Kertakäyttösikari DSE-701 1800

Valmistaja: Bud?
Ostopaikka: HoplaaShop.com
Hinta ostohetkellä: 15 e
Malli: Sikari
Kokonaispituus: 155mm
Halkaisija: 20mm
Paino: 60g
Kytkimen tyyppi: Automaatti
Akkujen kapasiteetti: Kertakäyttöinen, pitäisi kestää 1800 imaisua
Pakkauksen sisältö: Pelkkä sikari
Takuu: Ei ole

Häissä ja muissa juhlatilaisuuksissa on tapana poltella isoja sikareita. Nyt höyryaikana otin häihini sikarin korvikkeeksi kotimaisen HoplaaShopin valikoimista löytyvän kertakäyttösikarin sekä itsellene että bestmanille.

Ulkonäöllisesti paperimaisesti pinnoitettuna laite näyttää kauempaa analogiselta versiolta ja etiketissä lukee osuvasti Electronig Cigar.

Kyseessähän on kuubalaisia sikareita imitoiva modi, joka tekniikaltaan perustuu tuttuun tankki+atomisaattoriyhdistelmään (eGo-T?) ja tankkiin menee nestettä noin 3ml. Akun antojännite on luultavasti 3,7 volttia (en pystynyt mittaamaan suljetun rakenteen vuoksi), joten volttimiehenä makunautintoa piti korvata normaalikäyttöä korkeammalla nikotiinimäärällä. Testissä käytetty VR Kentucky Cherrywood 24mg/ml.

Imutuntuma laitteessa on sangen sikarimainen, eli aika tiukka mutta höyryä kyllä piisaa. Laitteen automaattikytkimen luonteeseen kuuluu myös päässä oleva punainen ledi. Bestman jotenkin epäonnistui täytössä ja nesteet valuivat akun läpi, joten tankin korkin kanssa pitää olla tarkkana.

Loppupäätelmänä suosittelen tätä laitetta kertakäyttöluonteen vuoksi käytettäväksi ainoastaan juhlatilaisuuksissa, sillä tuskin kovinkaan moni iso sikareita päivittäin polttaa. Käyttämällä esimerkiksi 24mg/ml nestettä makunautinto on taattu.