Tulokset 1 - 3 / 3

Aihe: Provarin korjausta

 1. #1
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  12/2012
  Viestit
  7

  Provarin korjausta

  Provari2 lopetti tulittamasta kokonaan (vastaavia ongelmia oli aikaisemminkin, mutta alkoi toimimaan jossain vaiheessa) ja avasin koko laitteen ensimmäistä kertaa. Ensin ei näkynyt mitään ongelmaan viittaavaa, napin ympärillä toki oli sontaa reilusti. Pyyhin putken puhtaaksi ja tungin sisuskalut takaisin niin varsinainen ongelma selvisikin. Napin vastakappaleesta http://i.imgur.com/Fia8Xrc.jpg (kuva ei minun laitteesta ), eli tuo ruskea tappi keskellä piirilevyä oli murtunut irti.
  Onnistuin jotenkin survomaan tapin takaisin ja sain taas laitteen tulittamaan. Ongelmana on nyt se, että nappi heiluu holtittomasti ja on lähes samalla tasolla kuin itse putki napin osoittaessa alas.
  Muistelisin, että tähän saattoi olla jokin fixi, jota tällä foorumilla mainostettiin pari vuotta sitten, mutta en millään löytänyt.. joten jos joku muistaa miten tämä nappi saadaan fixattua, tai on jotain muuta toimivaa DIY fixiä niin arvostaisin tätä suuresti

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari Veewee's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Nokia
  Viestit
  237

  Provarin korjausta

  Liimaa siihen muovi napin pohjaan lisää materiaalia, esim muovin pala. Sillä saat sen välyksen pois.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2015
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  110
  Ite kun kiillotusoperaatiota varten purin niin just toi kyseinen nappi lenti johonkin ja provari on oottanut pöytälaatikossa et jos joskus tulis seopiva vastaan..

   
   
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •