Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 60

Aihe: Geekvape Avocado

 1. #1

  Geekvape Avocado

  Onkos moisesta porukalla kokemuksia? Omani sain eilen, ja tuskastellut setupin kanssa. Origennyjä käyttäneenä oletin omaavani jonkunlaisen ymmärryksen gennyn pumpulointiin, mutta vaakacoililla se ei olekaan yhtä helppoa. Mielelläni kuulisin vinkkejä coilin ja pumpuloinnin suhteen. Nyt on 2.5mm sisähalkaisijalla microcoil, 0.4-langasta ja wickinä cotton baconia. Wickausongelmat alkaa tuossa 23w tietämillä.. Oisko ratkaisuna spaced-coili?

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  240
  Mullahan tätä ei ole, mutta vastaan silti. On sentään saman verstaan griffin.

  Coilin mallilla ei ole merkitystä wickaamiseen, mutta jos yhtään paksumpaa lankaa käytät, niin ehdottomasti spaced ->jäähtyy paremmin.

  Mitä tohon ongelmaan tulee, niin koita ohentaa pumpulia sieltä nestekanavien päältä. Hienosäätö hommaa; liian vähän niin tulvii, liikaa niin ei wickaa.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  240
  https://www.youtube.com/watch?v=GHzFOCS90fM
  Katso tosta 15.30 kohdasta.

   
   
 4. #4
  image.jpg

  2.5mm spaced, 0.4-langasta ja cotton baconia, niin tästä tuli oiva kapine. Koska tämä on Volt Minin nokassa, päädyin singlecoiliin. Maku ja höyryntuotto on hyvällä mallilla jo 19 watilla, joskin tämä setuppi wickaa ongelmitta ainakin 28w asti. enempää ei tarvinnut kokeilla, koska höyry oli omaan makuun liian lämmintä. Jos pieni sormien sotkeminen täyttäessä ei haittaa, voin suositella tätä kyllä ihan varauksetta. Täyttöhän tässä tapahtuu nostamalla tuo keraaminen blokki pois, ja siihen kondensoituu omalla käytöllä aina jokunen tippa nestettä. Koska wickireikiä ei voi coilin puolelta vetää umpeen (wickaus kärsii), saattaa tämä vuotaa jos tankki on liian kallellaan. Itselläni ei ole kuitenkaan tippaakaan nestettä tullut tankin ulkopuolelle nyt kahden vuorokauden käytöllä.

   
   
 5. #5
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Tätä ei ilmeisesti saa toimimaan mtl käyttöön kuin poraamalla yhden ylimääräisen ja pienemmän reiän tuonne kehälle? Liian ilmava vaikka vain yksi reikä olisi käytössä.

  [edit]
  Pora lauloi ja nyt on 1.5mm kolo kehällä ja nyt on soppeli mtl imutteluun. Vahinko, ettei näitä uusia tankkeja pahemmin tehdä mtl henkisiä ajatellen.
  [/edit]
  Viimeksi muokannut Tycho; 14.03.16 kello 20:54. Syy: Porauksen jälkeen

   
   
 6. #6
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  07/2015
  Sijainti
  Lappeenranta
  Viestit
  302
  Kayfun 4 Lasitankki näkyi käyvän tuohon korvaavaksi.Puffilaan on ensiviikolla tulossa saldoille vaihtolaseja.
  Antaa kyllä makoisat höyryt ,0.4 ss 316 7 kieppiä tcr 000092 ohmit 0.71 25 joulea & 218 c

  Snake oilia nesteenä.

   
   
 7. #7
  Höyrypää jorpakko's Avatar

  Liittynyt
  04/2015
  Sijainti
  Siilinjärvi
  Viestit
  699
  Pumpulistaan nuukempi näppää ihan pikku tumpit silleen että menee vaan niihin reikiin huulille.
  Ei ole vuotanut ja kärsii vedellä 60W ketjussa. (50/50 Black salmiakki)
  Tietysti jos liimaat modin pöytään pystyyn, niin sitten antaa varmaan kuivaa.

  IMG_20160407_180313_749.jpg

   
   
 8. #8
  Uutta mallia pukkaa tästäkin. Avocado 24 rdta

  GeekVape | Avocado 24 RDTA

  -Isompi säiliö.
  -Helpompi täyttää.

  Näin äkkiseltään en keksinyt muuta eroa vanhaan. Muovinen drip tip näyttäis puuttuvan? Mikä tulee vanhemman version mukana mistä miinusta. Joutuu harkitsemaan tämänkin ostoa, ehkä.

   
   
 9. #9
  Eipä toi muovisen tipin puuttuminen oo ongelma jos omistaa muovisia 510 tippejä. Mä laitoin ainaki pre orderina vaikka aluks meinasin että ootan saldoille.. no eipä tolle kiire oo
  Imagination is the most important thing the human mind has

   
   
 10. #10
  Höyrypää

  Liittynyt
  09/2014
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  446
  Avocado 24 saapui taloon, eikä ole sen jälkeen tarvinnut muiden atojen perään haikailla! Aivan loistava laitos omaan makuun, ilmasäätö on juuri sopiva itselleni semi-mtl-käyttöön, saahan tämän myös todella ilmavaksi niin halutessaan. Dekistä sen verran, että hieman ahdas mutta koska velo-tyylinen, ei millään tapaa ongelmallinen. Wikkaaminen on helppoa kuin heinänteko, niin myös nesteen täyttäminen uuden saranasysteemin vuoksi.

  9+ minulta arvosanaksi tälle, täysistä pisteistä jäätiin driptipin vuoksi joka on aivan järjettömän iso. Onneksi mukana tulee adapteri normitipille.

   
   
 11. #11
  Nyt pääsin testailee tätä vasta kunnolla (pari muuttujaa kävi aiemman avocadon kanssa). Iha kelpo peli tää on ja tuikkasin dualit fused claptonista 0.3 ohmii ja 75w. Hyvin antaa makua ja wickkaa piru hyvi vaikka oli ennakkoluuloja tästä tankista sen suhteen. Miinuksia tästä tankista on tasan yksi eli jos haluut pestä tankin (lasin jne.) joutuu purkamaan myös setupin mikä on iso miinus omalla kohalla muuten pelkkää plussaa, ilmansäätö just passeli, nestetilavuus ok, maku saatanan hyvä, drip tipit ihan jees vaikka muovista oisin kaipaillu (ei ongelmaa tosin senkään suhteen kun on 510 adapteri), sinkkumahdollisuus vaikka harvemmin tulee käytettyä, velo deckkiin helpoo setupoida ja pieni koko. Suosittelen kyllä hankkimaan.
  Imagination is the most important thing the human mind has

   
   
 12. #12
  Höyrähtänyt Surku's Avatar

  Liittynyt
  03/2016
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  7
  Parin viikon käytön jälkeen Avocado 24 on noussut suosikki tankiksi. Dripperit ja Griffin 25mm ovat jääneet pöydälle odottamaan vuoroaan siitä päivästä kun Avocado tuli postissa. Omasta mielestä Avocado on todella helppo setupoida ja maku on erittäin hyvä. Sisällä single clapton 0.6 ohmia ja modissa 45w. Ainut huono puoli on ollut, että on joutunut töihin ottamaan täyttöpullon matkaan, koska tankki tyhjenee aika nopeasti.

  Himottaisi uusi Reuleaux RX75 kunhan tulisi johonkin suomalaiseen kauppaan myyntiin, mutta Avocado 24mm ei taida mahtua kyseiseen modiin. Täytyy ehkä siinä vaiheessa ostaa vielä Wotofon Serpent mini. Täälläkin jengi on ilmeisesti tykännnyt Serpent ministä ja taitaa olla järkevin pieni single coil 22mm RTA-tankki?

   
   
 13. #13
  Höyrykonkari speer's Avatar

  Liittynyt
  05/2016
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  184
  Vajaan vikkon kokeillu Avocado 24:sta EA B nokalla. Aluksi tuppas räiskymään mutta sitten keksin kääntää ilmanottoaukot kohtisuoraan claptonien seinämän kehää niin väheni oleellisesti. Nesteen täyttö vois olla ilman purkamista mutta nestettä kuluu sen verran vähän että ei haittaa. Tupla 26/32 coili 3mm kehällä ja 7 kieppiä. Mausta en osaa sanoa juuta enkä jaata kun kokemuspohja puuttuu. Kerran on vuotanut.
  Viimeksi muokannut speer; 07.06.16 kello 23:18.

   
   
 14. #14
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2012
  Viestit
  125
  Ite nyt parin päivän kokeilulla tykänny tästä tankista. tupla claptonit 3 mm sisähalkasijalla 0,49 muumii ja 80 wattia puskee tosi hyvin makuu

   
   
 15. #15
  Höyrykonkari T3PPP0's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  109
  Ekan setupin tänään vääntelin avocadoon. Heittelin claptonista sellaset 6kieppiä 3mm ruuvimeisselin ympärille. Cuboidi kertoo 0,40 oohmia..ei voi muutaku hattua nostaa tälle ylistetylle vehkeelle👌

   
   
 16. #16
  Höyrykonkari T3PPP0's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  109
  Onko porukalla kokemuksia pystycoilista avocadossa?

   
   
 17. #17
  Höyrykonkari Mlad's Avatar

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  107
  Dualit pystyyn yhdelle puolelle rakentelin kertaalleen, aika ahdasta oli kun pitkät jalat meni ristiin.. Rakentamisen ilosta tein, mut ei ihan mun juttu ollut.

   
   
 18. #18
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132

  Geekvape Avocado

  Avocado24, ihan kiva sinkkuna, dualina "Genesis-kallistus" käy pidemmän päälle hermoille, koska ei sitä pumpulia paljoa ole, mihin imeyttää nesteet.
  Lisäksi kun ei vie Moonshottia millään tasolla maku/höyry-rintamilla, niin vähän on fail.
  Josko Limiltless+ olisi tyydyttävä...
  Surullista tosin on se, että tämä pääsee lähelle, mikä ei hirveän hyvää kerro nyky-designista OMILLE (Huom!!) mieltymyksille.
  KGO & Twist

   
   
 19. #19
  Höyrypää jorpakko's Avatar

  Liittynyt
  04/2015
  Sijainti
  Siilinjärvi
  Viestit
  699
  Tekemisen puutteessa tuuppasin tuonne tankkiin meshi pötköt ja pumpulit tökin niiden sisään.  Tiedä nyt onko tuosta apua, mutta olipahan jotain väkertämistä...
  __________________________
  instagram @janezki69

   
   
 20. #20
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  04/2012
  Viestit
  125
  Saatana jostai syystä korkkas kierteet tosta plussapinnistä avocadossa eikä tietenkää nois sparepartseissa oo ku o-renkaita ja tippiä yms.

   
   
Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •