info@nicopoint.com) tai muulla tavoin kirjallisesti sopimuksen siirrosta. Palveluntuottajalle tulee ilmoittaa uuden asiakkaan koko nimi, osoite ja henkilötunnus sekä vanhan asiakkaan sopimusnumero. Palveluntuottajalla on oikeus varmistaa sopimuksen siirto uudelle asiakkaalle. Asiakas vastaa, että siirrettävän palvelusopimuksen tuotteet ovat käyttökelpoiset. Palveluntuottaja toimittaa uuden asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen uudet filtterit 10 (kymmenen) vuorokauden sisällä sopimuksen siirrosta. Asiakkaan vastuu palvelusopimuksesta päättyy, kun uusi asiakas on maksanut ensimmäisen toimitussisällön mukaisen suorituksen palveluntuottajalle. Sopimuksen siirryttyä 12 kk voimassaoloaika ei katkea, uusi asiakas on vastuussa ainoastaan alkuperäisen sopimuksen jäljellä olevan ajan velvoitteista.


  Tuotteiden palauttaminen

  Asiakkaalla on 30 päivän täysi palautusoikeus. Palautettavan tuotepakkauksen tulee olla myyntikuntoinen ja avaamaton. Palautusosoite on: Nicopoint, PL 5890, 00002 Helsinki. Asiakkaan tulee säilyttää postin kuitti (kts. ”Toimitusehdot”).

  Takuu

  Nicopoint -tuotteilla on takuuehtojen mukainen takuu sopimuksen voimassaoloaikana. Mikäli tuote tai sen osa osoittautuu vialliseksi, lähetä sähköpostitse yhteystietosi ja lyhyt kuvaus kohtaamastasi ongelmasta. Mikäli kysymys ei ole käyttövirheestä, lähetämme välittömästi uuden osan tilalle. Asiakkaan tulee palauttaa rikkinäinen osa verkkosivuiltamme löytyvään maakohtaiseen palautusosoitteeseen 30 vrk:n kuluessa sekä säilyttää postin kuitti. Hyvitämme määräajassa suoritetusta palautuksesta aiheutuneet postituskustannukset asiakkaalle normaalien postitustaksojen mukaisesti. Mikäli rikki mennyttä osaa ei palauteta määräajassa, vaihto-osa laskutetaan asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Palautusosoite on: Nicopoint, PL 5890, 00002 Helsinki.

  Osoitteenmuutos

  Asiakkaan tulee ilmoittaa palveluntuottajalle sähköpostitse mahdollisimman nopeasti uusi osoite, jotta tuotteet löytävät ajoissa perille. Asiakkaalla on vastuu osoitetietojensa oikeellisuudesta. Perimme virheelliseen osoitteeseen menneestä lähetyksestä aiheutuvat postikulut asiakkaalta.

  Maksutapa

  Lähetämme laskun aina tilattujen tuotteiden mukana. Maksuaika on 14 päivää. Viivästyneestä maksusta veloitamme 5,00 euroa, viivästyskorko määräytyy lain mukaisesti. Kahden maksuhuomautuksen jälkeen lasku siirtyy perintään. Laskutuksen hoitaa Trust Perintätoimisto Oy.

  Henkilötiedot ja palveluntuottajan oikeudet

  Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaiden yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Palveluntuottajalla on oikeus tarkistaa asiakkaan luottotiedot sopimuskauden aikana ja päättää sopimus yksipuolisesti, mikäli asiakkaan maksukyvyssä tapahtuu muutoksia.

  Ehtojen voimassaolo ja muutokset

  Toimitusehdot ja palvelusopimusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Palveluntuottajalla on milloin tahansa oikeus (mutta ei milloinkaan velvollisuutta) yksipuolisesti muuttaa ehtoja, palvelun sisältöä tai hinnastoa. Asiakkaan edellytetään hyväksyvän mahdolliset muutokset sopimuksen ollessa voimassa.

  Palvelusopimusasiakkaan on oltava yli 18-vuotias, luottokelpoinen henkilö. Säilytämme asiakastietoja asiakasrekisterissämme lain vaatiman kirjanpitoajan sen jälkeen, kun asiakas on irtisanonut tilauksensa.

  Toimitus- ja tilausehdot

  Vastaanotettuamme tilauksen lähetämme tilausvahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
  24h postitustakuu

  Postitamme lähetyksen ilmoitettuun toimitusosoitteeseen tilausta seuraavana arkipäivänä.

  Huom! Emme myy sähkötupakkatuotteita alle 18-vuotiaille.

  Osoitteenmuutokset

  Tilaajalla on vastuu osoitetietojensa oikeellisuudesta. Perimme virheelliseen osoitteeseen menneestä lähetyksestä aiheutuvat postikulut asiakkaalta.

  Posti/Toimituskulut

  Tilauksen loppusummaan lisätään tilauskohtaisesti kiinteät toimituskulut 5,90 €.

  Maksutavat

  Näet voimassaolevat maksutavat verkkosivuiltamme www.nicopoint.fi.

  Palautusoikeus / Rahat takaisin -takuu

  Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen, voit palauttaa tuotteen 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta: paketoi palautettava tuote huolellisesti ja lähetä se osoitteeseen Nicopoint, PL 5890, 00002 Helsinki. Lähetä sähköpostitse täydelliset tilitietosi asiakaspalveluun info@nicopoint.com rahojen palautusta varten. Tuotteen saavuttua ehjänä perille, se tarkastetaan. Palautetun hygieniatuotteen tulee olla myyntikuntoinen ja käyttämätön (pakkauksen sinetin tulee olla avaamaton). Suoritamme hyväksytyssä kunnossa palautettuun tuotteeseen liittyvän hyvitysmaksun 30 päivän kuluessa tuotteiden saapumisesta palautusosoitteeseemme. Turvallisuussyistä palautus suoritetaan samalle maksukortille tai tilille, millä tuote alun perin maksettiin. Kortti- tai tilitiedot eivät tallennu yhtiöllemme.

  Takuu

  Tutustu huolellisesti tuotteen käyttöohjeisiin. Mikäli tuote tai sen osa osoittautuu vialliseksi, lähetä sähköpostitse yhteystietosi ja lyhyt kuvaus kohtaamastasi ongelmasta. Mikäli kysymys ei ole käyttövirheestä, lähetämme välittömästi uuden osan tilalle. Huom! palauta rikkinäinen osa verkkosivuiltamme löytyvään maakohtaiseen palautusosoitteeseen 30 vrk:n kuluessa. Hyvitämme määräajassa suoritetusta palautuksesta aiheutuneet postituskustannukset asiakkaalle normaalien postitustaksojen mukaisesti. Mikäli rikki mennyttä osaa ei palauteta määräajassa, vaihto-osa laskutetaan asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaisesti.

  Tilaushinnat ja tilausehtojen muutokset

  Pidätämme oikeudet tilaushintojen ja –ehtojen muutoksiin.

  Käyttäjän suostumus

  Tätä sivustoa käyttämällä hyväksyt nämä yksityisyydensuojaa koskevat ehdot. Kun annat tietoa tämän sivuston kautta, suostut ko. tiedon keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen näiden yksityisyydensuojaa koskevien ehtojen mukaisesti.

  Lapset ja nuoret

  Tätä sivustoa ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaiden käyttöön. Emme tietoisesti kerää tietoa tähän ikäryhmään kuuluvista sivuston käyttäjistä.

  Käyttäjän antamat tiedot

  Nicopoint -tilaajat ovat Croftwell Developments L.P:n asiakasrekisterissä, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. Yhtiöllä ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvilla yhtiöillä on lisäksi oikeus käyttää ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia varten (kuten suoramainonta, etämyynti ja muu suoramarkkinointi sekä mielipide- ja markkinatutkimukset).

  Tällä sivustolla kerätään henkilötietoja käyttäjien vapaaehtoisesti antamien tietojen avulla. Tietoja voidaan kerätä käyttäjien kysymyksistä sekä sähköposti- tai palautelomakeyhteydenotoissa käyttäjille esitettävistä kysymyksistä. Osa käyttäjien antamista tiedoista saattaa olla sellaisia, joiden perusteella yksilön henkilöllisyys on selvitettävissä (kuten käyttäjän koko nimi, postiosoite, sähköpostiosoite tai puhelinnumero). Sivuston joidenkin palvelujen käyttäminen (uutiskirjeen tilaus, vinkit ja ehdotukset sekä tilausten käsittely) tai tiettyihin toimintoihin osallistuminen (kilpailut ja muut myynninedistämiskampanjat) saattavat edellyttävää henkilötietojen antamista./p

  Automaattisesti kerättävät tiedot

  Kun käyttäjä liikkuu sivustossa, joitakin tietoja saatetaan kerätä automaattisesti eri tekniikoiden, kuten evästeiden, tunnisteiden sekä navigointitietojen avulla. Tietyt sivuston osat eivät mahdollisesti toimi ilman evästeitä. Palvelun parantamiseksi, tilastojen koostamiseksi ja analysoimiseksi, käyttäjän asetuksien mukauttamiseksi ja sivuston yleisen hallinnoinnin ja käytettävyyden parantamiseksi sivusto voi käyttää ja yhdistellä automaattisesti kerättävää tietoa. Näitä tietoja ei yhdistetä muualla sivustolla kerättäviin tunnistettaviin tietoihin ilman käyttäjän suostumusta.

  Tietojen käyttäminen ja luovuttaminen

  Käytämme kerättyä tietoa sivuston sisällön parantamiseen, sivuston muokkaamiseen käyttäjän asetusten mukaiseksi, asiakkaan pyytämien tietojen lähettämiseen, markkinointi- ja tutkimustarkoituksiin tai mihin tahansa muuhun ilmoitettuun tarkoitukseen. Lisäksi voimme käyttää kaikkea sivuston kautta kerättyä tietoa, josta henkilöllisyys ei käy ilmi. Antamalla tietoja tälle sivustolle käyttäjä suostuu siihen, että meillä on lupa yhdistää tietoja muihin käyttäjän antamiin tietoihin, jollei muuta ole ilmoitettu siinä yhteydessä, jossa käyttäjä antaa tietoa. Meillä on lupa luovuttaa käyttäjien henkilötietoja muille eri puolilla maailmaa tytäryrityksille, jotka käsittelevät annettuja tietoja näiden yksityisyydensuojaa koskevien ehtojen mukaisesti. Lisäksi meillä on lupa luovuttaa annettuja tietoja kolmansille osapuolille, mutta vain:

  (i) sopimusosapuolille, joiden palveluja yrityksemme käyttää (esim. palveluntarjoajat, tekninen tuki, tavarantoimittajat ja rahalaitokset). Näissä tapauksissa edellytämme kolmansilta osapuolilta tietojen käsittelyä näiden yksityisyydensuojaa koskevien ehtojen mukaisesti.
  (ii) tämän sivuston kyseistä tietoa koskevien toimintojen myymisen, luovuttamisen tai muun siirtämisen yhteydessä. Näissä tapauksissa edellytämme ostajalta tietojen käsittelyä näiden yksityisyydensuojaa koskevien ehtojen mukaisesti.
  (iii) lainsäädännön, oikeuden päätöksen tai muun julkisen määräyksen niin vaatiessa.

  Näissä yksityisyydensuojaa koskevissa ehdoissa tarkoitettu tiedon kerääminen, käyttö ja luovuttaminen saattaa sisältää tiedonsiirron oman maasi ulkopuolella sijaitseviin lainkäyttöalueisiin, joissa saattaa olla erilainen lainsäädäntö koskien henkilötietoja ja niiden käyttöä.

  Tietojen päivittäminen

  Jotta käyttäjien henkilötiedot ovat varmasti oikeat, ajantasaiset ja täydelliset, pyydämme käyttäjiä ottamaan yhteyttä meihin alla ilmoitetulla tavalla. Käyttäjillä on myös oikeus nähdä sivustoon heistä kerätyt tiedot, mikä tapahtuu ottamalla yhteyttä lausunnon lopussa mainittuun osoitteeseen. Pyrimme jatkuvasti päivittämään ja pitämään ajan tasalla hallussamme olevia, tämän sivuston välityksellä meille annettuja henkilötietoja.

  Tietoturvallisuus

  Pyrimme takaamaan käyttäjätietojen asianmukaisen, tarkan, kattavan ja henkilötietolainsäädännön mukaisen käsittelyn käytössämme oleva edistyneen tekniikan ja kattavien turvatoimien avulla. Käyttäjän lähettäessä henkilötietojaan sivustoomme, teemme parhaamme suojellaksemme niitä katoamiselta, väärinkäytöksiltä ja luvattomalta käytöltä, paljastamiselta, muutoksilta ja hävittämiseltä. Emme tallenna henkilötietoja pidemmäksi aikaa kuin on välttämätöntä tietyn tarkoituksen täyttämiseksi. On huomattava, ettei Internetin välityksellä tapahtuva tiedonsiirto ole koskaan täysin turvallista tai virheetöntä.

  Yksityisyydensuojaa koskevien ehtojen muuttaminen

  Mikäli näitä yksityisyydensuojaa koskevia ehtoja muutetaan, julkaistaan muutetut ehdot sivustollamme.

  Yhteystiedot

  Jos sinulla on kysymyksiä koskien sivujen tietosuojaa, ota yhteyttä info@nicopoint.com.

  Käyttöehdot

  Tämän sivuston (www.nicopoint.com) käyttö on sallittua ainoastaan yksityiseen ja ei-kaupalliseen tarkoitukseen. Sisällön muuttaminen, jäljentäminen, kopioiminen tai muu käyttö ei myöskään ole sallittua.
  Sivuston omistaja pyrkii varmistamaan, että sivuston tiedot ovat päivitettyjä ja paikkansapitäviä, mutta ei väitä, takaa tai vakuuta, että sivuston sisältö on tarkkaa, ajantasaista tai täydellistä. Sivuston omistaja ei ole vastuussa mistään omaisuus- tai henkilövahingoista, jotka aiheutuvat sivuston käytöstä, sivuston käyttökatkoista tai käyttäjän luottamisesta sivuston sisältöön.

  Sivustossa voi olla linkkejä tai viittauksia muihin sivustoihin. Tämän sivuston omistaja ei ole vastuussa muiden sivustojen sisällöstä eikä myöskään korvausvastuussa omaisuus- tai henkilövahingoista, jotka aiheutuvat niiden sisällöstä. Mahdolliset linkit muihin sivustoihin on tarkoitettu vain tämän sivuston käyttäjien avuksi.

  Sivustossa mainitut tuote- ja tavaramerkit, tuotenimet ja yritysprofiilit ovat kansainvälisesti suojattuja. Niitä ei saa käyttää ilman sivuston omistajan kirjallista lupaa, lukuun ottamatta käyttöä yrityksen tuotteiden ja palvelujen tunnistamiseen.

  Tämän sivuston omistajalla on oikeus käyttää ja kopioida kaikkia sivustossa käsiteltäviä tietoja, mukaan lukien ideat, keksinnöt, konseptit, tekniikat ja taitotieto käyttökohteesta riippumatta. Käyttökohteeksi lasketaan myös kolmannelle osapuolelle siirtäminen ja/tai tuotteiden ja palvelujen kehittäminen, valmistaminen tai markkinointi.

  Tähän sivustoon tietoja antanut tai omistajalle tietoa lähettänyt käyttäjä on vastuussa annetun tiedon ajantasaisuudesta ja oikeellisuudesta. Antaessaan tietoja tähän sivustoon käyttäjä vakuuttaa, että käyttäjällä on oikeus luovuttaa kyseiset tiedot tämän sivuston omistajalle.

  Sivuston omistaja edellyttää asiakkaalta huolellista tutustumista tuotteiden yksityiskohtaisiin käyttöohjeisiin, tuotteiden käyttö tapahtuu aina omalla vastuulla. Sähkötupakkatuotteet tulee pitää ehdottomasti poissa lasten ulottuvilta. Asiakkaan tulee aina keskustella sähkötupakan käytöstä lääkärin kanssa, etenkin, mikäli asiakkaalla on diagnosoitu sydän- tai verisuonitauteja, asiakas on raskaana tai imettää, tai on todettu yliherkkyyttä nikotiinille. Asiakas sitoutuu noudattamaan sähkötupakan tilaamisessa ja käytössä maansa asiaa koskevaa lainsäädäntöä.

  Tilausehdot tulevat voimaan 15.12.2009 alkaen ja korvaavat kaikki aiemmat käyttöehdot.
  "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

   
   
 3. #3
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  06/2012
  Viestit
  2

  Vs: Ilmainen aloituspakkaus?

  Onko tuo 35 euroa halpa hinta? (ainakin se on halvempi kuin jos polttaa 20 askia/kk) Vai paljonko tuo 20 filtteriä on?

   
   
 4. #4

  Vs: Ilmainen aloituspakkaus?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja jonn88 Näytä viesti
  Onko tuo 35 euroa halpa hinta? (ainakin se on halvempi kuin jos polttaa 20 askia/kk) Vai paljonko tuo 20 filtteriä on?
  ei.. ei.. EI..
  Mene tuonne Laitteita aloittelijoille ketjuun katsomaan hyviä ehdotuksia.

  JA opettelethan käyttämään haku? (hakusana : Nicopoint)
  Lainaus Alkuperäinen postaaja rautasahamies Näytä viesti
  ite laskin tuosta hätäsee ni noilla hinnoilla (jos ei edes lasketa aloituspakettia mukaan):

  analogiset maksais 35-45e/vko (aski malboroa päivässä, viikonloppuna enemmän, halvemmalla tupakalla tietysti halvempi)
  nicopoint: normaalikäytöllä 104,3e/vko, tuohon voi vielä lisätä helposti joku 40e viikonlopulle kun ei oo töissä

  eli oikeasti nopeesti laskettuna 132% kalliimpaa ku tupakointi (ainaki mun laskujen mukaan ku viikon tupakat on 45e/vko ja nico 104,3e)
  "www.osoite, järkyttävään hintaan nähden ala-arvoisia tuotteita, lisäksi ammattitaidotonta, kirjoitetaan koko ajan "tupakasta""
  "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

   
   
 5. #5
  Höyrykone eLehis's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  2,622

  Vs: Ilmainen aloituspakkaus?

  Ilmaisia lounaita ei ole, niissä on aina jokin koukku

   
   
 6. #6

  Vs: Ilmainen aloituspakkaus?

  Tuo on niin kusetusta, kun vaan voi olla.... Näistä firmoista pitäs todellakin olla se musta lista...

   
   
Keskustelu Hankkiminen

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •